- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
ben çalıştığım için her işi birlikte yaparız ama yazları iki ay tatilim var o zaman eşimin elini bir şeye sürdürmem, en fazla sofrayı toplar, çamaşır asar. geçenlerde peş peşe bir şeyler istedi benden: mesela aşkım su verir misin, çekirdek getirir misin gibi. sonra canı kola çekmiş "aşkım kola içelim ama bugün sana çok yüklendim ben getireyim" dedi..nasıl mutlu oldum anlatamam:) dünse gene peş peşe bir şeyler istedi ben de yüzü buldum ya çemkirdim "yeter yaa hizmetçin miyim senin dedim:))" o da bana çemkirdi: tabiki getircen karımsın dedi:)))güldük geçtik. ah bu erkekler...her şey tatlı dille arkadaşlar bunun tek çaresi bu.
herkesin düşüncesi farklı tabii canım, ama çalışsın ya da çalışmasın kadının eşinden kendi ufak dağınıklıklarını toplamasını istemesi gayet normal bence, çocuğumuz tabağını toplasın, çorabını kirliye atsın isteriz mesela, çeketini assın isteriz, bunları neden eşimizden de istemeyelim ki, zaten insanın olması gereken konumu o
biri benim arkadamdan sürekli dağınıklığımı toplasa rahatsız olurum şahsen, ama maşallah erkekler hiç rahatsız olmuyor
ben başlık sahibinin isteklerinde bi aşırılık görmedim, belki farklı bi şekilde söyleyebilirdi
gerçi bazı erkekler ne şekilde söylersen söyle bildiğinden şaşmaz ya
Bence bu tip kararlar evlemeden önce verilmeli.
Bir öküzcanla mı evleniyorum yoksa bir insanla mı diye :)
Yani yediğini içtiğini mıçtığını bırakan adamla evlenilmez ki..
Hele de geyşa ruhu olmayan bir kadınsa
Bir de her ailede denge ve dediğimiz gibi uyum başkadır.
Kimi hayatının amacını kocasına çocuklarına hizmet etmek olarak görüyor kimi de bence bir kadına yakışmayacak kadar bencil.
Ayy ne bileyim akşama dalacağım koca kişisine yemek yaptım sana üstelik 45 tane çorabını yıkadım ve katladım diye
Akşama hep birlikde KKca puding yapalım mı?=)
Sevdiğiniz adama kendi elinizle puding yapmak..
Yemek yapmak,özenmek,sofra hazırlamak
Kokusunun sindiği çamaşırlarını toplamak..
traş köpüğüne buladığı banyo rafını silmek..
Açık bıraktığı çekmeceleri işe geç kalıcam paniğiyle açık unutması..
şuan gece yediği üzümün çekirdekli tabağını laptopun üzerinde unutması
bla bla bla..
Sevdiğim adamın arkasını toplamak,ona yemek sunmak, kahvaltısını vermeden yollamamak, ıslak bornozunu ordan burdan toplamak, pijamalarını aynı özenle her sabah aynı yerine koymak ve geldiğinde onu hazır bulması..
Sevdiğim için yapıyorum sevdiğim adam için..
Varsın dağıtsın ben toplarım..
O istesin ben yaparım..
Çok sevmeye çalışın.. kusurlarını görmiceksiniz..
Sevdiğiniz adama kendi elinizle puding yapmak..
Yemek yapmak,özenmek,sofra hazırlamak
Kokusunun sindiği çamaşırlarını toplamak..
traş köpüğüne buladığı banyo rafını silmek..
Açık bıraktığı çekmeceleri işe geç kalıcam paniğiyle açık unutması..
şuan gece yediği üzümün çekirdekli tabağını laptopun üzerinde unutması
bla bla bla..
Sevdiğim adamın arkasını toplamak,ona yemek sunmak, kahvaltısını vermeden yollamamak, ıslak bornozunu ordan burdan toplamak, pijamalarını aynı özenle her sabah aynı yerine koymak ve geldiğinde onu hazır bulması..
Sevdiğim için yapıyorum sevdiğim adam için..
Varsın dağıtsın ben toplarım..
O istesin ben yaparım..
Çok sevmeye çalışın.. kusurlarını görmiceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?