Konuyu kapatma imkani var mi acaba? Beilen varsa yardim etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şiddet ve aldatmaya malesef pozitif bakamıyorum ben cnm ..
Ben de her şeyi alttan alabilirim ama bu ikisi konusunda tavrım kesin. Umarım yaşamam çok üzücü bir durum...
Arkadasim allah senden razi olsun gercekten. Cok umutvâri konusmussun icim ferahladi. Diyorum ya 1 bucuk yillik evliyiz tartisirdik sadece ve o tartismalar genelde benim yuzumden cikardi. Ama bu ilk kez oldu. Eger siddet egilimi olsaydi en bastan belli ederdi diye düşünüyorum. Bir daha tekrarlamaz bunu biliyorum. Gelip Özür dilemeye utaniyor bunu da biliyorum. Cunku esimi az cok taniyorum. Bana yol gosterilsin istiyorum ama konuyu actigima da pisman oldum gercekten. Cunku ihtiyacim olan sey elestiri degildi.
insallah canım ..
arkadasında kocası umarım bu ilk ve son hareketi olur ..
İnşallah, o bize kızdı da onu düşünüyorduk biz
Iyi ben bi avukata gideyim bosanayim o zaman. Bu kadar kolay mi? Annem ne olacak babam ne olacak, evim ne olacak, duzenim ne olacak soyleyin bakalim? Ya bir daha tekrarlanmazsa ya pisman olursak bosandigimiza sonrasi ne olacak?
Peki ya boğazını sıkmanın daha da ilerisine giderse o ne olacak? Üstelik sana direkt boşan değil bir özürle hemen affetme dendi. Ay ama sen cidden olaylara çok çok farklı bakıyorsun ve objektif olamıyorsun. Allah yardım etsin arkadaşım, inşallah daha kötüleri gelmez başına. Üstelik anne babanıza kocam boğazımı sıktı deseniz gelir sizi zorla götürürler muhtemelen o evden...
bakın benim dediğime geldiniz siz kötü oldunuz şimdi anlayın artık ne demek istediğimi...
Kaba ve kirici insanlardan nefret ediyorum ya yemin ederim şu 1 saat bana zehir oldu. Keske hic acmasaydim.
Konuyu kapatma imkani var mi acaba? Beilen varsa yardim etsin
Kaba ve kirici insanlardan nefret ediyorum ya yemin ederim şu 1 saat bana zehir oldu. Keske hic acmasaydim.
Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum
Annemlere gidiyoruz. Esim bosanmak istedigini soyledi ben de esyalarimi topladim. Taksideyiz otogara gidiyoruz. Canim aciyor. Cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?