Eşim beni hiç anlamıyor çok yalnızım

cnm inş. dediğin gibi düzelir herşey yoluna girer beni yalnız bırakmadığınız içinde ayrıca teşekkür ederim .her tartışmamızda konuşan alttan alan hep ben oldum alıştı tabi o da ne de olsa gelip konuşacak diyodur kendi kendine bu kez öyle yapmayacağım bi süre sessiz kalıp kafamı toparlamak istiyorum.o da belki hatasını anlayıp telafi etmeye çalışır.(pek sanmıyorum ama )

Aman canım araya soğukluk ve inatlaşma katmadan koy tavrını.
Biz de eşimle çok inatçıyızdır ve bunun sonu da gelmiyo.Sen arayı soğuttukça o daha bi büyütür öfkesini.
Biz kadınlar çok akıllıyızdır,olayı büyütmeden ve tavrımızı koyarak da konuyu kapatabiliriz.
Kavga sebebini yazmadığın için yorum yapamıcam ama tek bildiğim güzellikle anlatamadığın birşeyi sinirle hiç anlatamıyosun böyle durumlarda.
Kesinlikle ezilen taraf olmanı dilemem,çünkü nasıl başlarsa öyle devam eder,,,eşlerimizi kazanmak zorundayız eğer evliliğimizin devamını ve sağlamlığını istiyorsak bunu başarabilmeliyiz.
Sevgi varsa herşey hallolur ,,,ama inat ve kavgalar da ilerde çocuklar için olumsuz ortam oluşturur.
Bak madem tv izlemesi,konuşmaması seni rahatsız ediyor,çeşitli filmler alıp sarılıp sarmalaşıp vcd den akşamları izleseniz,bu arada film hakkında bi yandan konuşup şöyle çayınızı, patlamış mısırınız yeseniz,hem keyif alırsınız hem sen tv izlemesinden rahatsızlık duymazsın,hem de bu arda konuşarak bişeyler paylaşmaya alışır belki ne dersin...

tatlım kavga nedenlerimiz genelde ailesi bir türlü kendi evini benimseyemiyor ne olsa ailesine anlatıyor hiç özelimiz kalmıyor mesela babası beni işten almak istiyor o kadar da hayatıma karışmalarını istemiyorum bunun tepkisini verdim ben çocuk diilim dedim tek başıma eve gelebilirim hem babanda yorulmamış olur dedim güzellikle söyledim bunu babasına söyledi ve babası hala benimle konuşmuyor akıllı mantıklı bir insan olsalar tamam derler yalnız gelmek istiyorsa gelsin derler ama bunun için bile bana tavır aldılar ailece eşimde bu olaydan sonra tuhaflaştı ilgisizleşti saçma sapan şakalar yapmaya başladı çocuk gibi el şakası yapıyor taklidimi yapıyor bir sohbet yok hatırımı bile sormuyor.ben mecburmuyum babasıyla yürümeye evlendiğimizden beri tek başıma hiç birşey yapamıyorum kendimi baskı altında hissediyorum psikolojim iyice bozuldu dr a gittik eşimle depresyon dedi birkaç gün ilgilendi benimle hatta aşkım sen şimdi yeni bir hayata başladın annenden ayrıldın ondan böyle oldun belkide dedi .ne zaman babasıyla böyle bir polimik yaşadık yine başladı agresifleşmeye artık ayrı bir evi hayatı olduğunu kabul edemiyor.onun ailesiyle iç içe yaşamamı istiyor ben ise sadece eşimle huzurlu bir şekilde geçinmek istiyorum çok mu şey istiyorum sizce

Hıh işte şimdi daha net anladım,saol cnm.
Bak eşin seni seviyor ve sana değer veriyor bi kere.
Ailesiyle çok içli dışlısınız ve yakın oturuyosunuz sanırım.Ben bunu doğru bulmadım hiçbi zaman.Zaten insanlar yeni evlenmiş,birbirlerine ve kendi evlerine alışacakları yerde aileye bağlı yaşamaya devam ediyo malesef böyle olunca.
Buna bi çözüm bulamaz mısınız peki, evi değiştirme filan?
Sen eşinle şu konuda anlaş cnm öncelikle: AİLESİNE ARANIZDA KONUŞTUĞUNUZ ŞEYLERİ ANLATMASIN.Babasına gidip de --- Tek gidip gelmek istiyomuş ,çocuk değilmiş---filan dediyse adam da senin hakkında kötü şeyler söyledi belki,o da ondan sana böyle davranıyor olmalı.Eşin ailesiyle aranızı güzelleştireceğine bi de soğukluk katmış,hata burda.
Onunla artık sizin bi aile olduğunuzu,kendi özeliniz olduğunu filan konuşmayı denesen cnm?
Seni aslında anlar anlamasına ama daha yeni evli olduğunuz için o da kendi aile kurduğunun bilincine henüz tam varamamış,kaldı ki 10-15 yıllık evli olup da hala ailesinin tek sözüne bakanlar bile var yazık ki...
Çözümsüz bişey değil canım yaşadığın,sadece depresyondan çıkman gerekiyor,yuvana dört elle sarıl,eşine ihtiyacın olduğunu ona söyle.Erkekler bu lafa bayılır,konuşarak eşine herşeyi anlatmayı dene bence...

evet canım aynen dediğin gibi yeni bir ailesinin olduğunun farkında diil sanırım ailesinin sözleride onu çok etkiliyor (hakkımda konuşuyorlarsa)bir süre kafamı toparlamak için onunla ilgilienmicem,hem hatasını anlamasını istiyorum hemde düşünmek biraz kendime vakit ayırmak istiyorum evlendiğimden beri kendimle baş başa kalamadım hep bişeylerin mücadelesini verdim sakinleştiğimde o da hatasını anladığında oturup adam akıllı konuşmamız gerecek şu an sinirli olduğum için ve ruh sağlığım mantıklı düşünmeme el vermediği için olayları alevlendirmek istemediğim için bi süre sessiz kalmak istiyorum bazen susmak gerekir diye düşünüyorum .

insallah durumu düzeltirsiniz . emin ol ki bu durumda olan bir tek sen değilsin .evliliğin ilk zamanlarında ilgisizlikte şikayet eden . çoğu kişide yazmış zaten .. sabret sadece sabret ki düzelsin hersey . bir anlık sinirle olayları alevlendirmekle elinize birşey geçmez ikiniz içinde . eşinin ailesiylede iyi geçinmeni tavsiye ederim. yani onlar sana kötü davransalar bile sen yine sevgiyle yaklaş.onları kabullendiğini bilsin eşin . sonuçta ailen .. ailesini kabullendiğini gördükçe bilki oda sana karşı daha anlayışlı olacaktır. o da zamanla seninle kendi evinizde yanlız kalmak isteyecektir inan..ailesine gitmeyi sen teklif et .ailesinden uzak tutmaya çalışma ne kendini ne eşini.öyle oldukca oda seni senin ailenden uzak tutmaya çalışacaktır zamanla . yanlıs olur bu..yakın olmak için elinden geleni yap .sonuç iyi olacak gerçekten ... benim görüşüm bu yönde ... ama umarım hersey yoluna girer ve mutlu bir evliliğin olur ..

anneciğim hep bana derdi iyi düşün bunlarla yapamazsın demişti ama ben dinlememiştim...
bu sözünüze katılıyorum işte...
okul okumayı değilde evlenmeye meraklı kızlara kapak olsun bu konunuz...

onu ailesinden uzaklaştırmaya çalışmadım hiçbir zaman,sadece kendimize ait bir hayatımız olduğunu hissettirmeye çalıştım ailesine karşıda herzaman saygılı oldum yalnızca mesafeyi korumak hayatıma karışmalarını engellemek istiyorum eşimle bir hayat istiyorum ailesiyle değil.onlarsa hep içiçe olalım herşeyi birlikte yapalım istiyorlar ama ben buna şiddetle karşıyım ben annemi yuvamı bırakıp kendimi onlara adamak için evlenmedim haksızmıyım sizce

anneciğim hep bana derdi iyi düşün bunlarla yapamazsın demişti ama ben dinlememiştim...
bu sözünüze katılıyorum işte...
okul okumayı değilde evlenmeye meraklı kızlara kapak olsun bu konunuz...

artık ne desem ne yapsam boş yine herzamanki gibi annem haklı çıktı bir kere onu dinleseydim hayatımda yaptığım hataları hiç yapmamış olurdum ve bu hallerde olmazdım
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNEEEEE AFFETTTTTTT.....

haklısın kendince tabi .. evlilikten anladığımızda budur zaten .. ikinizin hayatı olmalı . ama aileside öyle yapıyosa ve eşin buna ses çıkarmıyosa yapacağın şey sabretmek.

başka evli kaynın-eltin görümcen falan var mı ? onlara karsı nasıl davranışları ??

böyle yapma nolur . keşke demek çok kötü . geçmişi geri getiremeyeceğine göre bundan sonrasının iyi olması için çalış .. iyi düşün hep . karamsar olma nolur ..

YOK cnm eşimde bende tek çocuğuz bu yüzden zaten kopamıyorlar içlerine girmemizi istiyorlar

böyle yapma nolur . keşke demek çok kötü . geçmişi geri getiremeyeceğine göre bundan sonrasının iyi olması için çalış .. iyi düşün hep . karamsar olma nolur ..

kendi düşen ağlamaz derler ya ne yapayım artık benimde kaderim böyleymiş deyip avutucam kendimi kimler girmediki araya biz nişanlıyken bu aileye layık değilsin yapamazsın annem yalvardı düğün günü bile kızım hala şansın var dedi ben nişanlandım diye kendimi evlenmek zorunda hissettim.umarım birşeyler yoluna girer yoksa sonumu hiç iyi görmüyorum

e keşke baştan söyleselermiş .tek cocuğumuz ayrı ev olmaz birlikte oturacağız diye . hiç böyle sorunlar olmazdı..seviyorsan sabretmek zorundasın canım . insallah düzelirsiniz.

bak bir arkadaşım yeni evlendiği dönemde altlı üstlü oturuyordu kayınvalidesinde kayınvalidesi iki ses yükselsin kapıları çalıyor napıyosunuz diye geliyordu..kapının üzerinden kız anahtarı alamıyordu neymiş anahtarlar kapı üzerinde duracakmış ...ev işi yaptırıp kıza gelinler yapmıyor birşey herşey bende deyip millete dert yanıyor..karı koca onlarla evde yemek yiyor evlerine mevye bile aldırmıyordu....arkadaş işe girdi..baktı kocası aşağıda anasıyla yemek yiyor.merhaba selam deyip ben aç değilim deyip kaçıyordu evine....alıyordu cantasına yıyecek evınde yıyordu eşi çaya gel dediğinde duştayım çok yorğunum dedi yattı uyudu valla...sonra kız kardeşi geldi akşamları kardeşim geldi eve çıkayım dedi....abartısız aylarca yemek yemedi aşagıda..sonra haftasonu kahvaltı yapmaya başladılar evde eşiyle....kahvaltı vs derken aaa film alalım izleyelim derken artık aksamdan aksama anca goruyor kayınvalıdesını

sorunların çoğuda burdan çıkıyor ya zaten .nişanlandım diye evlenmek zorunda hissetmek kendini ..
halbuki dünyanın sonu değil ya . nişandan ayrılsan bir hafta en fazla acı çekersin evlenince her gün acı çekiyorsun ..zor bir durum ama hata yaptım gibi falan düşünme olur mu .. iyi olacağını düşün ..

bugün inanılmaz kötü bir ruh hali içerisindeyim içimden eve gitmek gelmiyor az bi zaman kaldı işten çıkmama ve kara kara düşünüyorum ne yapacam akşam diye ben böyle aciz olmamıştım kendimi hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim

daha cok yenı hersey hemen karamsarlıga kapılma yılmaa....mucadele etmeden ugras vermeden hayatımızda hangı ıstegımız ayagımıza geldıkii...kendını bbole yaparak ıyıce sogutursun evden....ıyıce cıkmaz sokaga sokarsınn........at kafandna dusuncelerını dedıgım taktıgı uygula sen yemem o evde yemek uyma duzenlerıne

canım yaa gerçekten zor bir durum seninkisi daha en baştan böyle şeyler yaşamak insanı çok yıpratıyo üzüyo
benim eşimde sürekli tv önünde eve kaçta girersek girelim hemen tv karşısına geçer kumandayı elinden bırakmaz maçlar yorumları spor programları falan derken bide uyur kalır koltukta gece yarılarına kadar
bıraksam sabaha kadar yatar salonda ama ben zorla kaldırırım yatağa yatar
o da bana sarılarak uyumaz rahat edemiyomuş efendim arkasını döner yatar benneyaptımki
bu konuda bizde çok konuştuk çok anlaşmaya çalıştık ama hala aynı şey devam ediyor maalesef
galiba bi arkadaşımızın dediği gibi oturup onunla maç yorumlarını falan oturup onunla izlemek gerek onun ilgisini çeken şeylerle ilgilenip sorular sorup muhabbet açmaya çalışmalı hur gür çıkartıyoruz da noluyo sonuç yine sıfır bide böyle dene bakalım biraz da sabır gerekli galiba

Canim benim.Gecer bu gunler gecer ama zamanla sabir et.Herkesin evliliginde boyle sorunlar yasanmistir ve zamanla hersey oturur.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…