Eşim beni hiç anlamıyor:(

Aynen öyle

Kv benle yaşıyor bebegimi ölsem 1 dk bırakmam kadın tv den bir dakika ayrılmıyor çocuk acından ölür allah göstermesin acayip vicdansız bir insan bide bana demezmi bana anne demiyon zavallı kendini anne sanıyo ...

Bebeğini 2-3 günlük özlemeyle ölecek değil ya bu adam, başka bahane bulsun. Ayrıca insan böyle Mutlu anında kardeşinin yanında olmak ister, biraz empati yapsa keşke eşiniz.
Zaten akşam gelip 10 dk sevip tv izlemeye kaçıyor madem öyle gel otur bebeginin yanında diyorum ben çok yorgunum bilmem halsizim bilmem neyim offff

bende denizli den ankaraya gelin geldim gurbetlik zor gerçekten ama bana eşim karışmaz pek o konularda şimdi bizimde bebeğimiz var özlerim muhabbeti o da yapıyor. Doğru özler de yapcak bi şey yok onu dışardan evlenirken düşünceklerdi napalım. Biz de ağaç kovuğundan çıkmadık ki canım evlendik diye aileyi mi atalım yani.

Kiz kardeşin git tabii ki. Ya şu erkeklere aileniz hakkindaki konularda boyin egmeyin. Izin alsin alamazsa da iki günde ölmez hasretten.

Böyle birşeyde izin alınmaz çünkü kardeşinin nişanında başrolde olmak zorundasın zaten.Davetli gibi hadi gideyim modunda olup böyle bir mevzuda bir de eşinden izin alırsan o da hakimiyeti ele alıp gidemezsin der tabii..O kim ki senin kardeşinin nişanında bulunmana izin vermiyo,böyle bir hakkı kendinde görüyor?

Ben böyle bir durumda şöyle yapardım;nişan için erkenden orada olmalıyım,şu gün gideriz derdim.Ben izin alamam derse de peki ben gidiyorum düğün için iznini şimdiden ayarla derdim. Yani bu eşe ya da tercihe bırakılacak bir karar değil insan kardeşinin nişanında olmak zorunda zira bu nişan hepinizin nişanı..Arkadaş ya da komşu değilsiniz..
Eşimle sonu kavga da olsa gürültü de olsa giderdim ben,kardeşimi eşim erkeklik egosunu tatmin edecek diye kırmazdım ve kendimi de kardeşimin mutluluğa adım atmasını görmekten mahrum bırakmazdım..

Şu adamlara bu fırsatı vermeyin kendilerini sizin sahibiniz sanıyorlar sonra çapsız herifler..

Son düzenleme:
İnanırmısın aynısını geçengün onada söyledim bazen insanı evlendiğine pişman ediyorlar valla...

Biletini alıp gidiyorsun, bu kadar basit.

Gecmesin.Evliligini yipratmasin daha iyi.

Guzellikle gidiyorsa gitsin sonuçta düğün değil nişan bebegide kucukmus.Dugunune gider.

Niye kadin birsey istediginde evlilik yipraniyormus? Kendi kardesinin nisanina gitmek cok dogal ve normal bir istek. Evlilik demek kadinin sürekli susmasi, haklarini feragat etmesi demek degildir. Ve evet evlilikte gerekirse tartisma olmali, huzursuzluk olmali ki herkes sinirlari bilsin, yerini bilsin.

Reactions: anu
Zaten akşam gelip 10 dk sevip tv izlemeye kaçıyor madem öyle gel otur bebeginin yanında diyorum ben çok yorgunum bilmem halsizim bilmem neyim offff

O zaman sebebi başka canım. Uçakla gidip geleceksin aktarmalı gideceksin 4 ucak demek. Maliyeti çok buluyor olabilir. Ayrıca oraya gidince kardeşine bişey takacaksin. Maddi konuları dert etme ihtimalini de göz önünde bulundu istersen. KV ona bu aklı da vermiş olabilir.

Gidemiyorum madem o zaman bir Adana takmak gerekir de aklı çıksın bakalım. Gitseydim bi çeyrek yeterli falan gibi bişey söyle. Bakalım ne yapacak. Bu konuda ağzını ara derim ben.

Kardeşten söz ediyoruz. Nasıl gidilmez? Bahanesi de çocuğu özlemek.

Çok doğru söylüyorsun ama gittiğimde kafam rahat olsun istiyorum gönül rahatlığıyla gitmek istiyorum

Nişanda bişey takmıycaz erkek tarafı takacak onuda söyledim bilet pahalı geliyorsa anlarım dedim yok ya cebimde kaç milyar var 300 tlmi veremiycem dedi hem para sıkıntısı olsada olmasada bizimkiler keseceklerdi allah için kv aklı böyle şeylere çok çalışır iki ayaklı şeytan geçengün gözlüklerini 4 aylık bebeğimin gözlerine takmıştı tvnin tam dibinde oturmuştu bebek kucaginda iceri bi girdim napiyosun sen dedim müge ablasını izliyor demezmi nasıl sinir oldum anlatamam çektim aldım kucağından aptal şey

Son düzenleme:
Gidemiyorum madem o zaman bir Adana takmak gerekir de aklı çıksın bakalım. Gitseydim bi çeyrek yeterli falan gibi bişey söyle. Bakalım ne yapacak. Bu konuda ağzını ara derim ben.
Nişanda sadece erkek tarafı takacak canım

Sakin gitmemezlik yapma, eşinin bahaneleri bahane değil, hastalık yok ortada bisey yok, gitmelisin..kardeş bu yanı..eşin kendi kardeşi olsa gitmeyelim demezdi bunu bil..
Önce tatlı dille konuş, ise yaramazsa, al bi uçak bileti gidiyorum de bu kadar

Bu ne ya evlenince ailemizi silelim mi istiyor bu erkekler? Boyle sey olur mu ? Sadece soyadini aldik diye kendimizi onlara tapulamadik. Ezdirme kendini bunlar hayatta bi kere olan biseyler. Kocan küserse küsssun. Kardesinin nisanina gitttigin icin kusecekse bisey paylasmamissnz demek. Kotu birsey yapmiyorsun sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…