Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Konu sahibi vicdan rahatlatmaya çalışırken adam çat diye boşanmak istedi iyi mi....Cowgirl'ün dediği gibi hiç taviz vermemek gerekirdi ama hayırlısı.

Böyle insanlaf var aslında, suçlu olup duygu sömürüsüne bağlayan. Belki o niyettedir.
Benim eşim mesela bir davranışından dolayı ben ona kızdığımda bana küsüyor.

ben bu kadar masum oldugunu düsünmüyorum nedense altından bambaska seyler cıkacak gibime geliyor .. hayır olsun ..

Ayy ne tatlısınız bayıldım yorumunuza Ben pek sanmıyorum yaa bu kadar ciddi bir olay varken öyle bir şey yapmayacaktır bence. Zaten sadece otogara bırakıyordur muhtemelen...

Konu sahibi vicdan rahatlatmaya çalışırken adam çat diye boşanmak istedi iyi mi....Cowgirl'ün dediği gibi hiç taviz vermemek gerekirdi ama hayırlısı.

Toplanmış beni taşlıyorlardı en son da böyle durumlarda karşı tarafın üstüne gitmek iyice üzer diye bir şey demiyorum. Hayırlısı olsun dediğin gibi. Konu sahibi için üzgünüm, dediğin gibi hayırlısı, ben en çok ptesi işe başlayacaktı ona üzüldüm. Adam kadını gönderdi evden, iş de yalan olacak yazık...

Ben de tam firca atacaktim konu sahibine buradakilere ne kiziyorsun akil istemissin akil veriyorlar kimse sana bosan dememis akilli ol demis diye ama bi baktim ki adam bosanalim demis.ya bana da konu sahibi ona kizanlari uzmek icin atiyor gibi geldi.insallah ben yanilmisimdir.adam aglarken birden niye bosansin ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben senin yorumlarını haklı buldum ama herkesin yapısı farklı işte.

konu sahibi sebep sadece annenlere gitme olayı mı, emin misin bundan? başka bir şey yok mu? bana var gibi geldi.

Ayy ne tatlısınız bayıldım yorumunuza Ben pek sanmıyorum yaa bu kadar ciddi bir olay varken öyle bir şey yapmayacaktır bence. Zaten sadece otogara bırakıyordur muhtemelen...

Ay yazık yaa bu kadarcık şeyden boşanalım deyince insanın aklına başka başka şeyler geliyor. İnşallah iyi sonuçlanır.

Kizlar oruclu oldugu icin su an zor tutuyorum kendimi. Kalkip sofra hazirlayabilirim her an gerci hazirlasam da yemez. Yiyemez.

Bir daha tekrarlanmaz allahin izniyle. Isin icinde dayak olsa o zaman durum degisirdi. Bana guvence verirse ben guvenirim. Inanirim.

Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum

Konuyu şaşırarak, yorumları ise ŞOKLAR içinde okudum.
Resmen önce şiddet gördüğü eşine gidip iftar sofrası hazırlasam mı diyor, bazı arkadaşlar da uzatma iyi karşıla demişler. Bu kızın boğazı sıkılmış ya, insan şaka olarak bile yapmaz bi başkasına.
işin içinde dayak olsa şans vermezdim diyor bir de konu sahibi. daha ne yapacaktı yahu pat küt girişecek miydi? ben anlamıyorum. eşimin sert bir bakışını, ters bir sözünü bile "psikolojik şiddet" olarak algılayan tek manyak benim herhalde.

sonra da pat diye boşanma olayı çıkmış. adam kızın kapılarında yatıp özürler dileyeceğine iftarını yapmış suyunu içmiş, sonra almış evine göndermiş. olaya bak ya.

Rahell aklımız sende kaldı , ilk fırsatta son durumları paylaşmanı bekliyoruz. Umarım iyisindir.

Yok tek manyak sen değilsin ben de varım

pek de şiddet gibi durmuyor, yine abartıyorsunuz. küçük bi itiş kakış olmuş sanki. ama niye olmuş onu merak ettim.

pek de şiddet gibi durmuyor, yine abartıyorsunuz. küçük bi itiş kakış olmuş sanki. ama niye olmuş onu merak ettim.

insan hayatta en çok değer vermesi gereken kişiyle nasıl itişip kakışıyor ben de onu anlayamıyorum... :26:
sonrasında barışıp nasıl eskisi gibi oluyor...

yok bende varım unuttunmu kız
ahh ahh bi girip yazsaydı cvp meraktan öldük naptı ki

eses seni unutur muyum kuzu Ya ben de çok meraklandım. Saat de geç oldu. Otobüse binse yazardı gibi geliyor telefonundan. Çok mu kötü ki ya:26:

Tam 28 sayfa okudum ve sok oodum.. enteresan dizi gibi olmus cok uzuldum hadsiz adam hem suclu hem guclu eminim isin icinde adamin anaai var

Valla sadece böyle düşünen siz değilsiniz.bende aynı sizin gibi dünüyorum. Ama ne yazıkki bizim toplumumuzda boşanmak hala ayıp bişeymiş gibi düşünüyor... Çoğu insan boşandığını gizliyor... Evlenmek nasıl doğal birşeyse eğer anlaşamıyorsan boşanmakta aynı şekilde doğal birşey...

Bence boşanmak isteyen konu sahibi olmalıydı.. Hem hırpalayıp hemde boşanmak istemesi bence hayırlı olmuş..Her son yeni bir başlangıçtır..

insan hayatta en çok değer vermesi gereken kişiyle nasıl itişip kakışıyor ben de onu anlayamıyorum... :26:
sonrasında barışıp nasıl eskisi gibi oluyor...

insna hayatta en çok deger verdigi kişiyle nasıl tartışyorsa, nasıl kırıyorsa, nasıl bagırıp çagırıyorsa yeri geldiginde ya da trip atıyorsa, intikam alıyorsa.... aynen öyle.

bence bu şiddet bile degil. hafif bir tokatı, biraz itiş kakışı hooop ''ay yetişin komşular, kocam beni öldürüyor'' a çıkarıyor bazıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…