- 27 Nisan 2012
- 15.953
- 19.370
- 498
- Konu Sahibi Eski Hayat
-
Eee siz böyle düşünerek zaten pes etmişsinizAnnem 2 ay önce bebek görmeye gelmisti rahatsız olduğu için artık gelemez hamileliğimle beraber toplam 2 sene oldu gidemedim sorunlu bir hamilelikti 2 gun kalir gelirim dedim o kadar yol 2 gün için olurmu 2 hafta dedim ben size dayanamam dedi o hafta sonlarida calisiyo gelemez annemde huzurun bozulmasin düğüne gelirsin dedi elbet onu akrabalarınada sıra gelir
Yazık yaa kardeşinizin nisanina gitmiyceksiniz resmen üstelik kabul etmişsiniz de onun akrbalarını da sıra gelecek diyorsunuz kendinizi kandirin anca bu laflarla pehh. Insan nasıl eşi icin kardeşinin gönlünü kırar ya hemde o kardes size o kadar yardimci olmusken üstelik izin bile almanız sacmayken. Ama koca önemli tabi ailenin önemi yok koca buldun ne yapican kardeşiÇok doğru söylüyorsun ama gittiğimde kafam rahat olsun istiyorum gönül rahatlığıyla gitmek istiyorum
Günlerce kendimi yirtarak ağlayıp bir suru masraf yapip dugunune gittigim bacim bana sudan sebepden kustude ondandir bu serzenisim.Hiç kimse için eşinle tartışma yazmıssınız ama o esler sırtını döndüğünde insanın ailesi oluyor yanında. Bu kadar kocacı olmayın hanımlar, sonra değersiz olan taraf olursunuz bence...
Günlerce kendimi yirtarak ağlayıp bir suru masraf yapip dugunune gittigim bacim bana sudan sebepden kustude ondandir bu serzenisim.
Kardesinin nisanina gidecek diye evlilik yipranacaksa ohooo...Gecmesin.Evliligini yipratmasin daha iyi.
Guzellikle gidiyorsa gitsin sonuçta düğün değil nişan bebegide kucukmus.Dugunune gider.
Tatlım burda ki o kadar insan senin nişana gitmenden çok eşine bu kadar kendini ezdirmene kızıyor tavrını koyman gerektiğinden bahsediyor... güzelce sarıp sarmalArsan asla bebeğin hasta olmaz.Kızkardeşim aradı sabah kendini üzme ben sana küsmedim boşver eşinle aran bozulmasın benim yüzümden havalar soğuk bebişin yollarda hasta falan olur onun sağlığı daha önemli falan diye konuştu beni rahatlatmak için ama rahatlamadım kafamda kırk tilki kendi kendime diyorum ya eşim beni gönderirse bebek hasta falan olursa kafam allak bullak...
Kardeşinin dugunu gitmen lazım o zaman onun kardeşi evlendigin de de gitmemen lazım on kere evlenmiycek sonuçta kardeşin izin alsın bi kaç günlüğüne o da gelsin içi rahat etmiyosa önemli bi mevzu bu benim oğlum bir aylıkken doğudan batıya geldik arabayla 18 saat yol geldi çocuk bişey de olmadı çok sukurHerkese slm kızlar direk konuya geçmek istiyorum ailem erzurumda ben denizlide oturuyorum 4 aylık bebeğim var bir ay sonra kardesimin nişanı var çok istiyorum gitmeyi ama eşim gitmemi istemiyor ilk başlarda uçak aktarmalı gittiği için bebek hasta olur diyordu şimdide ben oglumu özlerim dayanamam düğüne gidersin diyo özel şirket olduğu için kendide gelemiyor ailem siz bilirsiniz diyor ama kız kardeşim bana küstü gidemiyorum diye napicam düşünmekten yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?