eşim beni kadınlığımla vurmaya kalkıyor:(

ben ev hanimi olmama ragmen esim evdeki bir cok isi yapiyor
bebekle beraber bir evin cekip cevirmek cok zor

birak esin yapsin abartsin bosver

ama sana sunu sormak istiyorum
esine yardimci ol derken tatli tatli konustun mu
yoksa kavga edasinda mi?
erkeklerin cogu odun olmakla birlikte bazilari tatli dilden anliyor

ve hayat kesinlikle müsterek
ev isleri vs bunlar sadece kadinin görevi degil
Evli ciftler birbirlerinin hayatlarini kolaylastirmali paylasmali

Çalışmıyo olduğumdan evde olduğum için tüm gün ,temizliğimi,yemeğimi,eşimin dağıttıklarını topladığım için, hizmetçi ve enayi ilan edildim..
Başka bişi ilan etmek isteyen varsa buyursun gelsin..

niye dert ediyorsunki birak yapsin , askim harikasin supersin vs de gaza getir
bende ev hanimiyim e$imin i$ saatleri çok yogun
yapsa yapma demem , ha elini surmez o ayri konu :)

ev hanımıyım,haliyle ev işleri benim sorumluluğumdadır.ama temizlik yapmışımdır ya da canım yemek yapmak istememişdir,ararım eşimi ya dışarıda yeriz ya da eşim eve birşeyler getirir.bu da eşimin bana yaptığı hoşluktur ama ben de evde tamirat dışında eşimden iş beklemem.çayını da veririm,suyunu da veririm sağlıklı olduğum sürece.bu günlerde bel fıtığım azdı bunları eşim yapıyor gerçi

Son düzenleme:

hadi ya oylemi dediler :)
bende oyleyim o zaman
yalniz fark var ben memnun deilim hayatimda artida iki çocuk var
ama $u var olduugu kadar yaparim ev i$ini, ak$am çocukla uyya kaldiysam mutfak kalir oylece sabah yaparim, her gun yerleri silemem vs
evde duzenli yaptigim $êyler yemek supurge ali$veri$ vs.. e$im laf soylersede buyur gel yap diyorum :) ama o yardim etse diyemem bunu demi

tabi ortaligida topluyorum yoksa evde adim atamazsiniz iki kuçuk bi buyuk çocuk( koca) olunca :))

ev hanımıyız canım.evdeyiz tabiiki yapacağız.adam işten gelip yorgun argın bir de ev işimi yapacak.boşver takma denenleri

Geçmiş olsun canım ya, bilirim annemden çok zor bişi. aman ters hareket etme

:) çama$ir bula$ik da beklemez tabi
du$undukçe aklima geliyor yaptiklarim baya fazlaymi$ :) ben az ev i$i yapiyorum saniyordum iyimi

Hayırda bana enayı ve hizmetçi diyenlerde prenses zannedersin..
Şöyle hayal ediyorum onları çayları yatağına gelen, hergün düzenli temizlikçileri olan,çocuklarının dadısı felan da vardır sanırsam,eşleride resturantda besleniyordur felan..
Ben mutluyum hatun kişiler..
Eşime hizmet ediyorum ve bunu severek yapıyorum..=)biline..

Canım, sen sadece üzerine düşen görevi üstlenmişsin. Enayilik ne demek. Sakın bu tür tepki verenlerin gazına gelipte, kendi düzenini bozma canım
Kim ne derse desin, çamaşır bulaşık, yemek vs. ev hanımlarının görevidir.
Eğer ki aynı zamanda çalışan bayan olsaydın, işte o zaman eşinle ev işlerini paylaşma hakkın olacaktı.
Haa bu arada, bazı erkekler var ki; Eşi çalışmıyorsa eğer, onu kendilerine tahsis edilmiş bir hizmetçi gibi görüyorlar. Onlara da kendinizi ezdirmeyin hanımlar!
Ama bunun dışında, hastalık vs. gibi durumlarınız dışında erkeklerin ev işlerini sizinle paylaşmalarını beklemek te haksızlık olur.

ev hanımlığını hakkıyla yapan arkadaşlarım kimse size enayi diyemezz arkanızdayımm, ama şu var herkes bir olmuyo panik atağı gerçekten yaşayan bilir, bazen öyle an gelir ki bi hareket daha yapsan kalbin dayanmıcak kalp krizi geçircem sanırsın, beter bişey Allah başlara vermesin, PA olmasada çabuk yorulan ya da işçimen olmayan hatunlar napıcak?
severek yapan için güzel iyi hoş ama bazı kadınlarında yapısında olmuyo, ben kendimi hep pasaklı bulurum mesela, ne yaparsam yapıyım annem kadar temiz titiz olamıyorum

esim ev hanimligi hakkinda hep söyle der
sende calisiyorsun benim gibi aslinda ama sen maas almiyorsun sadece der
mantik bu bence
o yuzden elinden geldigince yükümü hafifletiyor

mesela erkek calisiyor sonra eve gelip dinlenmek icin cok vakti oluyor ama
ev haniminin evde isi bitmiyorki
sürekli hep is cikyior
heleki bebek varsa zaten dinlenmek cok zor
esler anlayisli olmali
olmayanada ögretilmeli

Lütfen ya !
Neden böyle düşünüyorsun herkesin aile düzeni kendine.
Sen eşindne razıysan o senden razıysa kimin ne dediği önemli değil.
Bu mevzuda gönülden yapmak önemli olan.
Erkek karısını hoş tutsun sevsin saysın kadın da evdeyse sorumluluklarını yapsın.
Yani erkeğin de çalışmadığını düşünelim o halde aç mı kalacak kadın..
Hizmetçi veya enayi değilsin.
Eşine çok aşıksın galiba sen aşkla yapıyorsun ben mesela senin gibi çamaşırları ne güzle kokuyor falan gibi bir mantıkta değilim :)
Herkes kendi beklentisine göre evlesin kadın ve erkek.
İş yapmayı sevmeyen kadınla da evlenmesin yani totosunu kaldırmayan erkek.
Veya tersi vallahi üzüldüğüne üzüldüm ben.
Kendini kötü hissetme senin eşinle uyumun da bu.

başlık sahibi geldiğinde şok olcak

ya hanımlar ilk mesaja bakarsanız zaten başlık sahibi genel ev işlerini yapıyor bunu kadınlık olarak görüyor gocunmuyor, baksanıza eşinin ütü yapmasından nasıl rahatsız olmuş, onun istediği eşinin yediği tabağı lavaboya koyması gibi basit şeyler

ama erkek çocukları anaları küçük prensler olarak büyüttüklerinden çoğu erkek, kendi tabağını kaldırmaktan, çorabını kirliye atmaktan aciz

kadıncağız demiyorki ev işlerini ortak yapalım

Son düzenleme:
valla abartmasın, lazım değil onun işi, seni ezecek derecede yapıyorsa, bıraksın ya,
hiç çekemem, anlayışsız adama bak ya,ne o öyle ütü bilmem ne herşeye sarılmış..
kendi çayını doldurmak, eşine özel bişey hazırlamak sanki çok zamanını alır, bence sevgiden kaynaklı, seni sevse böyle davranmazdı.. elinden geleni yapardı,

Canım geçmiş olsun bende p.a hastasıyım hatta 2 yıl antidepresan kullandım geçen yıl bıraktım doktor kontrolünde
Uyku ve yorgunluk çok oluyo ama ev işi yaparken bile unutabilirsin p.a 'yı en azından kafanı o an başka şeylerle meşgul ediyo olursun..

Geçmiş olsun canım ya, bilirim annemden çok zor bişi. aman ters hareket etme

sağol canım.10 gündür çekiyorum.araya bayram girince dinlenemedim.şimdi dinleniyorum artık

aynen öyle.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…