sorma gönül bas tekmeyi kalsın öyle ortalıkta al elinden evi arabayı kalsın öyle ortalıkta tam psikiyatrlık olsun diyorum
Aklımda başka şeyler vardı.Eşinle sürekli aile ortamlarında bulunuyor ve birarada iken hep aile sorunlarını konuşuyor olabilirsiniz.
Biraz kendinize dönün,başbaşa çıkın,flört edin diyecektim.
Bunlar bile bu kadar kısa evlilik için sorun olmamalıydı gerçi.
Fakat son yazdıkların,sorunun tamamen eşinde olduğunu gösteriyor.
şuna takıldım 4 kilo fazlam var diye sen mi söyledin ona yoksa o böyle bi tespitmi yaptı
bu yapılan psikolojik şiddettir, şimdi ben bas tekmeyi dicem birileri yuva kolay kurulmuyodan gircek dişi kuştan çıkcak, o yüzden ben bişey demiyim sayfalarca konuşulsun
Bakımlı, kendine güvenli, iş ve sorumluluk sahibi ve başarılıysan acaba eşin senin yanında kendini arka planda hissediyo da senin özgüvenini mi kırmaya çalışıyor?
Aklıma bu geldi, yoksa söyledikleri mantık dışı. Daha neler duyacağız...
tespit taamamen kendisine ait 167 boy 62 kilo 58 olunca süper olurmuşum vs sanarsın biscolata erkeği
bilmiyorum emin değilim düzeleceğinden güzelliğimi kadınlığımı sorgulamıyorum eşimle dün işlerimiz vardı sigortacıya gittik adam bana yazıyordu eşim fark etmedi ben bahaneyle çıktım noldu diye soruyor fark etmemiş bile :) sanırım onun kafasında çirkin kimsenin bakmayacağı bi kadın olarak yer etmişim 4 kilo fazlama takmış durumda zayıflayınca da ben senin yanında çirkin kalcam diyor. yada ben mantıklı bi eşim çalışıyorum ev aldık araba aldık evimin işini de yapıyorum daha ne olsun dimi
tespit taamamen kendisine ait 167 boy 62 kilo 58 olunca süper olurmuşum vs sanarsın biscolata erkeği
kasılmak mı eşim bi koyun gibi yatıp her şeyi benden bekliyor desem. farklı şeyler denemek istiyorum dediğimde fantezi yaparken deneriz diyo sonuç odaklı hareketler içinde şu kadar söyleyeyim gecelik giyme mum yakma gel yapalım bitsin havasında ve bunun normal old. tüm erkeklerin sonuç odaklı davrandığını söylüyor ilişki esnasında kendi işini hallet tavrında
çok haklısın şiddetin alası bu
hem seni beğenmiyo kadın gibi görmüyo hemde boşanmayı düşünme bile yada asla boşanmam diyo
sorunun büyüğü cinsellik değil sana kendini nasıl hissettirdiği
sıkıntıları vardır beraber olamazsınız ama sana kraliçe gibi davranır sabredeyim dersin
hem suçlu hem güçlü nereye kadar dayanacaksın
farklı cinsel eğilimleri olabilirmi acaba
hangi adam hayatında cinsellik olmadan uzun süre dururki
kısa sürede evlendik 6 ay içinde o arada evliliği iple çektiğini söylüyordu o 33 yaşında bense 24 çok severek evlendik kendimiz tanıştık görüştük aileler çevre herkes sonradan duydu
o zaman değişicekmiymiş herşeyy 4 kilo nedir ya gören de 24 kilo sanırr brad pite bak sen : ) peki evlenmeden önce ne kadardır tanıyorsun önceden de bu tarz şeyler hissediyormuydun
cinsellik var cnm neden olmasın bilgisayar başında ben okuldayken var. gay mi acaba diyorum
tespit taamamen kendisine ait 167 boy 62 kilo 58 olunca süper olurmuşum vs sanarsın biscolata erkeği[/Q
belliki sen o adama fazlasın,kendi değerinin farkına var....olmuyorsa birşey zorlama.paşama bak bulmuş çıtırı,bide laga luga yapıyor.çok kızdım haaa.....
ben de seni erkek gibi görmüyorum desen de çözüm değil biliyorum
kocalık nikahtan yada sadece senın orgazm olmandan ibret değil de diyemessin
ben o beğenmediğin 4 kiloyu havada karada veririm de senın şu komplekslerini nasıl çözücez desen hiç olmaz
6 ay önce evlenmeyi düşündüğün aşık olduğun,kadın gibi gördüğündüm de,şimdı nasıl kanka olduk da diyemiyosun...
acaba forumdaki başka bir konuda olduğu gibi aklında önceden kalan başkasımı var?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?