eşim beni kadınlığımla vurmaya kalkıyor:(

Canım sen de pek bir polyanna takılmışsın fazlaca toz pembe bakmışsın olaya
Sen adamı sevdiğinden herşeyi yapıyorsan adam da seni sevdiğinden bi kaç bişeyi yapmalı dimi
Bunun sevgili olmak ya da evli olmakla değil insan olmakla ilgisi var
Vicdanlı olacak karşılıklı insanlar
Evet ben de eşimi çok seviyorum dediğin her şeyi de yapıyorum ama bunu her gün er sabah ya da her saat yapmaktan yana değilim
Tabiki de bir sabah çay demleyebilmeli insanın eşi ya da haftasonu kahvaltıyı hazırlamalı
Islak havlusunu asmalı
Ev temizliğine yardımcı olmalı
Varsın istesin o dağıtsın ben toplarım demen güzel ama o da senin için aynı şeyi söylüyorsa güzel
Hep verici olduğun sürece sorun yok.. olmaz da zaten
Bir kere de senin yaptıklarını ondan iste bakalım yapacak mı
ya da yapmadığında veya yaptığında bu sevgisinin ölçüsü olacak mı
Bilmem anlatabildim mi ??

çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla ,çocugunuz da yok..ee atla deve değil ya bi yemek bi temizlik yapmak..valla benim 46 günlük bebeğim var o uyudugunda bile dinlenmek yerine koştur koştur ev işlerimi halletmeye çalışıyorum..ki eşinizi seviyorsanız evinizi seviorsanız iş yapmaktan mutlu bile olursunuz

İnsan önce kendini sevmeli, en çok kendini düşünmeli.. Böylece kimse için gereğinden fazla efor harcanmaz.
Bu saydıklarınız çok güzel, ama işin içine girince böyle olmaz. Hem de klasik türk erkekleri maalesef bunu anlamaz, tepene çıkar.. iyice hizmetci muamelesi olur.

Ben yemek hazırlarken salonda tv karşısında oturup içerden "yemek ne zaman hazır" diye bağırsa, sonra ben hazır deyince mutfaga gelip 10dk'da yemeğini bitirip pat diye içeri geri geçse... bence saygısızlık. insana saygısızlık.. böyle bir keyif bekliyorsa erkekler, her akşam dışarda restaurantta yemek yemeliler.

Yapmak isterse yapsın ama benim zorumla değil..
Ben böyle mutluyum..
Benim onun için yaptıklarımın farkında..
çayımı doldur dersem tabiki doldurur..
Hayatım şunu verirmisin şunu tutarmısın şunu asarmısın dersem tabiki asar..
Ama uslup önemli emretmem rica ederim..
Yap diye ısrar etmem yaparmısın? derim..

Yapmak istemezse de zorlamam..

Canım ben yardım istemeni hata olarak görmüyorum
Ama nasıl ayrdım istediğinde önemli bunu bir sorun haline getirip ufak çaplı kızarak yardım istemişsen o da bu şekilde abartmış olabilir
Daha taktiksel davranmalısın :)) Malesef erkekler söz konusu olunca taktikler devreye girer
Mesela salatayı o mu yapsın istiyorsun
Sen poponu devirdin tv izliyorsun ben burda yemek yetiştirmeye çalışıyorum dersen o salatayı yapmaz yaparsa da burnundan getirir
Aşkım gel azcık sohbet edelim ben yemeği yaparken de. Yalnız sıkılıyorum mutfakta de o mutfağa gelince hazırla malzemeleri koy önüne konuşurken şunları kesiver aşkım de
Yaptığında ve yediğinde süper olmuş de senin elinden salata da ayrı güzel oluyor de
:)) İşin sırrı biraz pohpohlamakta bence
Sorun etme yani

Canım bak senin adam da çay doldruyormuş
asar mısın dediğin de çamaşır olsa gerek
Çamaşır da asıyormuş
yani demek ki bişeyler yapıyor
Ama yazarken öyle bi yazmışsın ki sanki o hiç bişey yapmıyor sen onun peşinde pervanesin :))

valla hanımlar saçınızı süpürge etmeyin, çünkü erkekler o süpürge olmuş saçlara değil fönlü saçlara bakıyor
tabii bu işin espirisi, ama klasik eski tarz karı koca ilişkisiyle mutlu olanlarda öyle mutluysa beraber diyecek bişey yok

bu arada ben başlık sahibinin çalıştığını düşünerek yorum yazmıştım belirtmeden geçemedim

İkinizde suçlusunuz
çalışmayan evde oturan bi kadın için ev işi çok yük değil çocukta yok eşin çalışmayıp sen çalışşaydın haklıydın
Yinede İstemiyosanız bi kadın alırsınız yanınıza hergün bir insana şunu yap bunu yap of pof denmez oda onu sıkar

Ama şu konuda haklısın bi yere yetişecekken hastayken falan ufak tefek bişiler yapabilir tabak kaldırma çay koyma gibi fazlasına gerek yok erkekler in eline yakışmıo tatlı vs gibi şeyler bence çok hoş ben inanılmaz keyif alıyorum eşime tatlı kek falan yaparken o istemez ben süpriz yaparım yeni evlisiniz bizde öyleyiz çok keyif alman gerekiyor ama anlamadım

Eşim klasik turk erkeği tepeme çıkmadı henüz bilmiyorum ki çıkar mı?
Herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünen bir eşi var diye belki ince düşünmüyo olabilir..
Restaurantta yemek yese trip yaparım(ki yemez evde yemek yemek için aç bekler)
o telefon ettiği an geliyorum bişe lazım mı diye vs yemeği hazırlarım hazır yemeğe gelir sofrası kurulmuş yemeği sıcak olur..birlikde yeriz..

Lütfen birazcık şöyle düşünün..
Ben çalışmıyorum(çalışan bayanları sözlerimin dışında tutuyorum) eşim işten geliyo ve beklentisi tabiki huzurlu bir ev güleryüzlü bir eş ve işdeki sorunlarına bir de evdeki sorunlarını katıp düşünmemek..

Ben işden gelmiş eşime gel bana yardım et demem diyemem kıyamam..
Anlatabilmişimdir umarım..

Harikasın bayıldım
Aynen öyle aşk olunca keyif alıyor insan
Ama tabiki karşındalinede bAğlı öküz adamlardansa iş değişir

Harikasın bayıldım
Aynen öyle aşk olunca keyif alıyor insan
Ama tabiki karşındalinede bAğlı öküz adamlardansa iş değişir

Canım öküz olana böyle muamale edilmez ki
Seviyorsan seviyordur..
ve sen o seni sevdiği için daha fazla seversin..

Karşılıklı çok abartmışsınız.
Puding dediğin ne ki yani adam sanki el açması baklava istemiş.
Yeğenlerim var 9-10 yaşında erkek onlar bile yapıyorlar kendi başlarına canları çektiğinde.
Eşim canı çeker birşey isterse kendimi yerlere atıp helak etmem ama yaparım yani 24 saat onun istekleri için yaşamam ama adamın canının çektiğini de yaparım ne var ki?
Çay doldurmak ,puding yapmak ne bileyim çamaşır falan valalhi bunlar benim rutinim.
Alıştım galiba zoruma gitmiyor eşim beni üzmediği için özne gösterdiği için bunlar hiç gözüme batmıyor.
Ama zorla da yapmam ne bileyim aranızda bir uyum oluşmamış gibi geldi bana.
Söylediklerin lafı edilecek şeyler değil.
Kocasına çay doldurmayan iç çamaşırını yıkamayan kadın mı var ?

Konu sahibi
oncelikle hem sizin hem esinizin kadinliga bakis aciniz yanlis

o nedenle sizin de esinizin de yaptigi, bu dusunceye gore normal aslinda

Ben olsam soyle dusunurdum
begenmeyen kucuk ogluna almasin yani cok da tin
yaptigim isi begenmeyecek ustune elestirecek
pardon da hayat musterekse her sey musterek olmali

ama bu zorunluluk olarak degil karsindaki insana verdigin degerden gecer
icinden gelmekten gecer

hic ses etme iyi de yapsa kotu de yapsa yapsin
simdi seni biktirma politikasi izliyor

bunun calismakla ev hanimi olmakla ilgisi oldugunu dusunmuyorum
bu tamamen insanlik vasiflariyla
erkegin yetisme tarziyla alakali

ama bu demek degil ki boyle yetisti boyle devam edecek
hayir yine devam ettirmemesi de biz kadinlarin elinde ...

anahtar kelime bu galiba, uyum
iki tarafta iyi niyetli olmalı, biri diğerini hizmetçi yerine koymamalı, hizmetçi olmak başka hayat arkadaşlığı başka
mesela tr_lelli durumda iki tarafta memnun, tr_lelli hizmetçilik yapmıyor "kendi ilişkilerine göre" yani (ya canım kusura bakma örnek olarak yazdım seni tr_lelli)
ama başlık sahibi sürekli arka toplamaktan memnun değil, bence kocası en azından kendi ufak dağınıklıklarını toplasa ölmez, iki tarafta memnun olur

Son düzenleme:

Estğ cnm ne kusuru..
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum sen benim anlatmak istediğimi doğru bi biçimde anlattın
Hemfikiriz.

Ben senin hizmetçin miyim diyor mesela bu durumda kocası da onun para kaynağı mı yolunacak kazı mı ?
Ne bileyim kavram karmaşası var galiba..
Kimse kimseyi sömürmesin bence kadın veya erkek,uç noktalarda davranışlar veya beklentiler hep sorun olur.

Elbette cay falan soz konusu olmaz da
konu sahibinin canina tak etmis

kadinin isi var adam onunde bos cay bardagi bekliyor
eli ayagi yok mu
kalksin alsin

karsisinda annesi yok yani
ki annesi olsa doldursun diye beklemez kalkar alir

en gicik oldugum erkek tipi!

herkesin düşüncesi farklı tabii canım, ama çalışsın ya da çalışmasın kadının eşinden kendi ufak dağınıklıklarını toplamasını istemesi gayet normal bence, çocuğumuz tabağını toplasın, çorabını kirliye atsın isteriz mesela, çeketini assın isteriz, bunları neden eşimizden de istemeyelim ki, zaten insanın olması gereken konumu o
biri benim arkadamdan sürekli dağınıklığımı toplasa rahatsız olurum şahsen, ama maşallah erkekler hiç rahatsız olmuyor
ben başlık sahibinin isteklerinde bi aşırılık görmedim, belki farklı bi şekilde söyleyebilirdi
gerçi bazı erkekler ne şekilde söylersen söyle bildiğinden şaşmaz ya

ben çalıştığım için her işi birlikte yaparız ama yazları iki ay tatilim var o zaman eşimin elini bir şeye sürdürmem, en fazla sofrayı toplar, çamaşır asar. geçenlerde peş peşe bir şeyler istedi benden: mesela aşkım su verir misin, çekirdek getirir misin gibi. sonra canı kola çekmiş "aşkım kola içelim ama bugün sana çok yüklendim ben getireyim" dedi..nasıl mutlu oldum anlatamam:) dünse gene peş peşe bir şeyler istedi ben de yüzü buldum ya çemkirdim "yeter yaa hizmetçin miyim senin dedim:))" o da bana çemkirdi: tabiki getircen karımsın dedi:)))güldük geçtik. ah bu erkekler...her şey tatlı dille arkadaşlar bunun tek çaresi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…