Eşim beni hiç anlamıyor:(

Eee siz böyle düşünerek zaten pes etmişsiniz
Elbet onun ailesine de sıra gelir diyorsunuz ya
Bence buraya boşa sormuş oluyorsunuz o zaman
Bu arada ben olsam bi şekilde giderdim
Kardeşiniz bunu asla unutmaz

Sacmalamis tabi ki kardesinin nisan ına gideceksin onun kardeşinin olsa hemen gider. Böyle insanlara gıcık oluyorum. Umutsuz vaka

Çok doğru söylüyorsun ama gittiğimde kafam rahat olsun istiyorum gönül rahatlığıyla gitmek istiyorum
Yazık yaa kardeşinizin nisanina gitmiyceksiniz resmen üstelik kabul etmişsiniz de onun akrbalarını da sıra gelecek diyorsunuz kendinizi kandirin anca bu laflarla pehh. Insan nasıl eşi icin kardeşinin gönlünü kırar ya hemde o kardes size o kadar yardimci olmusken üstelik izin bile almanız sacmayken. Ama koca önemli tabi ailenin önemi yok koca buldun ne yapican kardeşi

Hiç kimse için eşinle tartışma yazmıssınız ama o esler sırtını döndüğünde insanın ailesi oluyor yanında. Bu kadar kocacı olmayın hanımlar, sonra değersiz olan taraf olursunuz bence...
Günlerce kendimi yirtarak ağlayıp bir suru masraf yapip dugunune gittigim bacim bana sudan sebepden kustude ondandir bu serzenisim.

Ben bu konuyu çok büyütmezdim sonuçta kız isteme, nişan, kına, düğün evlendikten sonra bebek görme , rabbim herkese şifa versin ama hastalık oluyor gitmek için bir sürü sebep oluyor. Bebeğin daha çok küçük aktarmalı uçak yolculuğunda rötar olursa sen çok uğraşırsın bebekle yolda süründüğüne değmez bence eşin haklı. Kardeşininde küsmesi hiç hoş olmamış sonuçta sen emziren ve hala lohusa sayılan bir kadınsın . Sen stres yapmışsın hem kardeşin hem eşin arasında kaldığın için. Ama eşinden daha çok kardeşin suçlu. Önce bizim bebeklerimiz ve doğum sonrası psikolejimiz önemli. . Bu arada erkeklerde doğum sonrası bunalıma girebiliyor biraz tatlı dil yap belki beraber gidersiniz nişana

Kızkardeşim aradı sabah kendini üzme ben sana küsmedim boşver eşinle aran bozulmasın benim yüzümden havalar soğuk bebişin yollarda hasta falan olur onun sağlığı daha önemli falan diye konuştu beni rahatlatmak için ama rahatlamadım kafamda kırk tilki kendi kendime diyorum ya eşim beni gönderirse bebek hasta falan olursa kafam allak bullak...

Kardeş bu yahu yoldan geçen normal biri değil ki. Bence git derim bir kaç gün tavır yapar sonra geçer gider

Tatlım burda ki o kadar insan senin nişana gitmenden çok eşine bu kadar kendini ezdirmene kızıyor tavrını koyman gerektiğinden bahsediyor... güzelce sarıp sarmalArsan asla bebeğin hasta olmaz.

bu kendi kararınız olsaydı sizi desteklerdim.
deseydiniz, ben çocukla o yolu gidemem ama kardeşim bana darılıyor.
o zaman kardeşinizi haksız görürdüm.

ama siz eşim izin vermiyor, bahane buluyor diyorsunuz.
bu bahanelerle kendi kardeşinizin düğününe gitmezseniz hatalı olan siz olursunuz.

bir şey de diyeyim mi, eşiniz de bu fedakarlığı anlamaz, kardeşiniz de sizi affetmez, ve yıllar sonra eşiniz der ki, "e beni dinlemeseydin gitseydin, ben sadece rahat edemezsin diye gitme demiştim."
kesin böyle olur, her zaman da böyle olmuştur, bu sebeple kişi kendi istediği hayatı yaşamaya çalışmalıdır, diğer herkes ona uyum sağlar, hemen olmasa da zamanla oturur bir şeyler.

kardeşinizin nişanı yabancı değilki eşinizin kardeşi olsaydı gitme deseydiniz özlerim olsaydı sebebiniz sizi dinlermiydi hiç sanmıyorum

Kardeşinin dugunu gitmen lazım o zaman onun kardeşi evlendigin de de gitmemen lazım on kere evlenmiycek sonuçta kardeşin izin alsın bi kaç günlüğüne o da gelsin içi rahat etmiyosa önemli bi mevzu bu benim oğlum bir aylıkken doğudan batıya geldik arabayla 18 saat yol geldi çocuk bişey de olmadı çok sukur

Aman şu bebekleri de bahane etmeyin Allah aşkına, elin Hans'ı 40'ı çıkmadan dağ tepe dolanır bizim Türk bebekler kışın üşüyecek,yazın başına güneş geçecek diye diye büyütülür. Kasım doğumlu bebeğimle 55 günlüktü yurt dışına çıktım. Anneler ve babalar bazı şeylere sebep olarak şu bebekleri kullanmasın lütfen.

Ayrıca, kız kardeşiniz haklı. Sizinle bir daha konuşmasa yeridir. Ezdirmeyin kendinizi kocalarınıza, "kardeşimin nişanı var ben oraya gidiyorum" bu kadar net!!! Birde izin mi isteyeceğim, çok istiyorsa kavgada ederim hiç sıkıntı olmaz. Ama ben o nişana giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…