Kendi ayakları üzerinde duran beni görmeyi çok isterdim. İnşallah göreceğimde.Hayatıma eşim girdiği gün tamam beni mutlu edecek insanı buldum dedim. Ben zaten mutlu etmek için doğmuşum. Evlenip mutlu sona kavuşacağımı düşündüm, gerçekleri ne zamanki eşim bana hakaret ve bir çok saygısızlık yapınca anladım. Ve henüz çok gencim 24 yaşındayım önümde ölmez isem uzun bir yaşam var. Beni neler bekliyor merak ediyorum.Benim size sarılasım geldi. Bence siz başarabilirsiniz baksanıza çevrenizde varmis kısa sürede is bulacağınıza eminim. Eşiniz çok adi biri gerçekten bir insan nasıl böyle merhametsiz olur anlamak zor bence kafa yormaya da değmez. Babanız en azindan sizin caninizdan. Şiddet yoksa babanıza gidin zaten dışarıda olacaksınız çalışınca çok görmezsiniz babanızı da.
Lütfen eşinize kulak vermeyin hiçbir şey yapamaz. Ne çocuğu veriri mahkeme ona ne de nafakadan kaçabilir. Nafaka ve kendi maaşınızla gül gibi gecinirsiniz.
2.evliliğinde mutlu olan çok insan da var. Siz de mutluluğu hak ediyorsunuz sonuna kadar sahip çıkın mutluluğunuza..bir düşündüm bir tarafta ömrünüz bitmiş bu adamın yaninda sizi, oteki tarafta kendi ayakları üzerinde durmuş çocuğunu güzelce büyütüp özgüveni yerine gelmiş sizi. Bilemedim siz hangisini yaşamak istersiniz?