• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni istemiyor ne yapmam gerekiyor

6 aylık minicik bebeği kimse babasina vermez korkmayin. O bebegin anneye ihtiyacı var. Annenizin yanina gidemezmisiniz? Tamam çalışıyormuş ama en azından bebek büyüyene kadar orada kalırsiniz aile nihayetinde sokaga atacak halleri yok ya. Cocuk biraz buyuyunce krese verir çalışmaya başlarsınız

Konu sahibi kimsenin sevgisi 1 yılda bitmez. Acaba bu davar önceden de kötü mü davranıyordu size ?

Çok üzüldüm sizi sevmediğini düşündüğünüz biriyle yaşamak ne zordur :KK43:Boşan yazmak kolay ama keşke bu bukadar zorluklar olmasa, aileniz arkanızda olsa. Yada çocuk olmadan farketseydiniz keşke Allah yardımcınız olsun 🙏
Evlenmeden önce çevremde srun yaşayan evli kadınlara boşan hemen diyrdum ama gerçekten öyle basit hemen olmuyrmuş dediğiniz gibi ama ben çabalıyrum boşanacağım beni sevmeyen benden nefret eden biriyle olmaktansa zr bir hayat yaşarım en azından kızımın psikljisi düzgün olur.

6 aylık minicik bebeği kimse babasina vermez korkmayin. O bebegin anneye ihtiyacı var. Annenizin yanina gidemezmisiniz? Tamam çalışıyormuş ama en azından bebek büyüyene kadar orada kalırsiniz aile nihayetinde sokaga atacak halleri yok ya. Cocuk biraz buyuyunce krese verir çalışmaya başlarsınız
Evet artık bende bunu yapmayı düşünüyrum. Teşekkür ederim.

Eniştemin arkadaşıydı beni görmüş beğenmiş 6 ay görüşmek istedi snra şans verdim. Çok rmantik davrandı,ilgiliydi çk seviyrdu. evlendikten snra ailesine uzak taşındık yaklaşık yürüme mesafesiyle 10 dakikaydı ama onlar için çk uzaktı annesi her gün ağlıyrdu oğlumu aldılar benden diye eşimde onun stresiyle bana bağırıyrdu snra istemeden hamile kaldığımı öğrendim ama meğer eşim bebek istemiyrmuş bunu bana kızım dğduktan snra söyledi. Evlilik benimle güzelmiş ama ona göre değilmiş öyle söylüyr benimle alay eder gibi ve onu mutlu etmek için herşeyi ama herşeyi yaptım bilmiyrum ne olacak sonum
Bebeği zaten istemiyormuş niye bebeği almakla tehdit ediyor. Sizi istemeyen de kendisi. Siz boşanmak isteseniz o çocukla tehdit etse anlarım da bir gariplik var sizin durumunuzda🤔

Bebeği zaten istemiyormuş niye bebeği almakla tehdit ediyor. Sizi istemeyen de kendisi. Siz boşanmak isteseniz o çocukla tehdit etse anlarım da bir gariplik var sizin durumunuzda🤔
Hayır bana git diyr ama bşanma davası açarsan bebeği alırım diyr. Çünkü biliyr dava açarsam bebeği haftada 2 gün görür. Dğmadan önce istememiş kızımı ama şimdi çk seviyrmuş.

Hayır bana git diyr ama bşanma davası açarsan bebeği alırım diyr. Çünkü biliyr dava açarsam bebeği haftada 2 gün görür. Dğmadan önce istememiş kızımı ama şimdi çk seviyrmuş.
Siz gideceksiniz aynı evde yaşamayacaksınız ama boşanmayacaksınız, neden? Evlilik kağıt üstünde devam etsin ama boşanmayalım niye ister ki bir erkek? Evlilikteki haklarını, mal varlığını falan kaybetmemek için uzun sürmüş evliliklerde oluyor ama sizin durumunuzda anlayamadım

Eşinizin temiz bir sopaya ihtiyacı var bence. Sevmiyorduysa, ne demeye evlenmiş.İstemeden çocuk sahibi olmuşsa, şimdi ne diye çocuğu almakla tehdit ediyor. Asıl karın ağrısının sebebi ne bu adamın. Evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş olabilir. Ama, sizin ne diye günahınıza giriyor.Utanmadan evden kovuyor birde. Vallahi çoğu sopalık bu adamların.

Bekara boşamak kolaydır sana şunu yap bunu yapmalısın diyemem ama eşinin sakin olduğu zaman normal karşılıklı konuşun kavga etmeden

İnanın bebeğime bakacak biri olsa güveneceğim hemen işe girer çalışırım kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadınım evlenmeden önce 3600 maaşla mağaza müdürüydüm ve yaşım 22 ydi eşm hayatıma girmeseydi merkeze transfer olacaktım patronlarım tarafından çk seviliyrdum hala arayıp iş teklif ediyrlar. Yeni evliyken çalışmak istedim eşim srun çıkardı. Şimdi anlıyrum eğer çalışsaydım ona karşı kyardım diye çalışmamı istemedi kendi ayaklarım üzerinde duramamam için
Benim size sarılasım geldi. Bence siz başarabilirsiniz baksanıza çevrenizde varmis kısa sürede is bulacağınıza eminim. Eşiniz çok adi biri gerçekten bir insan nasıl böyle merhametsiz olur anlamak zor bence kafa yormaya da değmez. Babanız en azindan sizin caninizdan. Şiddet yoksa babanıza gidin zaten dışarıda olacaksınız çalışınca çok görmezsiniz babanızı da.
Lütfen eşinize kulak vermeyin hiçbir şey yapamaz. Ne çocuğu veriri mahkeme ona ne de nafakadan kaçabilir. Nafaka ve kendi maaşınızla gül gibi gecinirsiniz.
2.evliliğinde mutlu olan çok insan da var. Siz de mutluluğu hak ediyorsunuz sonuna kadar sahip çıkın mutluluğunuza..bir düşündüm bir tarafta ömrünüz bitmiş bu adamın yaninda sizi, oteki tarafta kendi ayakları üzerinde durmuş çocuğunu güzelce büyütüp özgüveni yerine gelmiş sizi. Bilemedim siz hangisini yaşamak istersiniz?

Kızlar yaklaşık 2 yıldır evliyim 6 aylıkta bir kızım var. Eşimle anlaşamıyoruz, beni sevmediğini düşünüyorum. Bunu çok belli ediyor. Büyük bir çıkmaza girmiş gibi hissediyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana her tartışmamızda defol babanın evine git diyor. Gitmek istiyorum ama ailemin evinde yaşayamam. Kızımıda elimden almakla tehdit ediyor. Ondan boşanıp çalışıp kızıma kendime bakmak istiyorum ama nasıl yapacağım bebeğim daha çok küçük,annem çalışıyor oda bakamaz. Ne olur biraz tavsiye verin 😰
Eşiniz sizi istemiyorsakula kulluk yapma .Allah kullarını bu kadar çok severken kımsenın sıze ezıyet etlesıne ızın vermeyın.2. Si ise çocugunuzu sızden alamaz nereye alıyormuş.Çok bekler.

Evlenmeden önce çevremde srun yaşayan evli kadınlara boşan hemen diyrdum ama gerçekten öyle basit hemen olmuyrmuş dediğiniz gibi ama ben çabalıyrum boşanacağım beni sevmeyen benden nefret eden biriyle olmaktansa zr bir hayat yaşarım en azından kızımın psikljisi düzgün olur.
Teyzem 2 çocuk annesi eşi onu sevmiyor diye eşini bırakıp çocukların 2sinide alıp şehir değiştirdi. Şimdi bi otelde aşçı olarak çalışıyor kirada oturuyor, ama mutluyum diyor huzurum var diyor. Hak etmiycek adama hizmet etmiyorum diyor. Adam zaten çocukları istemiyor muş şimdi 2 çocuk okutuyor ev kirası ödüyor, çalışıyor.. Demek istediğim sevmiyor diye katlanmak çok zor.

Eşiniz sizi istemiyorsakula kulluk yapma .Allah kullarını bu kadar çok severken kımsenın sıze ezıyet etlesıne ızın vermeyın.2. Si ise çocugunuzu sızden alamaz nereye alıyormuş.Çok bekler.
Haklısınız ama insan korkuyor 🙁

Kızlar yaklaşık 2 yıldır evliyim 6 aylıkta bir kızım var. Eşimle anlaşamıyoruz, beni sevmediğini düşünüyorum. Bunu çok belli ediyor. Büyük bir çıkmaza girmiş gibi hissediyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana her tartışmamızda defol babanın evine git diyor. Gitmek istiyorum ama ailemin evinde yaşayamam. Kızımıda elimden almakla tehdit ediyor. Ondan boşanıp çalışıp kızıma kendime bakmak istiyorum ama nasıl yapacağım bebeğim daha çok küçük,annem çalışıyor oda bakamaz. Ne olur biraz tavsiye verin 😰
Hemen boşanma sabret cocuk kreşe başlayınca is bul sonra bosan bence

Siz gideceksiniz aynı evde yaşamayacaksınız ama boşanmayacaksınız, neden? Evlilik kağıt üstünde devam etsin ama boşanmayalım niye ister ki bir erkek? Evlilikteki haklarını, mal varlığını falan kaybetmemek için uzun sürmüş evliliklerde oluyor ama sizin durumunuzda anlayamadım
[/QUO
Bekara boşamak kolaydır sana şunu yap bunu yapmalısın diyemem ama eşinin sakin olduğu zaman normal karşılıklı konuşun kavga etmeden
İnanın konuşulmuyor hemen bağırmaya başlıyor bende artık pes ettim konuşmak istemiyorum

Anladığım kadarıyla eşinizin maddi durumu iyi. Anlaşmalı boşanma teklif edin. Olmuyorsa siz dava açın. Sadece dava süresince ailenizin yanında kalın, yada mor çatıya sığının. Sizden bebeği hiçbir koşulda alamaz. Bir kere o tehdidin altı boş.Bebek için nafaka almak zorundasınız ayrıca kendiniz çalışmadığınız için nafaka almak zorundasınız. O olmuyor bu olmuyor demekle olmaz. Bir yerden adım atmak durumundasınız. Bebek büyüse de aynısı olacak bişey değişmeyecek. Sonuçta hemen işe başlayıp, ev tutamazsınız o zamanda. O yüzden iyi düşünün, sizi istemeyen birine tahammül etmek zorunda değilsiniz. Eşinizin yaptıkları kişiliğinize çok zarar verir zaman geçtikçe.

Teyzem 2 çocuk annesi eşi onu sevmiyor diye eşini bırakıp çocukların 2sinide alıp şehir değiştirdi. Şimdi bi otelde aşçı olarak çalışıyor kirada oturuyor, ama mutluyum diyor huzurum var diyor. Hak etmiycek adama hizmet etmiyorum diyor. Adam zaten çocukları istemiyor muş şimdi 2 çocuk okutuyor ev kirası ödüyor, çalışıyor.. Demek istediğim sevmiyor diye katlanmak çok zor.
Teyzenizi tebrik ediyorum cesaret edip şehir değiştirmiş. Umarım bende onun gibi ayaklarım üzerinde durup kızımı okutup mutlu olabilirim.

Anladığım kadarıyla eşinizin maddi durumu iyi. Anlaşmalı boşanma teklif edin. Olmuyorsa siz dava açın. Sadece dava süresince ailenizin yanında kalın, yada mor çatıya sığının. Sizden bebeği hiçbir koşulda alamaz. Bir kere o tehdidin altı boş.Bebek için nafaka almak zorundasınız ayrıca kendiniz çalışmadığınız için nafaka almak zorundasınız. O olmuyor bu olmuyor demekle olmaz. Bir yerden adım atmak durumundasınız. Bebek büyüse de aynısı olacak bişey değişmeyecek. Sonuçta hemen işe başlayıp, ev tutamazsınız o zamanda. O yüzden iyi düşünün, sizi istemeyen birine tahammül etmek zorunda değilsiniz. Eşinizin yaptıkları kişiliğinize çok zarar verir zaman geçtikçe.
Çok haklısınız bir yerden başlamam gerekiyor. Psikolojimi bozmaya başladı bu davranışları artık evliliğe inancım kalmadı. Bana olan saygısını tamamen yitirdi. Kişiliğime zarar veriyor farkındayım.

Back
X