- 22 Kasım 2010
- 11.326
- 20.375
- 598
3 aylık bebeğim var. Hamilelik boyunca 3 kez ilişkiye girdik. Esim çok pinpirikli bi adam bebeğe birşey olacak diye sarılmaya bile korkuyordu. Bebekten önceki cinsel hayatımız gayet iyiydi. Bebek olduktan sonra cok değişti. Sanki isteksiz gibi. Benim yanaşmamla birşeyler başlıyor. Bunun sebebini sorduğumda bazen hâlâ hamileymissin gibi geliyor dedi.. Neyse asıl konu gecen aksam bir iki cilve yaptım yanaşmak istedim bana dediği şey ; beni boşaltsanasizce beni istemiyormu ? sadece rahatlamayı istiyor Adam
Cnm benimde 2 bucuk aylik bebegim var hamileliginden basindan beri doktor yasak etmişti ve lohusalik derken 11 ayi buldu esim suan cok isteksiz ayni dertten muzdaribim3 aylık bebeğim var. Hamilelik boyunca 3 kez ilişkiye girdik. Esim çok pinpirikli bi adam bebeğe birşey olacak diye sarılmaya bile korkuyordu. Bebekten önceki cinsel hayatımız gayet iyiydi. Bebek olduktan sonra cok değişti. Sanki isteksiz gibi. Benim yanaşmamla birşeyler başlıyor. Bunun sebebini sorduğumda bazen hâlâ hamileymissin gibi geliyor dedi.. Neyse asıl konu gecen aksam bir iki cilve yaptım yanaşmak istedim bana dediği şey ; beni boşaltsanasizce beni istemiyormu ? sadece rahatlamayı istiyor Adam
9 ay boyunca kanka olmadık sadece birliktelik olmadı. Açık konuşmak gerekirse karşılıklı ihtiyacımızı karsiladik.Hamileyken neden uzak kalıyorsunuz ki ? Riskli bi durum olmadığı sürece gayet normal bi süreç hamilelik..
Biz son aylarda ara vermiştik,karnım iyice büyümüştü hoş olmuyordu :) karnımın geç çıkmasınında etkisi var tabi.
Doğumdan sonrada 40 gün bitişini kutlayıp kaldığımız yerden devam ettik..
9 ay boyunca uzak durup doğum sonrasınıda böyle devam ederse koca değil kanka olur o artık..
Eşin kırıcı davranmış,uzak dur o yanaşsın..
İnşallah geçicidir canım ya. Bugün aksam sohbet ettik biraz is yerinde sıkıntısı varmış bi kaç haftadır . bana yansıtmak istememis. Stresli zaman gecirmesine veriyorum artik.Aynen yaa..ilgiye sevgiye çok ihtiyacı oluyor insanın...eşime durmadan beni sevvv diyorum başımı okşuyorçocuktan sonra bişey oluyor bunlara..Ben de anlamıyrm
Yaşıyorduk zaten :) bebek olduktan sonra sut geliyor diye goguslerime dokanmamisti. Değişik psikoloji icerisiicerisinde sanırım.Açıkçası ben eşinin söylediği şeyde bi abeslik göremedim yani sex sadece öp kokla gir çıktan ibaret değildir. Belki farklı şeyler istiyordur bu gayet olası ayrıca eşinizin istediği gibi sizde isteyebilirsiniz açık açık böyle istekleri dile getirmek bence ilişki için çok iyidir. Ada'm yaşamak istediği ne varsa seninle yaşar işte. sana bu kadar açık olan bi eşi terslemek yerine bence sende açık açık konuşmalı ve neler istediğini söylemelisin Yani cinsel birliktelik sadece içeri dışarıyla olmaz farklı şeylerde vardır yaşanacak. Çok açık yazamıyorum foruma sapıklarda giriyor diye. Ama sen anla işte. Ve kocan bencil bi Ada'm değil seninle bi çok şeyi yaşamak isteyen biri bence
Cnm benimde 2 bucuk aylik bebegim var hamileliginden basindan beri doktor yasak etmişti ve lohusalik derken 11 ayi buldu esim suan cok isteksiz ayni dertten muzdaribim
Sen yanaş ben gibi :)Bu arada esi basta boyle olup sonra duzelen varmi acaba merak ettim
9 ay boyunca kanka olmadık sadece birliktelik olmadı. Açık konuşmak gerekirse karşılıklı ihtiyacımızı karsiladik.
İnşallah geçicidir canım ya. Bugün aksam sohbet ettik biraz is yerinde sıkıntısı varmış bi kaç haftadır . bana yansıtmak istememis. Stresli zaman gecirmesine veriyorum artik.
Yaşıyorduk zaten :) bebek olduktan sonra sut geliyor diye goguslerime dokanmamisti. Değişik psikoloji icerisiicerisinde sanırım.
Sen yanaş ben gibi :)
Ne biliyim lohusaliktan dolayı sanirim insanın aklına bi suru şey geliyor.Bu seni istemiyor anlamina gelmemeli bence
Ve daha lohusasiniz cinsel hayatinzda zamanla oturacaktir
Esin boyle biseyi istemeside gayet normal bence bu tepki gosterilcek bi durum degil
Biraz daha öteye git tahrik etYanaştigimda yorgun oldugunu havaların sicak oldugunu soyluyo cnm
Biraz daha öteye git tahrik et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?