- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Çalışmıyo olduğumdan evde olduğum için tüm gün ,temizliğimi,yemeğimi,eşimin dağıttıklarını topladığım için, hizmetçi ve enayi ilan edildim..
Başka bişi ilan etmek isteyen varsa buyursun gelsin..
Çalışmıyo olduğumdan evde olduğum için tüm gün ,temizliğimi,yemeğimi,eşimin dağıttıklarını topladığım için, hizmetçi ve enayi ilan edildim..
ev hanımıyım,haliyle ev işleri benim sorumluluğumdadır.ama temizlik yapmışımdır ya da canım yemek yapmak istememişdir,ararım eşimi ya dışarıda yeriz ya da eşim eve birşeyler getirir.bu da eşimin bana yaptığı hoşluktur ama ben de evde tamirat dışında eşimden iş beklemem.çayını da veririm,suyunu da veririm sağlıklı olduğum sürece.bu günlerde bel fıtığım azdı bunları eşim yapıyor gerçi
hadi ya oylemi dediler :)
bende oyleyim o zaman
yalniz fark var ben memnun deilim hayatimda artida iki çocuk var
ama $u var olduugu kadar yaparim ev i$ini, ak$am çocukla uyya kaldiysam mutfak kalir oylece sabah yaparim, her gun yerleri silemem vs
evde duzenli yaptigim $êyler yemek supurge ali$veri$ vs.. e$im laf soylersede buyur gel yap diyorum :) ama o yardim etse diyemem bunu demi
ev hanımlığını hakkıyla yapan arkadaşlarım kimse size enayi diyemezz arkanızdayımm, ama şu var herkes bir olmuyo panik atağı gerçekten yaşayan bilir, bazen öyle an gelir ki bi hareket daha yapsan kalbin dayanmıcak kalp krizi geçircem sanırsın, beter bişey Allah başlara vermesin, PA olmasada çabuk yorulan ya da işçimen olmayan hatunlar napıcak?
severek yapan için güzel iyi hoş ama bazı kadınlarında yapısında olmuyo, ben kendimi hep pasaklı bulurum mesela, ne yaparsam yapıyım annem kadar temiz titiz olamıyorum
Geçmiş olsun canım ya, bilirim annemden çok zor bişi. aman ters hareket etme
başlık sahibi geldiğinde şok olcak
Ya hanımlar ilk mesaja bakarsanız zaten başlık sahibi genel ev işlerini yapıyor bunu kadınlık olarak görüyor gocunmuyor, baksanıza eşinin ütü yapmasından nasıl rahatsız olmuş, onun istediği eşinin yediği tabağı lavaboya koyması gibi basit şeyler
ama erkek çocukları anaları küçük prensler olarak büyüttüklerinden çoğu erkek, kendi tabağını kaldırmaktan, çorabını kirliye atmaktan aciz
kadıncağız demiyorki ev işlerini ortak yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?