hayır yanlış anlaşılmasın bende şiddete karşıyım.biz eşimle kavga edince birbirimizden özür dileriz ve barışırız o yüzden dedim siz bilirsiniz. tabi
Cnm mobilde yazinin ustune tikla alinti yapabiliosun bende mobil kullaniyorumKizlar mobil kullaniyorum alinti yapamiyorum. Hepinizin yorumunu okuyorum. Tesekkur ederim. Ozur dilemeyecegim elbette. Konusmuyoruz ozur dileyene kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bu arada sarjim % 5 kaldi. Sarj aletim salonda. O yuzden gidip sarja takamiyorum. Kapanabilir her an. Ama siz yazin muhakkak.
Cnm mobilde yazinin ustune tikla alinti yapabiliosun bende mobil kullaniyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Git al yaa ne cekiniyosun gir al cik muhattap olma
Heh oldu tamam. Tesekkur ederim canim.
Alamam, giremem onun oldugu odaya
Rica ederim cnm bak sen benim ilk yorumumdani konusmayi yap esine konusmaya gelirse yanina
Kendimden emin ve kararli olmaliyim konusurken. Benim aptal kocam konusmaya gelirse tabi.
Kızlar şarz için salona gitse olur mu bilemedim ben yada eşin tuvalete falan gittiğinde koş al gel
Kızlar şarz için salona gitse olur mu bilemedim ben yada eşin tuvalete falan gittiğinde koş al gel
Konuşmaya gelirse hemen boynuna sarılacakmışsın gibi bir intiba uyandırdın bende. Bu yüzden de kendime benzettim seni. Hadi hayırlısı bakalım.
Kendimden emin ve kararli olmaliyim konusurken. Benim aptal kocam konusmaya gelirse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?