eşim beni kadın gibi görmüyor

Bakımlı, kendine güvenli, iş ve sorumluluk sahibi ve başarılıysan acaba eşin senin yanında kendini arka planda hissediyo da senin özgüvenini mi kırmaya çalışıyor?

Aklıma bu geldi, yoksa söyledikleri mantık dışı. Daha neler duyacağız...

aileyle ilgili sıkıntılarda ben hep takma boşver biz evimizde huzurluyuz ya önemli olan bu diyordum kesinlikle sorun çıkaran sorun konusan biri değilim

bu yapılan psikolojik şiddettir, şimdi ben bas tekmeyi dicem birileri yuva kolay kurulmuyodan gircek dişi kuştan çıkcak, o yüzden ben bişey demiyim sayfalarca konuşulsun

çok haklısın şiddetin alası bu
hem seni beğenmiyo kadın gibi görmüyo hemde boşanmayı düşünme bile yada asla boşanmam diyo
sorunun büyüğü cinsellik değil sana kendini nasıl hissettirdiği
sıkıntıları vardır beraber olamazsınız ama sana kraliçe gibi davranır sabredeyim dersin
hem suçlu hem güçlü nereye kadar dayanacaksın
farklı cinsel eğilimleri olabilirmi acaba
hangi adam hayatında cinsellik olmadan uzun süre dururki

aynen bunlara sahibim ben öğretmenim o da mdr yrd yani benden üstün konumu var ve onun memlketinde yaşıyorum yani benden avantajlı konumda

tespit taamamen kendisine ait 167 boy 62 kilo 58 olunca süper olurmuşum vs sanarsın biscolata erkeği

o zaman değişicekmiymiş herşeyy 4 kilo nedir ya gören de 24 kilo sanırr brad pite bak sen : ) peki evlenmeden önce ne kadardır tanıyorsun önceden de bu tarz şeyler hissediyormuydun

ne senin 4 kilo fazlan ne senin saçının rengi ne başka bişey
mesele seninle ilgili değil
elalemin adamları 50-60 yaşında aşk böceği gibi karısına sokuluyor
seninki 33 yaşında kuruyup kaldı mı
sen gördüğüm kadarıyla üstüne düşeni yapmışsın
adamı psikiyatriste götürmek lazım bence

Son düzenleme:

O zaman bence biraz sizi kıskanması başkaların da dikkatini çeken bi kadın olduğunuzu fark etmesi iyi olabilir

tespit taamamen kendisine ait 167 boy 62 kilo 58 olunca süper olurmuşum vs sanarsın biscolata erkeği

erkekler genelde bu tarz feminen konulara girmezler yanılıyomuyum,kilomu aldın vs gibi sorular sorabilir ama şu kadar fazlan var bana fazla feminen geldi belki sadece bi detay ama söylemek istedim

senmisin kadın omu tövbe tövbeee kusuruma bakya ama çok enteresan bir durum yani 6 aylık evlisiniz 6 yıllık değil 6 yıl olsanızda çok zor bir şey ben 2 buçuk yıllık evliyim bazen bizim bir iki hafta ilişkiye girmediğimiz zamanlar olur inatlaşırız sen yanaş diye ve ben direk neoluyo derim biz daha yeni evliyiz derim art niyet ararım derim eşime oda hemen yok sen yanaşmıyorsun hep ben hep ben olmuyor birazda sen yanaş der mesela şimdi de tam tersi olduk oda ayrı bi mevzu :)

cinsellik var cnm neden olmasın bilgisayar başında ben okuldayken var. gay mi acaba diyorum

kısa sürede evlendik 6 ay içinde o arada evliliği iple çektiğini söylüyordu o 33 yaşında bense 24 çok severek evlendik kendimiz tanıştık görüştük aileler çevre herkes sonradan duydu

hmmm

af edersin ama 6 ay icinde bu neyin acelesi yahu:26:

demek ki var bu adamda birseyler.

evet iple cekmiste ip cabuk kopmus,insan nasil böyle seyler söyler esine yahu,seni kadin degilde ne olarak görüyor...

belki bir hevesle evlendi seninle o heves söndü ama diyor sen kal elimin altinda bende ooooohhhh ne ala hayat günümü gün edeyim.....

öncelikle merhaba. bak arkadaşım. erkekler cogu zaman kendi kusurlarını kadınların kusurlarıyla örtmeye calısır. bazı erkekler vardır, lafına baktıgında atarrr, keserrrr... lafta ooooo erkektir. ama iş icraate gelince foss cıkarlar. anladıgım kadarıyla kocan cinsel anlamda kendini fazla önemsemiş. bunu kendi eşimle olan deneyimlerinden yola cıkarak anlatıyorum. bende evlendikten bi,r süre sonra benzer sıkıntıları yasadım. eşim benle ilgilenmez, ilişkiye girmek istemez olmustu..bu bir kadın için cok zor bir durumdu. ben farklı durumlarda yakalamadım fakat cinsel içerikli video izlerken yakaladım. cokk siddetli kavgalarımız oldu.. caım kardesim benden sana tavsiye...
sakın üstüne gitme. bir seyleri yüzüne vurma.. onun için değil kendin için süslen. veee butun bunları ona hissettir. aglamayı üzülmeyi bırakıp kendime bakmaya basladıktan sonra, ondan cinsel anlamda kacmaya basladıktan sonra, her dediğine evet demeyi bıraktıktan sonra kıymetli oldum !!!
kocana hissettiklerini söylemekten cekinme.. hatta aşksız kalan kadınların aşk için ihanet ettiklerini söyleyip ufak bir tehtittede bulunabilirsin.. arkadaşlarınla daha cok zaman gecir.. gözünün içine bakmaktan vazgecccc!!
ozaman kıymetleneceksin.. istenilen kadın olacaksın.. bu arkadaşına güven.. üzülme sakın...

ya aklında kalan biri yok sanırım çünkü yaşadığı ilişkilerde kadınlar hiçbi zaman angelina jolıe değilmiş ve sevmediği tripler huysuzluklar vs varmış tüm aile böyle anlattı

Madem kanka oldunuz sizde hiç birini gösterip ne kadar yakışıklı, çekici, vs. demeyi denediniz mi? Denediyseniz tepkisi ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…