Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum
Haydaaa ne boşanması ya, hayır bunu söyleyen sen olsan anlayacağım da ona ne oluyor?Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum
Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum
Aynen benim de, konu sahibi o kadar çok üzülmüştür burnu sürtsün deyip duruyordu, olana bak .... daha ağzım dolu ama söyleyemiyorum içimden saydırıyorum.Ne basiretsiz insanlar var ya gece gece sinirlerim zıpladı.
Siz buraya konu açarken bile eşimi eleştirmeyin diyorsunuz ama adam siz den boşanmak istiyor,hayır siz onu affetmek istiyorsunuz ama adamın yaptığına bak,bu olay üzerine siz ben boşanmak istiyorum demiş olsanız haklısınız ama eşinizin tutumu çok tuhaf, galiba birşeyleri eksik anlatıyorsunuz başka nedenlerde var diye düşünüyorum.Yanima geldi bugun hep dusundum. Ben devam etmek istemiyorum annenle konus senden bosanmak istiyorum dedi. Taksideyim yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?