Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence nasilsa barisicaksiniz arkadasina gitsen nolur gitmesen trip atsan nolur.İnsan acar bi ozur diler ya
cnm boşanıyolarr adam boşanalım demişş oku üstleriii
Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum
Kız sen ne alemsin yaaa[emoji3][emoji3] ama katılıyorum sanagerinip gerinip bi tane vuracam kafasına görecek boşanmayıpislik.
Çok şaşırdım yaa vede çok sinir oldum. Az önce ağlayan adam o değilmiydi ne oldu böyle.
Takside yazamıyor artık otobüse bitmesini bekleyeceğiz. Ben şoktayım konu sahibi neylesin ne halde kim bilir
rahel, beni dinle canım benim. özür dilesin, ona ciddi bir şekilde yaptığının yanlışlığını anlat ve bir daha tekrarlanırsa affetmeyeceğini. bir sürede uzak ol. yoksa tekrarlanır. canım aman diyim ipleri bırakma aman diyim. sonu gelmez yoksa.
ayy bişey yaz lütfenn ben burda sinir oldummm şok oldum yaa ben yanıma geldi özür diledi filab yazcaksın die bekliodum bu ne böylee
Öyle yani ancak bu paklar, mesela pısıp oturamam ben evi kafasına geçirir al sana boşanmak der çıkar giderim kendi kendime :84:Kız sen ne alemsin yaaa[emoji3][emoji3] ama katılıyorum sana
Lutfen esimi elestirmeden bana akillica cevaplar verin yol gosterin bana. Evet kizlar durum bu. Olay dun aksam iftar vaktinde yasandi. Esim hirpaladi beni ve hatta bogazimi sıktı. Apar topar giyinip evden ciktim. Ama pisi pisi donmek zorunda kaldim cunku cantami almamisim yanima. Gece ayri yattik simdi de eve gelmedi utaniyor sanirim. Eger cantami almis olsaydim eve donmezdim. Sehir disinda arkadasim var ona giderdim. Bana akil verin lutfen cok uzgunum. Acaba bu gece gitsem mi sadece beni arasin degerimin farkina varsin istiyorum. P.tesi de ise başlıyorum ne yapayim sizce? Bu arada ilk defa yasiyoruz bunu daha once hic kavga etmedik ufak tefek tartismalar oldu. İyi anlasiyorduk.
Eski konunuza baktım da evleneli 2 sene olacakmış galiba bebek istiyorsunuz,kayınvalideniz size doktora gidin demiş ama oğluna dememiş, size demiş yani bebek olayında kusurlu taraf sizi görüyor acaba eşiniz bebek olayında ailesi tarafından dolduruşa gelmiş olabilir mi,çünkü bu olayda hata eşinizde sizden gelip özür dilemesi gerek ama beyefendi boşanmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?