Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy bişey yaz lütfenn ben burda sinir oldummm şok oldum yaa ben yanıma geldi özür diledi filab yazcaksın die bekliodum bu ne böylee

Eski konunuza baktım da evleneli 2 sene olacakmış galiba bebek istiyorsunuz,kayınvalideniz size doktora gidin demiş ama oğluna dememiş, size demiş yani bebek olayında kusurlu taraf sizi görüyor acaba eşiniz bebek olayında ailesi tarafından dolduruşa gelmiş olabilir mi,çünkü bu olayda hata eşinizde sizden gelip özür dilemesi gerek ama beyefendi boşanmak istiyor.

Oha hem suçlu hem güçlü Şok oldum gerçekten... Boşanmak isteyenin sen olman gerekirdi. Boğaz sıkıp üstüne boşanmak istemek nedir ya! Diyecek bir şey bulamadım...

şaşkınlık içerisinde takipteyim konuyu ..

Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum

Canım ağlama dua et hayırlı sonuçlansın seni istemiyorsa o düşünsün belki ayrı kalmak ikinizde iyi gelir hakkında hayırlısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok şaşırdım yaa vede çok sinir oldum. Az önce ağlayan adam o değilmiydi ne oldu böyle.
Takside yazamıyor artık otobüse bitmesini bekleyeceğiz. Ben şoktayım konu sahibi neylesin ne halde kim bilir

şuan kötü durumdasın,moralin yok.üstüne gelmek istemem ama önceki sayfalardaki yorumlarında "boşanırsam annem,babam ne olucak"demiştiniz.
olan oldu işte.boşanıyorsun.
bence eşinle aranızda çok büyük sorunlar var ve belkide sen bunların farkında değilsin bile.eşin belkide boğazını bilerekten sıkmış.bu olaydan sonra sizin evi ve onu terk etmenizi düşünmüş ama senin direndiğini,boşanma gibi bir düşüncenin olmadığını anlayınca sonunda kendisi pes etmiş olmalı ki hemen dile getirmiş boşanmak istediğini.

kesin ayrılıcağını kararlaştırmış kafasında ona ağlıyouş baksana ay bizde pişman oldu sanıyoruz sinir oldum yaa

Arkadaşlar kusura bakmayın da azıcık okusanız yorumları keşke

Maalesef eşi boşanalım dedi ve annesine gidiyor kız

ayy bişey yaz lütfenn ben burda sinir oldummm şok oldum yaa ben yanıma geldi özür diledi filab yazcaksın die bekliodum bu ne böylee

Aynen ya birazdan gelir diyordum olana bak

Ne diye evlenmiş oyuncak mı bu?madem ki anasının eteği altında çıkamamış , daha halen çocuk demek ki , tamam de ben tarın boşanma avukatına gidiyorum de , bak gör nasıl yalvar yakaracak , göya , duvarı kedi fırlatma taktikleri , kesinlikle yüz verme

Eşim beni hırpaladı die boşanacak deilsin tabiki.. Küs kal uzun bi süre

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sen zaten direk kocanı savunmadasın biz ne desek boş sana .. Niye yazdın ki buraya anlayamadım ne yapacağın belli kararlısın yani ..

Birkaç saat içinde olayların seyrine bakın....
Bu da ne demek oluyor şimdi anlamadım....:44:

İyi aklına geldi eski konuya bakmak hemen okuyacağım

Sebeb buysa yuh artık ne diyeyim başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…