- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi Eski Hayat
-
Çok uğraştım ama anlamıyor allah akıl fikir versin sanki gidip senelerce kalıcam yaaEşini en iyi sen tanırsın empati yapmasını sağla..
Kardeşin o uzak akraba falan olsa neyse diyecem ama canın yani..
Biraz uğraş eminim ikna edersin..
Senin kardeşin nişanlansaydı gitmeden durabilirmiydin diye sorsana ne cevap verecek acaba.Çok uğraştım ama anlamıyor allah akıl fikir versin sanki gidip senelerce kalıcam yaa
hic sorma ahhhhBoyle aileye gidemezsin edemwzsin diyen adamlara sinir oluyorum sizin degilde kendi kardesinin nisani olsa oz3l sirket falan dinlemez izin alir giderdiniz iki yuzluluk iste bunlar
Herkese slm kızlar direk konuya geçmek istiyorum ailem erzurumda ben denizlide oturuyorum 4 aylık bebeğim var bir ay sonra kardesimin nişanı var çok istiyorum gitmeyi ama eşim gitmemi istemiyor ilk başlarda uçak aktarmalı gittiği için bebek hasta olur diyordu şimdide ben oglumu özlerim dayanamam düğüne gidersin diyo özel şirket olduğu için kendide gelemiyor ailem siz bilirsiniz diyor ama kız kardeşim bana küstü gidemiyorum diye napicam düşünmekten yoruldum artık
Peki gitmediği takdirde huzurlu olacağına,seneler geçsede bu özel gününde kardeşinin yanında olamadığı için üzülmeyeceğine,eşinin göndermemesine duyduğu kırgınlığın geçeceğine inanıyor musunuz?Kizkardesinin anlayisli olmasi gerekir kusuyorsa enistesine küssün.Sonucta sen gitmek istiyorsun esin istemiyor.
Ve nacizane tavsiyem hickimse için esinle tartisma kötü olma huzurunu bozma.Nisana gitmesende olur dugune gidersin esinle birlikte.Oluruna sürüp guzellikle halldebiliyorsan hallet yoksa hic canını sıkma.
Gecmesin.Evliligini yipratmasin daha iyi.Peki gitmediği takdirde huzurlu olacağına,seneler geçsede bu özel gününde kardeşinin yanında olamadığı için üzülmeyeceğine,eşinin göndermemesine duyduğu kırgınlığın geçeceğine inanıyor musunuz?
Tabii ki güzellikle gidiyorsa gitsin.Kavga ederek ,eşiyle kavga ederek giderse zaten ne Ona ,ne de ailesine siner.Tatlılıkla hallolmalı.Gecmesin.Evliligini yipratmasin daha iyi.
Guzellikle gidiyorsa gitsin sonuçta düğün değil nişan bebegide kucukmus.Dugunune gider.
Kizkardesinin anlayisli olmasi gerekir kusuyorsa enistesine küssün.Sonucta sen gitmek istiyorsun esin istemiyor.
Ve nacizane tavsiyem hickimse için esinle tartisma kötü olma huzurunu bozma.Nisana gitmesende olur dugune gidersin esinle birlikte.Oluruna sürüp guzellikle halldebiliyorsan hallet yoksa hic canını sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?