yok be cnm öyle düşünme çocuk ewin nesesi eşinle extra bi bağ oluyor ben 3 yıllk ewlym 7 aylık oğlumuız war eşim daha öncesindede düşkündü ama çocuktan sonra daha bi aiesine bağlandı eskiden annesiyle daha ilgiliydi yine ilgili ama ilk çocugum dio biz bile 2. planda kalıyoruzişn şakası çocuk iyidir allah korusun bi aldatma yada şiddet olmadığı taktirdede ewllk bitmez bitmemeli geri kalan şeyler bi şekilde anlaşılır ama dier 2 sinn affı yok allahım buyuk konuşturma yasatma yarrbimmmm
Annemler geldi yazamadim. Aramizda ailesi disinfda hicbir problem yok. Baska kadin olabilir demis bazilariniz boyle bisey yok. Tartisma esnasinda ben sadece tartismayalim iftar vakti demistim ve buyumustu. E o bana bagirdiginda kenara pusacak degilim ben de ona bagirdim ama hakaret etmedim asla. Oyle iste. Annemlerle konuşuldu esim hatasini anladi ve cok pismanim seni bir daha asla uzmeyecegime ailemizin onunde soz veriyorum dedi allahi sahit tuttu. Bir daha boyle bir kavga yasanirsa arkama bakmadan giderim dedim. Defalarca ozur diledi. Sonuc su an evdeyiz annemleri yolcu ettik iftara kalmadilar malesefsimdilik hersey yolunda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden bosanalim dedigini de sordum. Sadece beni kaybetmekten korkup korkmadigini gormek istedim ve korkmadigini gordum ama ben seni kaybetmekten cok korkuyorum dedi
Hiiiii bu ne aileler oyuncak mi beki k.bkma senin esinde bir problem var aileleri rahatsız etti hayir sadece bni kaybetmekten korkuyormusun bkyim filan mi bu ne şaka mi bu barstginiza sewndm eşini psikoloğa götür arnzn duzelmesine senn icn sewndm eşine sinirliyim cokkkkkNeden bosanalim dedigini de sordum. Sadece beni kaybetmekten korkup korkmadigini gormek istedim ve korkmadigini gordum ama ben seni kaybetmekten cok korkuyorum dedi
Ins canim yaa ins zaten 2 yıldır bebek istyrz bir türlü olmuyor ya olmazsa esim bnden sogursa diye korkuyorum tabi yazilanin önüne gecemeyizde bnmkisidr vesvese allah yukarda görüyor ins eslerimiz bize düşkün kalırlar ins
Teşekkürler...Konu sahibi ile eşi, konu sahibinin ailesine bir haftalığına ziyarete gitmeyi kararlaştırmışlar. Daha sonra eşi izin alamayacağını söylemiş. Oysa ki arada bir izin alıp kendi akrabalarına gidiyormuş.
Ins canim dua ediyorum zatenkorkma cnm wakti zamanı wardır mutlaka sen dua et bol bol
konuya inanmayan arkadasların haklı oldugunu dusunmeye basladım
Neden bosanalim dedigini de sordum. Sadece beni kaybetmekten korkup korkmadigini gormek istedim ve korkmadigini gordum ama ben seni kaybetmekten cok korkuyorum dedi
konu gerçek ama %70 i eksik bence
konuya inanmayan arkadasların haklı oldugunu dusunmeye basladım
Annemler geldi yazamadim. Aramizda ailesi disinfda hicbir problem yok. Baska kadin olabilir demis bazilariniz boyle bisey yok. Tartisma esnasinda ben sadece tartismayalim iftar vakti demistim ve buyumustu. E o bana bagirdiginda kenara pusacak degilim ben de ona bagirdim ama hakaret etmedim asla. Oyle iste. Annemlerle konuşuldu esim hatasini anladi ve cok pismanim seni bir daha asla uzmeyecegime ailemizin onunde soz veriyorum dedi allahi sahit tuttu. Bir daha boyle bir kavga yasanirsa arkama bakmadan giderim dedim. Defalarca ozur diledi. Sonuc su an evdeyiz annemleri yolcu ettik iftara kalmadilar malesefsimdilik hersey yolunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?