Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Sorunsuz evlilik olduğuna inanmıyorum ben arkadaşım üzülme.
Sorunsuz evliliklerde ben hep ne gördüm biliyor musun?
Çok yapıcı, karşılıksız özveri gösterebilen, hep alttan alan kadınlar gördüm.
Yani kadın sorun çıkarmadığı için, hep hoşgörü gösterebildiği için sorunsuz o evlilik.
O şartlar içine kendimi koyduğumda yok ya ben yapamam dedim yine..

Millet sevgilisinin nelerine eyvallah diyor aşk aşk diye.
Nikah yok, ayrılırken mahkemesi yok.
Bir mesaja bakar.
Sadece duygu kısmı bile zor geliyor bitirmeye.

Sen evlisin. Kolay mı öyle?

Tabi ki bu yaptığına eyvallah demeyeceksin ama hemen de bitirmenin adamı katil ilan etmenin anlamı yok.

Pişman olma, üzülme boşver.

Biraz kendini toparladığında gelecektir eşin yanına.
Ağladığına göre o da duygusal bir adam..

Sen onu nasıl pişman edeceğini bizden iyi biliyorsun aslında.

Herkes evliliğinde ama küçük, ama büyük şeyleri yutuyor..

Sende pişmanlık duymayacağın kadarını yut.. Mutlu olmanı dilerim..

Iyi ben bi avukata gideyim bosanayim o zaman. Bu kadar kolay mi? Annem ne olacak babam ne olacak, evim ne olacak, duzenim ne olacak soyleyin bakalim? Ya bir daha tekrarlanmazsa ya pisman olursak bosandigimiza sonrasi ne olacak?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki ya boğazını sıkmanın daha da ilerisine giderse o ne olacak? Üstelik sana direkt boşan değil bir özürle hemen affetme dendi. Ay ama sen cidden olaylara çok çok farklı bakıyorsun ve objektif olamıyorsun. Allah yardım etsin arkadaşım, inşallah daha kötüleri gelmez başına. Üstelik anne babanıza kocam boğazımı sıktı deseniz gelir sizi zorla götürürler muhtemelen o evden...

Kaba ve kirici insanlardan nefret ediyorum ya yemin ederim şu 1 saat bana zehir oldu. Keske hic acmasaydim.

bakın benim dediğime geldiniz siz kötü oldunuz şimdi anlayın artık ne demek istediğimi...

bakın benim dediğime geldiniz siz kötü oldunuz şimdi anlayın artık ne demek istediğimi...

Anladım arkadaşım valla Banane sanki benim bir çıkarım varmış gibi ben kötü oldum, sürekli nazik bir şekilde yazdığım halde. Keşke en başından ben de barış deseydim:44: Şaka gibi...

Kaba ve kirici insanlardan nefret ediyorum ya yemin ederim şu 1 saat bana zehir oldu. Keske hic acmasaydim.

Ya boswersene cnm bekara kadin bosamak kolay demisler aile kurmak kolaymi yaa seytan cok ugrasirmis boyle zamanlarda gecenlerde bi kiz daha acti seninkine benzer bi konu offf ne sohbetler dondu gaza getiren tayfa belli her konuda goruyorum bi gaza getirme cabasi cok buyuk konusuluyo basa gelir walla neysee salla sen azcik kocani dize getir zaten agliyo adam hani nie konusmuyon die ustune dowse seni bende ayril derim ama adam pisman dize gelir merak etme konusmak herseyi yola getirr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu kapatma imkani var mi acaba? Beilen varsa yardim etsin

Konunu kapatma bence canım, sadece yararlı bulduğun yorumları al
Kendini üzme. Sana şu kadarını söyleyeyim.

Bunu çevremde gördüm benim eşime karşı verdiğim tepkiler için abartıyorsun diyen insanların
eşleri ile kavga konularını duyunca inanamadım. O kadar basit, o kadar liselice konulardı

Ve başkalarına asıp kesen, aman çoktan ayrılmıştım diyen insanların da ayak altında paspas olduğu
kangrenli ilişkilere kendilerini mahkum ettiklerini de çok gördüm..

O nedenle kendini üzme.
Doğrularınla yaşa..

Aslında buradaki yorumlarda söylenmek istenen asıl konu; sen eşini tanıyorsun, evet. Peki sinirlenince boğazını sıkma noktasına gelebileceğini tahmin ediyor muydun? Şimdi çok pişman, diyelim ki özür diledi , başka bir kavgada daha ileriye gitmeyeceğine emin misin?

O yüzden eşin böyle bir tepkide bulunduysa eğer, sen de hemen bir özür ile affetme.. sürün süründürebildiğin kadar, ciddi olduğunu görsün, bir dahaki sefere seni tamamen kaybedeceğini bilsin..

Son düzenleme:
Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum

Rahell benim niyetim asla ve asla seni üzmek ya da evliliğinin yıkılması degil . Kaldı ki konuyu okuyunca üzüldüm . Daha cok yeni evlisiniz , bu evliliğiniz icin cok kötü bir tecrübe oldu maalesef . Ama sen unutmaya hazırsan , Allah kolaylık versin insallah bundan sonra hep guzel seyler yasarsın esinle .

Sunu söylemek istiyorum yorum yapan herkes bekar degil ben dahil . Fakat herkesin sınırları , kaldırabileceği yük , şartları farklıdır . Dolayısıyla senin yaşadığın şeyin normal olmadıgı ve sen hala bu durumda bile , olay bu kadar yeniyken bile bu kadar yumuşak oldugun icin tepki verdik .

Eger gercekten pişmansa bırak biraz yaşasın pişmanlığını ne de olsa istese de senin kadar üzülmeyecek , hissettiklerini hissedemeyecek. Bu nedenle biraz daha zaman geçsin sonra yavaş yavaş konuşursunuz , ilk adım senden gelmesin ve sende yarattığı hayal kırıklığı ve şaşkınlığı , üzüntüyü anlamasını sağla lutfen .

Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum

Ne zaman konuştunuz da boşanalım dedi .
Ne gecti aranızda konuşurken .

Son düzenleme:

Bu suçluluk psikolojisi ile aldığı karar mı şimdi?
Çok orjinal bir çözüm bulmuş tebrik ediyorum kendisini..

sadece bu sebepten dolayıysa hem suclu hem güclü degilmi simdi bu adam ?
bosanmak istiyordu da bahane mi bekliyordu şoktayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…