Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Annemler geldi yazamadim. Aramizda ailesi disinfda hicbir problem yok. Baska kadin olabilir demis bazilariniz boyle bisey yok. Tartisma esnasinda ben sadece tartismayalim iftar vakti demistim ve buyumustu. E o bana bagirdiginda kenara pusacak degilim ben de ona bagirdim ama hakaret etmedim asla. Oyle iste. Annemlerle konuşuldu esim hatasini anladi ve cok pismanim seni bir daha asla uzmeyecegime ailemizin onunde soz veriyorum dedi allahi sahit tuttu. Bir daha boyle bir kavga yasanirsa arkama bakmadan giderim dedim. Defalarca ozur diledi. Sonuc su an evdeyiz annemleri yolcu ettik iftara kalmadilar malesef simdilik hersey yolunda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden bosanalim dedigini de sordum. Sadece beni kaybetmekten korkup korkmadigini gormek istedim ve korkmadigini gordum ama ben seni kaybetmekten cok korkuyorum dedi

Ins canim yaa ins zaten 2 yıldır bebek istyrz bir türlü olmuyor ya olmazsa esim bnden sogursa diye korkuyorum tabi yazilanin önüne gecemeyizde bnmkisidr vesvese allah yukarda görüyor ins eslerimiz bize düşkün kalırlar ins

senin adına sewindim ama eşin hiç güwen wermio neden böyle yapmış mutlaka knuşmuşsunuzdur biraz daha anlatsana dün geceden beri bizde senn kadar sitres olduk daha fazla ayrıntı hak ediyoruz bence

Beyefendi blöf yapmış ama yaptığı blöf elinde patladı. Boşuna annenleri yordu bu sıcakta Allah ıslah etsin. Ama sevindim barışmanıza.

Neden bosanalim dedigini de sordum. Sadece beni kaybetmekten korkup korkmadigini gormek istedim ve korkmadigini gordum ama ben seni kaybetmekten cok korkuyorum dedi

arkadaşım dün sen taksiye bindik gidioz demedinmi bence bu kadar sırf tepkini görmek için boşanalım demez resmennnn sana yaptığı şiddeti örttü adam yaaa

Hiiiii bu ne aileler oyuncak mi beki k.bkma senin esinde bir problem var aileleri rahatsız etti hayir sadece bni kaybetmekten korkuyormusun bkyim filan mi bu ne şaka mi bu barstginiza sewndm eşini psikoloğa götür arnzn duzelmesine senn icn sewndm eşine sinirliyim cokkkkk

korkma cnm wakti zamanı wardır mutlaka sen dua et bol bol

aaayyyyyyyyyyyyyyyyy

deliricem yaaa bu konu gerdi beni bu ne ya ergen ergen hareketler aile çağırmalar yok ayrılırsak napcan die tepkini ölçtüm demeler yemin ederim ergenler yapmıyodur artık bunları adama çok sinir oldum yaa kızı kolundan tututo arabaya bindirio annenlere geri kargo git dio gecenn sinde sonra geri ewe dönüyolar konu sahibinin gördüğü şiddet güme gidio offf eşinden korkulur yemin ederim hayatımda görmedim bu kadar alawere dalawere we en ufak kawgada bunlar oluyosa ileriyi düşünemiorum yazık yaa konu sahibine üzüldüm burnunu bile sürtemeden barışmak zorunda kaldı we o ailelere yazık ya kaç saatlik yoldan eşinn tiyatrosunu izlemeye geldiler

Kusura bakma ama anlatmadığın bazı şeyler olduğunu düşünüyorum bu olay bu kadar basit kapatılamaz aileni de dahil ettiniz ki bundan sonra vay haline...yaşınız küçük galiba hele eşin çocukça davranıyor ve ailesi bence iyi dolduruyor..bize mutluluk dilemek düşer gerisi sizin bileceğiniz iş

konuya inanmayan arkadasların haklı oldugunu dusunmeye basladım

cocukca ..
mutlulugunuz daim olsun ..
baskada yorum yapmıyorum konuyuda takipi bırakıyorum ..

Almış o zaman boyunun ölçüsünü. Bulunmaz hint kumaşı ya beyzade.
Çocuk oyuncağı ya bu. İyi mi yaptı kredisini düşürdü hem senin hem ailenin gözünde.
Bundan sonra da bir süre üstüne düşme sinsinin.

Sevindim inşallah herşey güzel olur bir daha böyle bişey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…