Acaba hatasını anladı da boşanalım diye söyleyerek annesine götürüp sürpriz mi yapacak acaba? Hani annesine gitme olayından kavga çıkmıştı ya. Ne bileyim ütopik belki ama aklıma geldi, olabilir mi ki ?:26:
Böyle insanlaf var aslında, suçlu olup duygu sömürüsüne bağlayan. Belki o niyettedir.
Benim eşim mesela bir davranışından dolayı ben ona kızdığımda bana küsüyor.
Acaba hatasını anladı da boşanalım diye söyleyerek annesine götürüp sürpriz mi yapacak acaba? Hani annesine gitme olayından kavga çıkmıştı ya. Ne bileyim ütopik belki ama aklıma geldi, olabilir mi ki ?:26:
Konu sahibi vicdan rahatlatmaya çalışırken adam çat diye boşanmak istedi iyi mi....Cowgirl'ün dediği gibi hiç taviz vermemek gerekirdi ama hayırlısı.
Ben senin yorumlarını haklı buldum ama herkesin yapısı farklı işte.Toplanmış beni taşlıyorlardı en son da böyle durumlarda karşı tarafın üstüne gitmek iyice üzer diye bir şey demiyorum. Hayırlısı olsun dediğin gibi. Konu sahibi için üzgünüm, dediğin gibi hayırlısı, ben en çok ptesi işe başlayacaktı ona üzüldüm. Adam kadını gönderdi evden, iş de yalan olacak yazık...
Ben senin yorumlarını haklı buldum ama herkesin yapısı farklı işte.
Ayy ne tatlısınız bayıldım yorumunuzaBen pek sanmıyorum yaa bu kadar ciddi bir olay varken öyle bir şey yapmayacaktır bence. Zaten sadece otogara bırakıyordur muhtemelen...
Kizlar oruclu oldugu icin su an zor tutuyorum kendimi. Kalkip sofra hazirlayabilirim her angerci hazirlasam da yemez. Yiyemez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir daha tekrarlanmaz allahin izniyle. Isin icinde dayak olsa o zaman durum degisirdi. Bana guvence verirse ben guvenirim. Inanirim.
Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum
Konuyu şaşırarak, yorumları ise ŞOKLAR içinde okudum.
Resmen önce şiddet gördüğü eşine gidip iftar sofrası hazırlasam mı diyor, bazı arkadaşlar da uzatma iyi karşıla demişler.Bu kızın boğazı sıkılmış ya, insan şaka olarak bile yapmaz bi başkasına.
işin içinde dayak olsa şans vermezdim diyor bir de konu sahibi. daha ne yapacaktı yahu pat küt girişecek miydi? ben anlamıyorum. eşimin sert bir bakışını, ters bir sözünü bile "psikolojik şiddet" olarak algılayan tek manyak benim herhalde.
sonra da pat diye boşanma olayı çıkmış. adam kızın kapılarında yatıp özürler dileyeceğine iftarını yapmış suyunu içmiş, sonra almış evine göndermiş. olaya bak ya.
Yok tek manyak sen değilsin ben de varım
pek de şiddet gibi durmuyor, yine abartıyorsunuz. küçük bi itiş kakış olmuş sanki. ama niye olmuş onu merak ettim.
yok bende varım unuttunmu kız
ahh ahh bi girip yazsaydı cvp meraktan öldük naptı ki
Konuyu şaşırarak, yorumları ise ŞOKLAR içinde okudum.
Resmen önce şiddet gördüğü eşine gidip iftar sofrası hazırlasam mı diyor, bazı arkadaşlar da uzatma iyi karşıla demişler.Bu kızın boğazı sıkılmış ya, insan şaka olarak bile yapmaz bi başkasına.
işin içinde dayak olsa şans vermezdim diyor bir de konu sahibi. daha ne yapacaktı yahu pat küt girişecek miydi? ben anlamıyorum. eşimin sert bir bakışını, ters bir sözünü bile "psikolojik şiddet" olarak algılayan tek manyak benim herhalde.
sonra da pat diye boşanma olayı çıkmış. adam kızın kapılarında yatıp özürler dileyeceğine iftarını yapmış suyunu içmiş, sonra almış evine göndermiş. olaya bak ya.
insan hayatta en çok değer vermesi gereken kişiyle nasıl itişip kakışıyor ben de onu anlayamıyorum... :26:
sonrasında barışıp nasıl eskisi gibi oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?