• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni istemiyor ne yapmam gerekiyor

Benim size sarılasım geldi. Bence siz başarabilirsiniz baksanıza çevrenizde varmis kısa sürede is bulacağınıza eminim. Eşiniz çok adi biri gerçekten bir insan nasıl böyle merhametsiz olur anlamak zor bence kafa yormaya da değmez. Babanız en azindan sizin caninizdan. Şiddet yoksa babanıza gidin zaten dışarıda olacaksınız çalışınca çok görmezsiniz babanızı da.
Lütfen eşinize kulak vermeyin hiçbir şey yapamaz. Ne çocuğu veriri mahkeme ona ne de nafakadan kaçabilir. Nafaka ve kendi maaşınızla gül gibi gecinirsiniz.
2.evliliğinde mutlu olan çok insan da var. Siz de mutluluğu hak ediyorsunuz sonuna kadar sahip çıkın mutluluğunuza..bir düşündüm bir tarafta ömrünüz bitmiş bu adamın yaninda sizi, oteki tarafta kendi ayakları üzerinde durmuş çocuğunu güzelce büyütüp özgüveni yerine gelmiş sizi. Bilemedim siz hangisini yaşamak istersiniz?
Kendi ayakları üzerinde duran beni görmeyi çok isterdim. İnşallah göreceğimde.Hayatıma eşim girdiği gün tamam beni mutlu edecek insanı buldum dedim. Ben zaten mutlu etmek için doğmuşum. Evlenip mutlu sona kavuşacağımı düşündüm, gerçekleri ne zamanki eşim bana hakaret ve bir çok saygısızlık yapınca anladım. Ve henüz çok gencim 24 yaşındayım önümde ölmez isem uzun bir yaşam var. Beni neler bekliyor merak ediyorum.

ailenizde hiç erkek yok mu şu eşinizi kenara çekip konuşacak? babanız kalp hastasıymış peki başka?
kimse olmadığı için mi bu kadar rahat bu adam?

sen git çocuk kalsın demesi çok saçma, ne çeşit bir manyak anlamadım ya

Kızlar yaklaşık 2 yıldır evliyim 6 aylıkta bir kızım var. Eşimle anlaşamıyoruz, beni sevmediğini düşünüyorum. Bunu çok belli ediyor. Büyük bir çıkmaza girmiş gibi hissediyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana her tartışmamızda defol babanın evine git diyor. Gitmek istiyorum ama ailemin evinde yaşayamam. Kızımıda elimden almakla tehdit ediyor. Ondan boşanıp çalışıp kızıma kendime bakmak istiyorum ama nasıl yapacağım bebeğim daha çok küçük,annem çalışıyor oda bakamaz. Ne olur biraz tavsiye verin 😰
Bakin bir avukat değilim ama bir hukukçuyum emin olun alamaz bebeği.Bosanmak istiyorsanız size ve bebege bi miktar nafaka bağlanır

Tasinacakmissiniz kendi evinize geçene kadar sabredin kira derdiniz ortadan kalksın. Boşanma dilekçesini verir uzaklastirma kararı çıkarırsınız, eve giremez. Çocuğu zaten alamaz. Çocuk için nafaka talep edersiniz -ki vermek zorunda- o nafakayla da çocuğu kreşe yazdırır siz çalışırsınız. Benim ayynen böyle yapmış bir arkadaşım var, senelerce çalıştı babası çocuğu kreşe gönderdi kız maaşıyla evine baktı

ailenizde hiç erkek yok mu şu eşinizi kenara çekip konuşacak? babanız kalp hastasıymış peki başka?
kimse olmadığı için mi bu kadar rahat bu adam?

sen git çocuk kalsın demesi çok saçma, ne çeşit bir manyak anlamadım ya
Babam kalp hastası değil bunu nereden çıkardınız. Ama haklısınız kimse yok yanımda abim var ama kardeşlerine yakın değil, eşimde bunu bildiği ve gördüğü için bu kadar rahat.

6 aylık çocuğunuzu alamayacağı çok belli değil mi? Sizi korkutmak için yapıyor bence. Normal ziyarete gidiyormuş gibi alın çocuğunuzu dönün ailenizin yanına. Ya da evde yokken eşiniz gidin.
Yarın öyle yapacağım sabrım kalmadı.

Tasinacakmissiniz kendi evinize geçene kadar sabredin kira derdiniz ortadan kalksın. Boşanma dilekçesini verir uzaklastirma kararı çıkarırsınız, eve giremez. Çocuğu zaten alamaz. Çocuk için nafaka talep edersiniz -ki vermek zorunda- o nafakayla da çocuğu kreşe yazdırır siz çalışırsınız. Benim ayynen böyle yapmış bir arkadaşım var, senelerce çalıştı babası çocuğu kreşe gönderdi kız maaşıyla evine baktı
Artık sabredemiyorum. Yarın ailemin evine gideceğim.

Back
X