Aynen cnm daha yenide yazdim kizi hic tanimiyoruz ama ben burda dumur oldum yaa kizda aklim napti ne konusuyolar ne ettiler diye offf yaaa hayata bak allahim hayirli insanlarla karsilastirsin herkesi yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
puf ne zaman haber alacaz acabaBende çok üzüldüm hele konu bebek olmaması ve adamın da annesinin dolduruşuna gelmesiyle dahada üzüleceğim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
puf ne zaman haber alacaz acaba
Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum
Konuyu şimdi okudum
Sonunda barışırlar dedim ama şoktayım.
Adama bak ya.
Konu sahibi bir an önce yazsa çok merak içinde kaldık.
Bir de niye hemen konu sahibi annesine gidiyor. Adam çok meraklıysa boşanmaya kendi defolup gitseydi evden.
şuan kötü durumdasın,moralin yok.üstüne gelmek istemem ama önceki sayfalardaki yorumlarında "boşanırsam annem,babam ne olucak"demiştiniz.
olan oldu işte.boşanıyorsun.
bence eşinle aranızda çok büyük sorunlar var ve belkide sen bunların farkında değilsin bile.eşin belkide boğazını bilerekten sıkmış.bu olaydan sonra sizin evi ve onu terk etmenizi düşünmüş ama senin direndiğini,boşanma gibi bir düşüncenin olmadığını anlayınca sonunda kendisi pes etmiş olmalı ki hemen dile getirmiş boşanmak istediğini.
Bende çok üzüldüm hele konu bebek olmaması ve adamın da annesinin dolduruşuna gelmesiyle dahada üzüleceğim.
AminBilmiyorum ki konuya baştan bir göz gezdirdimde annem başka şehirde demiş sadece kaç saatlik yol dememiş. Benim başıma gelmiş gibi göğsüme bir taş oturdu. Allah yardımcısı olsun.
yalnız 25 üye ve 33 ziyaretçi ne iş?????????????????
Kocası boşanmak istediğini söylemiş, arkadaş affetmeyi planlıyordu halbuki. Ne yüzsüz adamlar var, ilginç...
ilginç geldi bana:26:cumartesi herkes evde herhalde ondandır...
konu sahibi online şu an:26:[/QUOTE/]Telefondan giriyorsa sayfadan tamamen çıkış yapmamış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?