Eşim beni kaliye almıyor:( bu durum da çok sinirleniyorum

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza , İnşallah bundan sonra güzel hayatınız olur, dediğim gibi eşinizin çok üstüne gitmeyin biraz uyanık olun artık siz değil o gelsin yanınıza yada oturup güzelce konuşun anlatın

Offfff

Adam seni kaliye almiyo,niye mutlusun ki?
Bundan daha iyi düşünceli korur kollar beni ezdirmez kimseye eşim benim için çalışıyor mutlu etmeye çalışıyor ama kimse dört dörtlük olmaz bunu da öyle kabul ettim ama şansımı denemek istedim düzelir mi bu sıkıntı diye sordum buraya insanlara alay konusu oldum

Ah be kızım annene söyleyemedin madem resmi çektiğni görünce annene gösterseydin. Nasıl bakıyısun simdi yüzüne. O adam belkı de başka cocuklara da yaotı yapıyor. Kendi evladına yapan başkasına ne yapmaz.Bi de imam olacak şerefsiz puşt. Devletten maaş alıyor bi de saygı görüyor din adamı diye şerefsiz sapık. Nasıl susabildin evlenmek yerine herseyi anlatabilirdin daha güzel ve travmalarından arındığın sevgi dilenmek zorunda olmadıgın daha onurlu bir hayatın olurdu.

Anneme diyemezdim felç geçirdi daha önce eğer dersem yine gecirir budefa doktor felç kalır demişti bbmla annemin arası da iyi değil kaç defa yanımıza geldi aylarca kaldı yanimzda ama boşannmadi annemi de aldattı bbm ama biliyormusunz gelişme çağındayım göğüslerim belli oluyor artık çamaşır giydim okula gidecektim bbm dedi ki o çamaşırı çıkart o an bi utandım anneme ddim bosver sen kullan ddi ağladım o gün hiç unutmam ona bile karışmışti

Adi sapığa bak nasıl da fark etmiş sütyen taktıgnı demek gözü hep oralardaymış. Bir de namuslu ayagına yatar imam ya. İnşallah geberir gider de anneciğin kurtulur.

üzüldüm sizin için umarım bundan sonra güzel bi hayatınız olur

Allah belasını versin.

Ben de yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, benim eşim de 10 yıla yakın büyük benden

Oy canım benim ya

Köpek senin de seni imam yapanın da Allah bin belasını versin. Elim ayağım titredi sinirden, babasın sen ya baba, bi de imam olup millete vaaz verip namaz kıldırıyor pislik herif.

Baba demeye elim gitmiyor o adi yaratığın Allah belasını tez vakitte bu dünyada versin de siz de görün inşallah.

Bana karşı ilgilidir diye başlayıp bana karşı ilgisiz diyerek bitirdiniz siz konuyu

Siz de düzgünce bir araştırın isterseniz. Burda hava atacağınıza..
ya öff ekran görüntüsü alıp milliyet'ten alıntı yapmışsınız, milliyeti mi baz alacağız yani, şaka mı bu? doğrusu "kale almamak" o kadar da link attım size ama aaa. tdk'nin sitesine girin de bakın lütfen, milliyet'ten aldığınız miadı dolan bilgileri atmadan önce komik oluyor zira.

Kaliye kaale almasa buyuk sorundu ama kaliye halledilir

Cnm hemen sogumaz naaptin ki sen sogukluk olsun buzdolabi mi bu yaw
Birak gitme sen agirdan al belliki esinin egosunu yukseltmissin boswer bebikonla ilgilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…