eşim beni kadınlığımla vurmaya kalkıyor:(

bu kadar basit bir konu nerelere geldi..katılıyorum sana senin sölediklerini yazdım bende.salata cacık bimemne ufak şeyler... sanırım başlık uymadı bu yazıya kabul ediyorum düzeltiyorum..o yüzden herkes kadınlık üzerinde yaklaştı olaya başkalarının hayatını etkileyen şeyleri insanlar küçük görüyor küçümsüyor işte yapı meselesi.benim kafama taktığımı başkası gülüp geçebiliyor ama hakaret etme ,yargılama hakkını kim veriyor insanlara hemde haksız yere yok yere üzülüyorum buna....

başlıpa takılıp kalmak yerine yazıyı okusaydınız anlardınız elbette kadınlıkla ilgisi yok ama kadının işi oldupu için öle yazdım.komik olmayın.iyi anlayın

arkadaşım sen neden ikide bir anlayın iyi okuyun bilmem ne diyorsun ..

ben okuduğumu gayette anlayabiliyorum

sizinle aynı görüşte olmak zorunda mıyım ? aynı görüşte olmayınca anlamamış mı oluyorum ?

herkese bir iyi oku iyi anla falan

sen ev hanımısın tüm gün evdesin ama akşam eşin işten gelince tabağını kaldırsın arada bir ütüsünü yapsın sen yoksan çayını koysun istiyorsun eeee anlamış mıyım?anlamışım

sende şimdi kendi yerine eşini koy tüm gün iştesin ev hanımı bir karın var evde eee haliyle adamda pudingi çayı senden isteyecek gidip manava abi bana puding yap demeyecek tabi karısı sensin

ben bunları hastağına bağlıyorum

yoksa senin bu yaptıklarının bin katını hem çalıştığım halde yapıyorum

bak dün 18:30 evdeydim

eşim gelene kadar ütü yaptım dolap katladım yemek yaptım sofra kurdum topladım çarşaf değiştirdim bilmem ne bunlar artık rutin sende evliliğe alışsan iyi olur yoksa evlilik rio karnavalı gibi rengarek değil

mutluluklar size

Son düzenleme:

eh ozaman esımın bana tapması lazım bacım hem ıs kadını hem ev kadını hem anayım yahu

pardon özür dilerim sizi yargılamak değil niyetim başka insanların yaptığı gibi ...
sözlerinizin büyük kısmına katılıyorum zaten.ama o kadar hakarete vardrırıcı yorum geldiki belki yorumlar karıştı bilemiyorum.benim ne demek istediğimi pek tabi anlamışsnız aradaki o ince çizgiyi siz görmüşsünüz, umarım yazdıklarınız diğer kadınlara da örnek teşkil eder.çünkü ben zaten tam olarak bunu kasdetmiştim.sanırım başlık uymadı yada biçok insan başlığa takıldı kaldı oanki ruh halimle yazmıştım başlığı kadınlık elbette sadece iş değil bende zaten bu olmadığını erkeklerin bizi makina giibi görmesine karşıyım.çalışan bayan meselesine gelince haklısınız benim onlara lafım değil ,saygım var zaten ama konu çok uzadı başka yerlere çekildi ..ev işi yapmak elbette zoruma gitmez ama dediğiniz gibi ufak yardımlar masum talepler bir yuvayı daha çekici daha sıcak ve yaşanabilir kıvama getirebilir ben sadece bunu anlatmaya çalıştım.ama olay ev hanımı değilmiisn yapacaksın şeklindeki ithamlara kadar geldi...dediğiniz gibi bana yardım edin,çıkış yolu gösterin gibisinden cümleler kullandım yardım talep ettim.kadın gibi kadınca..burası insanların birbiriyle yarıştığı mücadele ettiği,ağız dalaşına girdiği bir yer olmamalı..birbirini yargıladığı mahkeme hiç değil..oysa bazıları burada bana şunu şöle yapsaydınız şeklinde yaklaşımlarda bulundu ne derece doğru bu karşımızdaki insanın ne yaşadığını nerden biliyoruzda iki cümlesine bakıp hayatı yaşam biçimi hakkında bir sonuca gidip yargısız infaza gidiyoruz..ben buna üzüldüm sadece yanlış anlaşılmak... ee birde yazıyı uzun tutup sıkmak ve konuyu dağıtmakda istemediğim için bir çok kişi ifade edemememden yakınmış.neyse neticede kadınız ve bribirmize destek olmak için varız haksızmıyım?

eh ozaman esımın bana tapması lazım bacım hem ıs kadını hem ev kadını hem anayım yahu

aynen :)

hem ev hem iş kadınıyım hem de ikiz çocuk büyütüyorum

eşi ev hanımı olsun çalışan kadın olsun eğer bir adamın hamurunda odunumsuluk varsa bırakın iş yapmayı kılını kıpırdatmaz ama eğer annesi onu yeteştirirken azıcık "yardım" diye bir kavramdan bahsetmiş ise eşine her durumda destek olur..

Evet dediğin gibi hayat müşterektir ve evet ev işleri de sadece kadınların görevi değildir ama çalışmadığın halde çalışan eşinden ev işi beklemek de haksızlıktır. O çalışıyorsa sen de ev işlerini yapacaksın. Sonuçta bu da bir paylaşım değil midir? Hem çalışıp hem de bu işleri yapmak zorunda kalsaydın ne yapacaktın çok merak ettim doğrusu.

kendine yakıstırman ne güzel ama sorun bordron olmaması işte

valla anlamadım ?

şimdi ev hanımlarının sorunu bordroları olmaması mı

valla bu konu uzar gider ev hanımı beni anlamaz ben ev hanımını

ama ben yinede bu konu için konusuyorum sorunun hastalık kaynaklı olduğunu düşünüyorum fıtık değilde panik ataktan kaynaklı bence

çok halsiz oluyorum falan demiş konu sahibi bayan bence bir kan testi yaptırın ve doktora görünün yanlış bilmiyorsan bu halsizlik isteksizlik depresyona işaret olabilir

Son düzenleme:

arkadaşım ben herkese neden öle sölüyorum anlatayım yargılayıcı kınayıcı ithamlarda bulunmak gerçekten burada amaç bu değil sizden yardım isteyen bir yol varmı acaba die danışan bir insana böle hakaret vari yorumlar yapılması çok kırıcı geldi bana ben ki hasta olduğum için zorlanıyorum evet ben işimi gücümü aksatıyorum yapmak istemiyorum giib kelimeler kullanmadım ki çalışan bayanları saymıyorum bile onlara saygım var bir kere.takdir de ediyorum..ütü yapsın çamaşır katlasın demiyorum ki ben hayatı paylaşmak anlamında bazen işi yokken bana yardım etsin varlığını hissettirsin yoksa ben işten gocunmuyorum asla ama şu kadınlıktır şu erkeğin görevidir gibi bir yaklaşımda yanlış ben çok şey mi istedim atıyorum uzanabileceği şeyleri bile benden istemesi gibi şeyler benim kasdettiğim kadınlık görevi hiç değil yaptırmam da zaten neyse yanlış anlaşılmalar çok oldu beni anlayanda oldu anlamayanda saolun yine de..

yaa ben o kadar kızıyorum ki kendime şuan, benim eşimde hiç bir işe elini sürmez delirtir beni ilk yılında evliliğimizin bende aklımı oynatacak gibi oluyordum ev işi yüzünden, ben hergün şantiyeye gidiyorum araba kullanıyorum eve geliyor yemek yapıyorum evi derleyip toparlıyorum ilk zamanlar uzun sürüyordu şimdi alıştım yemekte temizlikte çabuk bitiyor ama eşimde tık yok yatar dinlenir aklına eser ise bazen yardımcı olur şimdi 7 aylık hamileyim hayatımda hiçbirşey değişmedi işe de devam ediyorum ev işinede sadece yemek için felan başımın etini yemez ama düşünüyorum zaten isyan edeceği hiç birşey yok, yen evlendiğimizde salonda bardaklar tabaklar kalmış eşim bana dedi ki buranın fotoğrafını çekip annene göstereceğim dedi ve ben delirdim göster göster dedim bende anneme derim gündüz mühendislik akşam eve gelirken şoförlük eve gelince aşçılık yemek sonrası temizlikçilik yapıyorum anca bukadar oluyor derim dedim susmuştu ve bana 1 hafta kadar yardım etti sonra geri aynı tas aynı hamam. ooff düşündükçe deliriyorum sonradan olmuyor benim eşim bekarkende böyleymiş neyseki benden günde 5 çeşit yemek istemiyor bir arkadaşımın kocasıda o tip eve geldimi bu ne biçim yemek diye konusup dururmuş.ayrıca bencede ev işi ve yemek kadınlık değil keşke benim kocamda abartsada ev işi yapsa nerdeeeeeeeeeeeeee

arkadaşım dikkat et ev işi yapsın demedim yanlış anlamışsın olurmu öle şey o çalışacak ben, birde ütü çamaşırmı yaptırcam komik olmayın allah aşkına ben öle mii dedim.biraz üşengeç ve tembel olduğunu kendi yapabileceği şeyleri bile benden beklemesini o an işim varsa atıyorum kendisi yapmasını somut örnekler verdim zaten çayını doldursun tabağını lavaboya koysun gibi..YIKASIN DEĞİL..

Deniz kardeşim arkadaşım ablam bacım git tedavini tamamla.
Cidden tam sayfa yazmışsın arada önemli birşey var ise söyle o kadar sıkıcı ki tamamını okumadım bile.
Tutturmuşsun anlamıyorsunuz,okuduğunuzu düzgün okuyun falan..
Belki sen kendini yanlış ifade ediyorsundur olamaz mı?
O kadar kişi yanlış anlıyorda siz de hiç bir hata yok mu ?Yok zeki kadınlar sizi anlarmış falan eee ne demek oluyor bu :)
Bir sürü koskoca kadına siz anlamıyorsunuz salaksınız beni zekiler anlar diyorsun hakaret eden de ben oluyorum :)
Yahu çocuk gibi laf cambazlıkları falan...
Komik yahu,ben olgun evli barklı bir kadınla konuştuğumu sanıyordum üç kelimeden biri hakaret , ilkokul seviyesinde laf sokmalar.
Allah adamcağıza sabır ve selamet versin.

konu sahibi çalışmadığın halde mi isyaan ediyorsunn!!!!!!!!! ee tüm gün ne yapıyorsun bu işler biter bizim kocalar çalıştığımız halde bizden bekliyor bunları allahım kendimi fena halde enayi gibi hissettim, ben çalışmadan eşime bunları desem eve gelmez heralde sen şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…