- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi Eski Hayat
-
Aynen öyleHatta kadın ben gelmeyeyim zor olur çocukla sen git gel dese yok sen de geleceksin diye tutturmus olay çıkarır. Konu sahibi sende geleceksin diye de diretmiyor. Halbuki ki yıllık izinden kullanacak 1 gün iki gün neyse enistemin de gitmesi gerekir. Bir de düğüne gidersin diyor. Düğüne gideriz demiyor. Çok enteresan geldi
Kv benle yaşıyor bebegimi ölsem 1 dk bırakmam kadın tv den bir dakika ayrılmıyor çocuk acından ölür allah göstermesin acayip vicdansız bir insan bide bana demezmi bana anne demiyon zavallı kendini anne sanıyo ...Bebek küçük falan değil. Siz kendi cocugunuzu tanırsiniz. Bu yolculugu cocukla yapamak zor deseniz anlarim. Ama sizin boyle kuskunuz yok. Resmen kv oglu uzerinden sizin hayatiniza karisiyor.
Esinizi çok yabani buldum. Başka birinin yorumuna cevap olarak yazdım ama belki gönülden kaçar. Fark etmeniz için söylüyorum. Düğüne gidersin demiş kendi düğüne gelmeyecek herhalde.
O kv ile konuşmaman çok doğru evine de alma. Oradan sana karışıyor. Gerekirse çocuğu evde bırak sabah git ertesi sabah dön.
Zaten akşam gelip 10 dk sevip tv izlemeye kaçıyor madem öyle gel otur bebeginin yanında diyorum ben çok yorgunum bilmem halsizim bilmem neyim offffBebeğini 2-3 günlük özlemeyle ölecek değil ya bu adam, başka bahane bulsun. Ayrıca insan böyle Mutlu anında kardeşinin yanında olmak ister, biraz empati yapsa keşke eşiniz.
2 hafta düşünüyordum aman canım bahaneden çok ne varNe kadar kalacaksınız ki bu kadar özlenecek? Bana biraz bahane gibi geldi.
Kiz kardeşin git tabii ki. Ya şu erkeklere aileniz hakkindaki konularda boyin egmeyin. Izin alsin alamazsa da iki günde ölmez hasretten.Herkese slm kızlar direk konuya geçmek istiyorum ailem erzurumda ben denizlide oturuyorum 4 aylık bebeğim var bir ay sonra kardesimin nişanı var çok istiyorum gitmeyi ama eşim gitmemi istemiyor ilk başlarda uçak aktarmalı gittiği için bebek hasta olur diyordu şimdide ben oglumu özlerim dayanamam düğüne gidersin diyo özel şirket olduğu için kendide gelemiyor ailem siz bilirsiniz diyor ama kız kardeşim bana küstü gidemiyorum diye napicam düşünmekten yoruldum artık
İnanırmısın aynısını geçengün onada söyledim bazen insanı evlendiğine pişman ediyorlar valla...bende denizli den ankaraya gelin geldim gurbetlik zor gerçekten ama bana eşim karışmaz pek o konularda şimdi bizimde bebeğimiz var özlerim muhabbeti o da yapıyor. Doğru özler de yapcak bi şey yok onu dışardan evlenirken düşünceklerdi napalım. Biz de ağaç kovuğundan çıkmadık ki canım evlendik diye aileyi mi atalım yani.
Biletini alıp gidiyorsun, bu kadar basit.Herkese slm kızlar direk konuya geçmek istiyorum ailem erzurumda ben denizlide oturuyorum 4 aylık bebeğim var bir ay sonra kardesimin nişanı var çok istiyorum gitmeyi ama eşim gitmemi istemiyor ilk başlarda uçak aktarmalı gittiği için bebek hasta olur diyordu şimdide ben oglumu özlerim dayanamam düğüne gidersin diyo özel şirket olduğu için kendide gelemiyor ailem siz bilirsiniz diyor ama kız kardeşim bana küstü gidemiyorum diye napicam düşünmekten yoruldum artık
Gecmesin.Evliligini yipratmasin daha iyi.
Guzellikle gidiyorsa gitsin sonuçta düğün değil nişan bebegide kucukmus.Dugunune gider.
Zaten akşam gelip 10 dk sevip tv izlemeye kaçıyor madem öyle gel otur bebeginin yanında diyorum ben çok yorgunum bilmem halsizim bilmem neyim offff
Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi eşin izin almalı. En fazla 3 gün.Boyle aileye gidemezsin edemwzsin diyen adamlara sinir oluyorum sizin degilde kendi kardesinin nisani olsa oz3l sirket falan dinlemez izin alir giderdiniz iki yuzluluk iste bunlar
Kardeşten söz ediyoruz. Nasıl gidilmez? Bahanesi de çocuğu özlemek.Kizkardesinin anlayisli olmasi gerekir kusuyorsa enistesine küssün.Sonucta sen gitmek istiyorsun esin istemiyor.
Ve nacizane tavsiyem hickimse için esinle tartisma kötü olma huzurunu bozma.Nisana gitmesende olur dugune gidersin esinle birlikte.Oluruna sürüp guzellikle halldebiliyorsan hallet yoksa hic canını sıkma.
Çok doğru söylüyorsun ama gittiğimde kafam rahat olsun istiyorum gönül rahatlığıyla gitmek istiyorumBöyle birşeyde izin alınmaz çünkü kardeşinin nişanında başrolde olmak zorundasın zaten.Davetli gibi hadi gideyim modunda olup böyle bir mevzuda bir de eşinden izin alırsan o da hakimiyeti ele alıp gidemezsin der tabii..O kim ki senin kardeşinin nişanında bulunmana izin vermiyo,böyle bir hakkı kendinde görüyor?
Ben böyle bir durumda şöyle yapardım;nişan için erkenden orada olmalıyım,şu gün gideriz derdim.Ben izin alamam derse de peki ben gidiyorum düğün için iznini şimdiden ayarla derdim. Yani bu eşe ya da tercihe bırakılacak bir karar değil insan kardeşinin nişanında olmak zorunda zira bu nişan hepinizin nişanı..Arkadaş ya da komşu değilsiniz..
Eşimle sonu kavga da olsa gürültü de olsa giderdim ben,kardeşimi eşim erkeklik egosunu tatmin edecek diye kırmazdım ve kendimi de kardeşimin mutluluğa adım atmasını görmekten mahrum bırakmazdım..
Şu adamlara bu fırsatı vermeyin kendilerini sizin sahibiniz sanıyorlar sonra çapsız herifler..
Nişanda bişey takmıycaz erkek tarafı takacak onuda söyledim bilet pahalı geliyorsa anlarım dedim yok ya cebimde kaç milyar var 300 tlmi veremiycem dedi hem para sıkıntısı olsada olmasada bizimkiler keseceklerdi allah için kv aklı böyle şeylere çok çalışır iki ayaklı şeytan geçengün gözlüklerini 4 aylık bebeğimin gözlerine takmıştı tvnin tam dibinde oturmuştu bebek kucaginda iceri bi girdim napiyosun sen dedim müge ablasını izliyor demezmi nasıl sinir oldum anlatamam çektim aldım kucağından aptal şeyO zaman sebebi başka canım. Uçakla gidip geleceksin aktarmalı gideceksin 4 ucak demek. Maliyeti çok buluyor olabilir. Ayrıca oraya gidince kardeşine bişey takacaksin. Maddi konuları dert etme ihtimalini de göz önünde bulundu istersen. KV ona bu aklı da vermiş olabilir.
Nişanda sadece erkek tarafı takacak canımGidemiyorum madem o zaman bir Adana takmak gerekir de aklı çıksın bakalım. Gitseydim bi çeyrek yeterli falan gibi bişey söyle. Bakalım ne yapacak. Bu konuda ağzını ara derim ben.
Tamam işte, cibanin başı belli oldu..o KV ye ne yanı iyi vermissin ağzının payiniHemen duygu sömürüsü yapıyo aslında ilk başta tamam demişti kv bebek küçük diyince adam 2 günde vazgeçti bende kv cvp verdim ve konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?