bak bu benimde aklima geldi nedense,ve o kadinlara bakmalar falan bahane belki?
hem gayler de güzel kadina derle aaa güzel kadin vs..
cinsellik var cnm neden olmasın bilgisayar başında ben okuldayken var. gay mi acaba diyorum
farklı eğilimlerimi var derken bunu kastediyorum canım yada başka kadın
kocamın vajinaya karşı da cinsel tiksinti bozukluğu olduğunu söylediğimde gay olduğunda birleşeceğiz sanırım aman danrımmmmm
evlilik elbette cinsellikten ibaret değil ama cinsellik olmadan da evlilik olmaz..üstelik henüz 6 aylık evlisiniz..
eşinizin niyeti bana hiç hoş gelmedi.6 aylık sevisiniz,seni kadın gibi göremeyip başka kadınlara baktığını ama asla boşanmak istemediğini seni sevdiğini ve aldatmayacağını söylüyor..ben bunlara inanamıyorum.
üstelik siz cinsel terapiye kadar her yolu önermişsiniz.evililiğini kurtarmak isteyen eşini seven adam önce bunlara evet der.
kocamın vajinaya karşı da cinsel tiksinti bozukluğu olduğunu söylediğimde gay olduğunda birleşeceğiz sanırım aman danrımmmmm
bu yapılan psikolojik şiddettir, şimdi ben bas tekmeyi dicem birileri yuva kolay kurulmuyodan gircek dişi kuştan çıkcak, o yüzden ben bişey demiyim sayfalarca konuşulsun
ay bide vajina tiksintisi başladı haa valla sinir oluyorum nesi varmış tiksinilecek, güpgüzel organ
çok doğru bir yorum, bütün erkekler öyle sonuca odaklı falan değil kesinlikle kimseyi kandırmasın bence karşına al konuş ben bu şekilde evliliği yürütemiyorum ya cinsel problemlerimizi çözeriz ve bana saygı gösterirsin ya da bu iş biter diye, bu sebeple dava açarsan yüklü tazminatlar alabileceğini de söylersen belki tedaviye yanaşır ama sana bu şekilde davranması ne kadar affedilir ona bilemiyorum tekmeyi basmak şahane bir fikir gibi görünüyor ne yalan söyleyeyim
heee fazlasıyla sinir bozucu adam her türlü tiksiniyor belden altıma dokunmuyor bile
ay bide vajina tiksintisi başladı haa valla sinir oluyorum nesi varmış tiksinilecek, güpgüzel organ
Anlamadim:44:
vajinadan mi tiksiniyor?
nasil yani simdi demek ki cok büyük bir sorun var,,,olay 1-2 kilo vs degil...hem seni evlenmeden önce kadin olarak görüp bayildida yahu sen ne yaptin evlendikten sonrada adam seni kadin olarak görmüyor
tiksindiği evlendiğimiz ilk gecenin sonunda söyledi desem ha buarada unutmuştum ben vajinadan tiksiniyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?