Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum

Ne diyorsun yaa
İnanamıyorum şuan

Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum

40 dakika icerisinde ne oldu da bu noktaya geldiniz? Bosanma icin sebebi neymis beyzadenin? Esi siddetini bile sineye cekmeye hazirken onun sebebi neymis?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Haydaaa ne boşanması ya, hayır bunu söyleyen sen olsan anlayacağım da ona ne oluyor?

Ama demek ki konu senin anlattığın kadar basit değilmiş rahell, sen blöf peşindesin ama eşin ciddi görünüyor,

Neden böyle söyledi böyle saçma şey mi olur? Ben bile burada üzüldüm :26: :26:

baska sorunlarda var bence ...
yoksa hem suclu hem güclü ...
soktayım ..

gerinip gerinip bi tane vuracam kafasına görecek boşanmayı pislik.

Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum

Blöf mü yapıyor acaba neye devam etmek istemiyormuş :S

Canım eğer pişman olsun isyorsan gitme evinde kal baş türlü ceza ver neden dersen yarın öbür gün gercekten ğitmen gereken durum da seni ciddye almıyacaktır işe de başlıyormuşsun tel. Açma mesajlarına karşılık verme özür dilerse de hemen affetme biraz süründür evde kal

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kavga konunuzun, daha doğrusu sorununuzun bize anlattığın kadar olduğuna emin misin?
Seninle devam etmek istemiyorum demiş içinde biriken, çözümsüz gördüğü şeyler mi var?
Ay çok üzüldüm ne desem bilemiyorum :S

Kac saat sürecekyol , senle gelecek mi ?

sadece bu değil başka sebepler ..

konu sahibi cevaplarsa sevinirim ..

halen şoktayım .. barıştık yazar sanmıştım..

Son düzenleme:

Siz buraya konu açarken bile eşimi eleştirmeyin diyorsunuz ama adam siz den boşanmak istiyor,hayır siz onu affetmek istiyorsunuz ama adamın yaptığına bak,bu olay üzerine siz ben boşanmak istiyorum demiş olsanız haklısınız ama eşinizin tutumu çok tuhaf, galiba birşeyleri eksik anlatıyorsunuz başka nedenlerde var diye düşünüyorum.

Sen cezalandırmayı düşünürsen ve cezalandırırsan şartları eşitlemiş olursunuz. Bence siz onu affedin bunun altında ezilsin. Affetmek en iyi terbiye metodlarından birisidir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohaa şoktayım nedeeennn :S hem şiddet yapan o hemde ağlayan artı boşanmak isteyen başka nedenler warmı sence bize anlatmadığın

rahel, beni dinle canım benim. özür dilesin, ona ciddi bir şekilde yaptığının yanlışlığını anlat ve bir daha tekrarlanırsa affetmeyeceğini. bir sürede uzak ol. yoksa tekrarlanır. canım aman diyim ipleri bırakma aman diyim. sonu gelmez yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…