İlginç cevap vermiş. Yani birazda kocanda var çok kırıcı konuşmuş bence3 aylık bebeğim var. Hamilelik boyunca 3 kez ilişkiye girdik. Esim çok pinpirikli bi adam bebeğe birşey olacak diye sarılmaya bile korkuyordu. Bebekten önceki cinsel hayatımız gayet iyiydi. Bebek olduktan sonra cok değişti. Sanki isteksiz gibi. Benim yanaşmamla birşeyler başlıyor. Bunun sebebini sorduğumda bazen hâlâ hamileymissin gibi geliyor dedi.. Neyse asıl konu gecen aksam bir iki cilve yaptım yanaşmak istedim bana dediği şey ; beni boşaltsanasizce beni istemiyormu ? sadece rahatlamayı istiyor Adam
HahahaEşiniz sizin yerinize lohusa depresyonuna girmiş galiba:))
3 aylık bebeğim var. Hamilelik boyunca 3 kez ilişkiye girdik. Esim çok pinpirikli bi adam bebeğe birşey olacak diye sarılmaya bile korkuyordu. Bebekten önceki cinsel hayatımız gayet iyiydi. Bebek olduktan sonra cok değişti. Sanki isteksiz gibi. Benim yanaşmamla birşeyler başlıyor. Bunun sebebini sorduğumda bazen hâlâ hamileymissin gibi geliyor dedi.. Neyse asıl konu gecen aksam bir iki cilve yaptım yanaşmak istedim bana dediği şey ; beni boşaltsanasizce beni istemiyormu ? sadece rahatlamayı istiyor Adam
Dedimya eşim hamileyken karnimdan sarilamiyordu bile . daha aşağıdan sarılırdı bebeğe birşey olmasın diye. Adamın yapısı boyle pinpirikli korkak. Çok konuştum da ikna edemedim.Hamilelik boyunca uzak kalınır ise ev arkadaşı konumuna duser insan. Keşke uzak kalmasaydiniz. Zaten doktor risk yoksa uyarmaz niye böyle uzak kaldiniz?
Bende biraz okudum araştırdım geçici diyorlar. İnşallah öyledir. Yoksa insan kendini değersiz hissediyorBelki o anlamda düşünmemiştir, erkekler düşünemiyor herşeyi. Sen de deseydin neden, ben insan değil miyim diye...
Burada hep yazılıyor, erkekler kadın hamileyken korkuyorlar, sonra da kutsal anne vs. düşünceler giriyor devreye... Geçici bir durum bence...
Sex objesi olarak mi görüyorsun beni dedim. Ne alakası var sevişelim demek istedim dedi ama ben pek ikna olmadimSiz ne cevap verdiniz ?
.....
Nedense bir taraf bu ilgisizligi fark edip ısrarla sordukça karşı taraf kendini daha bir geri çekiyor.
Yazık valla sacmalamış .. inşallah geçicidir düzelir...Dedimya eşim hamileyken karnimdan sarilamiyordu bile . daha aşağıdan sarılırdı bebeğe birşey olmasın diye. Adamın yapısı boyle pinpirikli korkak. Çok konuştum da ikna edemedim.
Bende biraz okudum araştırdım geçici diyorlar. İnşallah öyledir. Yoksa insan kendini değersiz hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?