Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Ben de tartistigimizda ozur dilerim ama bu durum farkli. Basit bir tartismadan ibaret degil malesef.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet pembeylemavi. Icinde kaybetme korkusu olsun ve bir daha tekrarlamasin istiyorum.

hayır yanlış anlaşılmasın bende şiddete karşıyım.biz eşimle kavga edince birbirimizden özür dileriz ve barışırız o yüzden dedim siz bilirsiniz. tabi

Aynen cnm bizde esimle oyleyiz allaha sukur hic siddedini gormedim ama agiz kawgalarimiz olur her ewde olur onemli olan siddet olmamasi 1 kere olursa dewami kesin gelir bu yuzden kadin tawrini iyi koymaki we gerisi gelmesin ben esimle nisanliyken beni 2 sekilde kaybedersin dedim 1. Si aldatilmak 2. Si siddet asla tahamulum yok tabiki agiz kawgasi warsa uzatmasin barissin ama ortada bi siddet warsa aslaaaa sıkı burnu surtmeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bu arada sarjim % 5 kaldi. Sarj aletim salonda. O yuzden gidip sarja takamiyorum. Kapanabilir her an. Ama siz yazin muhakkak.

Kizlar mobil kullaniyorum alinti yapamiyorum. Hepinizin yorumunu okuyorum. Tesekkur ederim. Ozur dilemeyecegim elbette. Konusmuyoruz ozur dileyene kadar

Cnm mobilde yazinin ustune tikla alinti yapabiliosun bende mobil kullaniyorum

Kizlar bu arada sarjim % 5 kaldi. Sarj aletim salonda. O yuzden gidip sarja takamiyorum. Kapanabilir her an. Ama siz yazin muhakkak.

Git al yaa ne cekiniyosun gir al cik muhattap olma

Özür dilemek, gönül almak bu kadar mi zor? Hey allahim ya.

Heh oldu tamam. Tesekkur ederim canim.

Rica ederim cnm bak sen benim ilk yorumumdani konusmayi yap esine konusmaya gelirse yanina

Kızlar şarz için salona gitse olur mu bilemedim ben yada eşin tuvalete falan gittiğinde koş al gel

Alamam, giremem onun oldugu odaya

Ya ondan korkuyomus gibi dawranmaaa seni pusturdu bi kosede gibi rahat ol allah askina yaa gir al cik o daha bi ezilsin yapma boyle rahat ol

Rica ederim cnm bak sen benim ilk yorumumdani konusmayi yap esine konusmaya gelirse yanina

Kendimden emin ve kararli olmaliyim konusurken. Benim aptal kocam konusmaya gelirse tabi.

Kendimden emin ve kararli olmaliyim konusurken. Benim aptal kocam konusmaya gelirse tabi.

Konuşmaya gelirse hemen boynuna sarılacakmışsın gibi bir intiba uyandırdın bende. Bu yüzden de kendime benzettim seni. Hadi hayırlısı bakalım.

Kızlar şarz için salona gitse olur mu bilemedim ben yada eşin tuvalete falan gittiğinde koş al gel

Oyle yapmayi dusunuyorum.. cok su icti duydum. Birazdan gider sanirim tuvalete.

Yokk cnm yaa ne cekincek ewde siginti gibi gir al cik muhattap olma ezilsin iste kocasi utansin boyle kosede pusmus gibi kalirsa sindirilmis olur rahat olsun

Konuşmaya gelirse hemen boynuna sarılacakmışsın gibi bir intiba uyandırdın bende. Bu yüzden de kendime benzettim seni. Hadi hayırlısı bakalım.

Biraz burnu surtsun istiyorum. Biraz ugrassin istiyorum gönlümü almak icin.

Mecbur gelecek vicdanı onu yiyip bitirecek. Eminim o kadar pişmanki ama baştan düşünecek ti. Birazdan gelir gibi olmazsa hızlıcsa şarjı al gel. Bak bakalım ne yapıyor.

öyle bi akil werdik ki sende uyguladın ve Eşin seni kaybetmekten cok korktu diyelim böyle biseyi yine tekrarlarsa diye sen hic korkmuyormusun?
Unutabilcekmisin?
Boşan demiyorum haddim dgl asla diyemem ama sen kendi psikolojini hice sayma yasadiqin olay basit dgl acı cektirmekten cok bu acıyı icinden nasil atman konusunda iyilestir kendini..
Cunkü ben daha kaybetmekten korkmuş bi erkek
Görme-dim
Duyma-dım
Bilmiyo-rum..

Walla cnm ben cok mantikli bi sekilde acikladim onlari soylersen kazanirsin baskada bu konuya yazicak bisey bulamiyorum bosa laf kalabaligi olur eger tekrar ayni seyleri yasamak istemiosan dediklerimi soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…