Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

böylesinden boşanmak daha hayırlıdır.şanslı ki adam boşanmak istiyo zorluk çıkarsa daha iyidi..daha 1 buçuk yılda bunu yapan sonra neler ypmaz.öyle kvga gürültye ailemdede alışkın değildim.biraz sesler yükselse elim ayağım titriyo.allah yardımcısı olsun iyi daynmış bu adama..ama bana geliyo yolda giderken otobüste barışırlar.

Bende çok üzüldüm hele konu bebek olmaması ve adamın da annesinin dolduruşuna gelmesiyle dahada üzüleceğim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yalnız 25 üye ve 33 ziyaretçi ne iş?????????????????

bence sadece çocuk değil konu ..
bizimde olmuyo cocugumuz bosanalımmı ?
böyle sacma seymi olur ...
konu sahibi umarım dürüstce neler oldugunu anlatır .. :44:
merak icerisinde saskınlıktayım ..

Konuyu şimdi okudum
Sonunda barışırlar dedim ama şoktayım.
Adama bak ya.
Konu sahibi bir an önce yazsa çok merak içinde kaldık.
Bir de niye hemen konu sahibi annesine gidiyor. Adam çok meraklıysa boşanmaya kendi defolup gitseydi evden.

puf ne zaman haber alacaz acaba

Bilmiyorum ki konuya baştan bir göz gezdirdimde annem başka şehirde demiş sadece kaç saatlik yol dememiş. Benim başıma gelmiş gibi göğsüme bir taş oturdu. Allah yardımcısı olsun.

Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum

eşiniz hemen gemileri yakan biriymiş. şiddet olayına rağmen onu süründürerek de affetmeyi düşünüyordunuz şimdi adamın yaptığı sağ gösterip sol vurmak gibi oldu hem de haksız yere. ama sanki bize anlatmadığınız şeyler de var gibi geldi bana diğer arkadaşlar da demiş, yani hem suçlu hem güçlü olup eşinizin boşanmayı istemesi, ilk onun ağzından çıkması çok tuhaf değil mi?

Aynen paket geri iade gibi towbe towbee cok sinir oldum cokk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi okudum da bu kısım çok mantıklı geldi bana. belki de adam uzun zamandır kafasında kurdu, planlı yaptı bu şiddet olayını... valla neler neler okuyoruz beklenir yani böyle birşey

Bende çok üzüldüm hele konu bebek olmaması ve adamın da annesinin dolduruşuna gelmesiyle dahada üzüleceğim.

Kesinlikle ya annesi doldurmustur buda en kucuk kawgada bogazina sarildi kizi aslinda sewio ondan agladi bence ama ayrilmak zorunda hissedio ay cok igrenc bi durum eger konu bebek olmamasiysa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin .
.
.
.
.
.
.

.

konu sahibi online şu an:26:

Son düzenleme:
Valla aklım burda. Çok üzüldüm konu sahibine. Çikolatakiz gibi barışmalarını beklerdim. Olmadı.

konu sahibi meraktan öldük naptınız ? iyi misin ? noldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…