- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.842
- 798
- 35
- Konu Sahibi Eski Hayat
-
Kizkardesinin anlayisli olmasi gerekir kusuyorsa enistesine küssün.Sonucta sen gitmek istiyorsun esin istemiyor.
Ve nacizane tavsiyem hickimse için esinle tartisma kötü olma huzurunu bozma.Nisana gitmesende olur dugune gidersin esinle birlikte.Oluruna sürüp guzellikle halldebiliyorsan hallet yoksa hic canını sıkma.
Kendi kardeşi olsa koşarak gider ama .... Özleyecek tabi özlüyor diye bencillik yapması hic doğru değilHerkese slm kızlar direk konuya geçmek istiyorum ailem erzurumda ben denizlide oturuyorum 4 aylık bebeğim var bir ay sonra kardesimin nişanı var çok istiyorum gitmeyi ama eşim gitmemi istemiyor ilk başlarda uçak aktarmalı gittiği için bebek hasta olur diyordu şimdide ben oglumu özlerim dayanamam düğüne gidersin diyo özel şirket olduğu için kendide gelemiyor ailem siz bilirsiniz diyor ama kız kardeşim bana küstü gidemiyorum diye napicam düşünmekten yoruldum artık
Kardeşinin nişanı nasıl izin vermiyor? İzin almana bile gerek yok kardeşin yani nasıl yarın öbür gün yüzüne bakarsın. Bende birşey yaparken eşime sorarım iznini alırım ama bu konuda hiç bişey sölemeye hakkı yok o ister gelsin ister gelmesin ben gidiyorum derdimHerkese slm kızlar direk konuya geçmek istiyorum ailem erzurumda ben denizlide oturuyorum 4 aylık bebeğim var bir ay sonra kardesimin nişanı var çok istiyorum gitmeyi ama eşim gitmemi istemiyor ilk başlarda uçak aktarmalı gittiği için bebek hasta olur diyordu şimdide ben oglumu özlerim dayanamam düğüne gidersin diyo özel şirket olduğu için kendide gelemiyor ailem siz bilirsiniz diyor ama kız kardeşim bana küstü gidemiyorum diye napicam düşünmekten yoruldum artık
Nasıl yani .kardeşinin en özel heyecanlı anında yanında olmayacakta ne zaman olacak , kardeş bu ötesi yok ki kardeşin için esinle kötü olma nasil diyebiliyorsunuz. Ayrıca neden hep ezilen kadın oluyor gerçekten anlamıyorum kocasının kardeşi olsaydı adam izin alacak miydi bebek küçük gitmeyelim izin alamam işten diyecek miydi Hayır tabiki ah ah ...Kizkardesinin anlayisli olmasi gerekir kusuyorsa enistesine küssün.Sonucta sen gitmek istiyorsun esin istemiyor.
Ve nacizane tavsiyem hickimse için esinle tartisma kötü olma huzurunu bozma.Nisana gitmesende olur dugune gidersin esinle birlikte.Oluruna sürüp guzellikle halldebiliyorsan hallet yoksa hic canını sıkma.
Kizkardesinin anlayisli olmasi gerekir kusuyorsa enistesine küssün.Sonucta sen gitmek istiyorsun esin istemiyor.
Herkese slm kızlar direk konuya geçmek istiyorum ailem erzurumda ben denizlide oturuyorum 4 aylık bebeğim var bir ay sonra kardesimin nişanı var çok istiyorum gitmeyi ama eşim gitmemi istemiyor ilk başlarda uçak aktarmalı gittiği için bebek hasta olur diyordu şimdide ben oglumu özlerim dayanamam düğüne gidersin diyo özel şirket olduğu için kendide gelemiyor ailem siz bilirsiniz diyor ama kız kardeşim bana küstü gidemiyorum diye napicam düşünmekten yoruldum artık
Hemen duygu sömürüsü yapıyo aslında ilk başta tamam demişti kv bebek küçük diyince adam 2 günde vazgeçti bende kv cvp verdim ve konuşmuyorumEşini en iyi sen tanırsın empati yapmasını sağla..
Kardeşin o uzak akraba falan olsa neyse diyecem ama canın yani..
Biraz uğraş eminim ikna edersin..
Oda öyle düşünüyor ve ben arada kalıyorum işte bu yüzden çok üzülüyorum üstelik tedaviyle oldu bebeğimiz ben istemediğim halde zorla kaç milyar göndermişti şimdi bile yeterki gel zaten biletini falan ben alacam diyor para sorunumuzun olmamasına rağmenKardeşinizin yerinde olsaydım ben de küserdim.
Hatta "Hiç kıymetimiz yok, kocasının ağzına bakıyor." diye düşünürdüm.
Nasıl yani .kardeşinin en özel heyecanlı anında yanında olmayacakta ne zaman olacak , kardeş bu ötesi yok ki kardeşin için esinle kötü olma nasil diyebiliyorsunuz. Ayrıca neden hep ezilen kadın oluyor gerçekten anlamıyorum kocasının kardeşi olsaydı adam izin alacak miydi bebek küçük gitmeyelim izin alamam işten diyecek miydi Hayır tabiki ah ah ...
Konu Sahibi bu konuda izin istemen bile hata kardeşinin yanında olmalisin kardesiniz yerinde bende olsam çok kirilirdim
Annem 2 ay önce bebek görmeye gelmisti rahatsız olduğu için artık gelemez hamileliğimle beraber toplam 2 sene oldu gidemedim sorunlu bir hamilelikti 2 gun kalir gelirim dedim o kadar yol 2 gün için olurmu 2 hafta dedim ben size dayanamam dedi o hafta sonlarida calisiyo gelemez annemde huzurun bozulmasin düğüne gelirsin dedi elbet onu akrabalarınada sıra gelirNe demek izin alamıyor. 2 gün izin alsın madem. Ya da bir gün bile yeter. Siz 2 gün sonra donersiniz. Hem yolculukta esiniz yardimi olur. Rahat gidersiniz. Dönerken de belki anneniz sizinle gelir. Nisan sonrası zaten musait olabilir.
Bu arada nisan haftasonu değil mi?
Hemen duygu sömürüsü yapıyo aslında ilk başta tamam demişti kv bebek küçük diyince adam 2 günde vazgeçti bende kv cvp verdim ve konuşmuyorum
Annem 2 ay önce bebek görmeye gelmisti rahatsız olduğu için artık gelemez hamileliğimle beraber toplam 2 sene oldu gidemedim sorunlu bir hamilelikti 2 gun kalir gelirim dedim o kadar yol 2 gün için olurmu 2 hafta dedim ben size dayanamam dedi o hafta sonlarida calisiyo gelemez annemde huzurun bozulmasin düğüne gelirsin dedi elbet onu akrabalarınada sıra gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?