eşim beni kadın gibi görmüyor

mgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
144
0
46
Iğdır
merhaba kızlar,
ben 6 aylık evliyim eşimle birbirimize çok aşık olup evlendik ve evlendiğimizden beri birçok büyük sorunla karşılaştık ikimiz arasındaki sorunlar değildi bunlar derken 2 ay önce cinsel ilişkimiz azaldı biraz bekleyip onu sıkıştırmamaya karar verdim derken bir ay kadar önce eşimin öğle arasında eve geldiğinde yokluğumdan istifade mastürbasyon yaptığını fark ettim sordum inkar etti sonra sertleşme sorunu başladı birlikte olmaya karar verdiğimiz an birşeyler oluyor ve sertleşme sorunu başlıyor uzun süre üstüne düşmedim yorgunluk stres vs dedim ama artık dayanamadım karşıma aldım konuştum eşim beni çok sevdiğini kesinlikle ayrılmayacağını söyledi cinsel terapi alalım dedim yanaşmadı üroloğa git dedim errteledi bunun benle alakalı olduğunu düşünüyorum dediğimde evet seni kadın gibi göremiyorum dedi evde ben olduğum için başka kadınlar dikkatini çekiyormuş. şimdi sen nasılsın erkek gibi misin demeyin evlendiğimiz ilk günlerde saten gecelikler evde kısa elbiseler giydim makyaj yaptım her seferinde yapmamam üzerine uyardı beni istemediğini bunlardan etkilenmeyeceğini söyledi dün gittim saçlarımı kumrala boyattım sarışın seviyormuş meğerse kocam çok güzel olmuşsun vs dedi akşam birlikte olmaya çalıştık yine olmadı.önemsememeye karar verdim çünkü dün akşam ne olursa olsun benle evli kalmak istediğini boşanmayı asla düşünmemem gerektiğini ve asla aldatmayacağını vs söyledi inanmadım tabiki. cinselliği mi önemseiyorum diye kızdım kendime kızdım biraz da, evlilik cinsellikten mi ibaret diye. bu sabah eşim bi programda rus bi kadın gördü beğeniyle baktığını gördüm takıldım kestin yine rusu diye eşim ama taş gibi bomba gibi diye cevap verdi o an anladım ki kırıldığım şey cinsellik vs değil eşim beni kankası gibi görüyor bu canımı çok yaktı tabiri vaizse üstüme öküz oturdu sanki içime bi sıkıntı çöktü. ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ailemle görüşmüyorum dertlerimi dinlemekten sıkılmışlar ben de görüşmüyorum yaşadığım yerde anlatabileceğim kimse yok ne yapayım ne düşüneyim bilmiyorum çok üzgünüm....

merhaba kızlar,
ben 6 aylık evliyim eşimle birbirimize çok aşık olup evlendik ve evlendiğimizden beri birçok büyük sorunla karşılaştık ikimiz arasındaki sorunlar değildi bunlar derken 2 ay önce cinsel ilişkimiz azaldı biraz bekleyip onu sıkıştırmamaya karar verdim derken bir ay kadar önce eşimin öğle arasında eve geldiğinde yokluğumdan istifade mastürbasyon yaptığını fark ettim sordum inkar etti sonra sertleşme sorunu başladı birlikte olmaya karar verdiğimiz an birşeyler oluyor ve sertleşme sorunu başlıyor uzun süre üstüne düşmedim yorgunluk stres vs dedim ama artık dayanamadım karşıma aldım konuştum eşim beni çok sevdiğini kesinlikle ayrılmayacağını söyledi cinsel terapi alalım dedim yanaşmadı üroloğa git dedim errteledi bunun benle alakalı olduğunu düşünüyorum dediğimde evet seni kadın gibi göremiyorum dedi evde ben olduğum için başka kadınlar dikkatini çekiyormuş. şimdi sen nasılsın erkek gibi misin demeyin evlendiğimiz ilk günlerde saten gecelikler evde kısa elbiseler giydim makyaj yaptım her seferinde yapmamam üzerine uyardı beni istemediğini bunlardan etkilenmeyeceğini söyledi dün gittim saçlarımı kumrala boyattım sarışın seviyormuş meğerse kocam çok güzel olmuşsun vs dedi akşam birlikte olmaya çalıştık yine olmadı.önemsememeye karar verdim çünkü dün akşam ne olursa olsun benle evli kalmak istediğini boşanmayı asla düşünmemem gerektiğini ve asla aldatmayacağını vs söyledi inanmadım tabiki. cinselliği mi önemseiyorum diye kızdım kendime kızdım biraz da, evlilik cinsellikten mi ibaret diye. bu sabah eşim bi programda rus bi kadın gördü beğeniyle baktığını gördüm takıldım kestin yine rusu diye eşim ama taş gibi bomba gibi diye cevap verdi o an anladım ki kırıldığım şey cinsellik vs değil eşim beni kankası gibi görüyor bu canımı çok yaktı tabiri vaizse üstüme öküz oturdu sanki içime bi sıkıntı çöktü. ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ailemle görüşmüyorum dertlerimi dinlemekten sıkılmışlar ben de görüşmüyorum yaşadığım yerde anlatabileceğim kimse yok ne yapayım ne düşüneyim bilmiyorum çok üzgünüm....

Ne dedi peki cevap olarak...

Evde sen olduğun için başka kadınlar mı dikkatini çekiyomuşş, üstelik daha yeni evlisiniz :O Dikkatini çekmek için terk edip evden gitmen mi gerekiyor yani . Bu erkeklerin elinin altındakileri es geçmesini bi türlü anlayamıyorum, bence kadınlığınızı güzelliğinizi sorgulamayın bile, çünkü anladığım kadarıyla sorun eşinizin düşüncelerinde. Umarım zamanla düzelir.

6 aylık evlikite,2 ay sonra cinsel sorun başlamış.
Bence eşinin söylediği bahane.
Yok sarışınmış bilmem neymiş,geçsin onları.
Libido yükseldi mi sarışına esmere bakmaz.

Başka sorunlar aramak lazım.
Hazırlık yaptığında etkilenmiyorum demiş.Bu da tuhaf.
2 ay,birisinden sıkılmak için çok az bir süre.
Acaba ilişkiniz istediği gibi olmuyor mu ?
Buraya yazmak zor ama acaba kasılıyor musun veya karşılık vermiyor musun ?

merhaba kızlar,

ben anlamadım sevgisimi bitmiş, yada bu bir hastalık mı , eğer senle alakalıysa ne yapman gerekiyormuşş, ayy yeni yeni şeyler duyuyorum hep bu sitede, sanırım sen zaten herşeyi yapmaya hazırsın ve 6 aylık evlilikte bu tarz sorunlar bana çok ilginç geliyor seni nası kaddın gibi görmez daha ne yaşadınızda tükettinizde bu adam böyle yapmaya başladı doyumsuzluk mu bunun adı şımarıklık mı veya bir hastalıkmı

Evde sen olduğun için başka kadınlar mı dikkatini çekiyomuşş, üstelik daha yeni evlisiniz :O Dikkatini çekmek için terk edip evden gitmen mi gerekiyor yani . Bu erkeklerin elinin altındakileri es geçmesini bi türlü anlayamıyorum, bence kadınlığınızı güzelliğinizi sorgulamayın bile, çünkü anladığım kadarıyla sorun eşinizin düşüncelerinde. Umarım zamanla düzelir.

bilmiyorum emin değilim düzeleceğinden güzelliğimi kadınlığımı sorgulamıyorum eşimle dün işlerimiz vardı sigortacıya gittik adam bana yazıyordu eşim fark etmedi ben bahaneyle çıktım noldu diye soruyor fark etmemiş bile :) sanırım onun kafasında çirkin kimsenin bakmayacağı bi kadın olarak yer etmişim 4 kilo fazlama takmış durumda zayıflayınca da ben senin yanında çirkin kalcam diyor. yada ben mantıklı bi eşim çalışıyorum ev aldık araba aldık evimin işini de yapıyorum daha ne olsun dimi

Allahim ya Rabbim,sen sabir ver..

evlenmeden önce kac yil ciktiniz?

hey Allahim ya..............

kac yasinda esin?

Canım severek mi evlendiniz?Yoksa öyle tanıdıklar vasıtasıyla filan mı?
Eğer görücü usulü tarzı bir evlilikse belki problem bu yüzdendir.Evlenmeden önce sana karşı ilgisi nasıldı?

6 aylık evlikite,2 ay sonra cinsel sorun başlamış.
Bence eşinin söylediği bahane.
Yok sarışınmış bilmem neymiş,geçsin onları.
Libido yükseldi mi sarışına esmere bakmaz.

Başka sorunlar aramak lazım.
Hazırlık yaptığında etkilenmiyorum demiş.Bu da tuhaf.
2 ay,birisinden sıkılmak için çok az bir süre.
Acaba ilişkiniz istediği gibi olmuyor mu ?
Buraya yazmak zor ama acaba kasılıyor musun veya karşılık vermiyor musun ?

kasılmak mı eşim bi koyun gibi yatıp her şeyi benden bekliyor desem. farklı şeyler denemek istiyorum dediğimde fantezi yaparken deneriz diyo sonuç odaklı hareketler içinde şu kadar söyleyeyim gecelik giyme mum yakma gel yapalım bitsin havasında ve bunun normal old. tüm erkeklerin sonuç odaklı davrandığını söylüyor ilişki esnasında kendi işini hallet tavrında

Allahim ya Rabbim,sen sabir ver..

evlenmeden önce kac yil ciktiniz?

hey Allahim ya..............

kac yasinda esin?

kısa sürede evlendik 6 ay içinde o arada evliliği iple çektiğini söylüyordu o 33 yaşında bense 24 çok severek evlendik kendimiz tanıştık görüştük aileler çevre herkes sonradan duydu

bilmiyorum emin değilim düzeleceğinden güzelliğimi kadınlığımı sorgulamıyorum eşimle dün işlerimiz vardı sigortacıya gittik adam bana yazıyordu eşim fark etmedi ben bahaneyle çıktım noldu diye soruyor fark etmemiş bile :) sanırım onun kafasında çirkin kimsenin bakmayacağı bi kadın olarak yer etmişim 4 kilo fazlama takmış durumda zayıflayınca da ben senin yanında çirkin kalcam diyor. yada ben mantıklı bi eşim çalışıyorum ev aldık araba aldık evimin işini de yapıyorum daha ne olsun dimi

sen üzme kendini sende değil ama eşinde kesin bir problem var kompleksli bence o fazla dediğin 4 kiloyu da ver kudursun iyicee :)

bu yapılan psikolojik şiddettir, şimdi ben bas tekmeyi dicem birileri yuva kolay kurulmuyodan gircek dişi kuştan çıkcak, o yüzden ben bişey demiyim sayfalarca konuşulsun

acaba kendi sorunları varda gururuna yediremediğinden sanamı çamur atıyor

bana da öyle geliyor ama kabul etmiyor ürolğa hayır cinsel terapiye hayır her şeye hayır benim vücudum kasılıyor diyo erkek vajinusmusu bu heralde :) off delirdim artık

Aklımda başka şeyler vardı.Eşinle sürekli aile ortamlarında bulunuyor ve birarada iken hep aile sorunlarını konuşuyor olabilirsiniz.
Biraz kendinize dönün,başbaşa çıkın,flört edin diyecektim.
Bunlar bile bu kadar kısa evlilik için sorun olmamalıydı gerçi.

Fakat son yazdıkların,sorunun tamamen eşinde olduğunu gösteriyor.

bu yapılan psikolojik şiddettir, şimdi ben bas tekmeyi dicem birileri yuva kolay kurulmuyodan gircek dişi kuştan çıkcak, o yüzden ben bişey demiyim sayfalarca konuşulsun

sorma gönül bas tekmeyi kalsın öyle ortalıkta al elinden evi arabayı kalsın öyle ortalıkta tam psikiyatrlık olsun diyorum

kasılmak mı eşim bi koyun gibi yatıp her şeyi benden bekliyor desem. farklı şeyler denemek istiyorum dediğimde fantezi yaparken deneriz diyo sonuç odaklı hareketler içinde şu kadar söyleyeyim gecelik giyme mum yakma gel yapalım bitsin havasında ve bunun normal old. tüm erkeklerin sonuç odaklı davrandığını söylüyor ilişki esnasında kendi işini hallet tavrında

hiç duymadım böyle birşey tüm erkeklerdee sonuç odaklı değil aksine kendinden önce seni düşünür normal erkek o esnada sen yanaşmasan sana yanaşırmı peki cinselliği istemiyormu

ben de seni erkek gibi görmüyorum desen de çözüm değil biliyorum
kocalık nikahtan yada sadece senın orgazm olmandan ibret değil de diyemessin
ben o beğenmediğin 4 kiloyu havada karada veririm de senın şu komplekslerini nasıl çözücez desen hiç olmaz
6 ay önce evlenmeyi düşündüğün aşık olduğun,kadın gibi gördüğündüm de,şimdı nasıl kanka olduk da diyemiyosun...

acaba forumdaki başka bir konuda olduğu gibi aklında önceden kalan başkasımı var?????

Back
X