Eşim beni kaliye almıyor:( bu durum da çok sinirleniyorum

Maalesef evliliğin ilerleyişini de pek iyi olacak gibi göremiyorum ama hadi hayırlısı diyelim :/

Neye dayanarak eminsiniz çünkü ben ortada böyle bir şey göremedim. Muhtemelen adam sadece evin ihtiyaçlarını alıyodur siz de bunu sevgi zannediyosunuzdur.

Bence eşiniz sizi hem sevmiyor hem de saygı duymuyor size.
Olsun yemeğin altını kapatıyormuş her zaman değil mesela

Yavrum sen babandan ne gördün de 2 kere çamaşır serip 1 kere ocağın altını kapatmayı sevgi zannettin..

Bak ben sana sevgi örneği vereyim. Annem(yaş 57) annanemin yanında hastanede 3 gün refakatçi kaldı. Onun geleceği gün yorgun gelecek diye sabah kalkıp evi temizleyip 3 çeşit yemek yapmış babam(yaş 60). Üstelik bunları yaparken evde 22 23 yaşlarında kızı da var. Uyandırıp da kalk annen gelecek kalk evi topla yemek yap dememiş.

Sözün özü kocan seni sevmiyor. Gözün açılmadan evlenmiş seninle. Ve yaşın da küçük olduğu için ciddiye almıyor seni.

Bunu sevgi zanneden kadın sayısı o kadaaarr çoktur ki muhtemelen vallahi hem üzülüyorum hem garipsiyorum değişik duygulardayım
Aahh ah bir bilseler.. Önce konu aç eşim yüzüme bakmıyor diye, sonra herkes fikrini söyleyince beğenmeyip eşini savunmaya başla.

Gerçekten o kadar anlamsız ki..

Vurup totosunu yatan adam iki çamaşır serdi diye çok ilgili oldu aniden.

Ay evet bi de sadece hamileliğin son aylarında sermiş Allah’ın hanzosu

Hamileliğimi öğrendiğim günden oğlum neredeyse 1.5 yaşında olana kadar evde detaylı temizlik yaptırmamıştı eşim..

Bunun yaşla hiç alakası yok, benim de kocamla aramızda 10 yaş var ama çok ta güzel anlaşıyoruz çok ilgili işten yorgun gelirse de benimle ilgileniyor vakit geçiriyor hafta sonu hep eşim kahvaltı hazırlar beni kaldırır, 2 senelik evliyiz bidaha sesini yükseltmedi bana çok ta sakin adam, tartıştığımız zaman o ilk gelir gönlümü alır, siz hep kendiniz gitmişsiniz o yüzden alışmış böyle yapmanıza sizde eşiniz gibi davranın bişey derse sen benle nasıl davraniyorsan benle aynısını yapıyorum de

İnanamıyorum. 20 yaşınızda 30 yaşında biri ile mı evlendiniz ? Bir de çocuk ? Allah akıl fikir veversin.
18 yaşımda İSTEYEREK evlendim pişman mıyım asla iyiki evlenmişim bide neden diye sordunuz Mu? Neden evlendin bu okul çağında diye siz sormadınız lakin ben anlatim SONUNA KADAR OKU LÜTFEN hak verirsin belki köyde yaşardık bbm.imam olduğu için 4 kardesiz annem büyük ablmi aldi şehire gitti bbma çok düşkündüm o gün abim ve ablm kendi odamızda ben ise bbmin yanında yalnız kalmasın diye yattım bbm bi tarafını elime verdi 7-8 yaslarimdaxim ama bune ya diyorum dik ve kalın ama çocuğum ya aklım ermiyo anlamadim o gün bisey kimseye de demedim sonra bbmin uygunsuz videolar izledigini gördüm anneme ddim ağlayarak bana bişey yapmaz demi ddim annem bbn kızım ddi neyse yine anlm Adıyaman'da okuyor diğeri evli annem bu defa da abimi götürdü şehire yine ben ve bbm yalnız ama korkuyorum 13-14 yaşlarındayım mecbur aynı odada yattık benim uykum geldi kollarımı ve bacaklarimi sıkarak yattim bbm hala o videoları izliyor gece 12 -1 di neyse uyumuyorum ama bana bşy yapr diye uyumuşluktan geliyorum sonra elini koluma zorlandığını fark ettim gögüslerime getirmeye çabalıyor ama uyuyakaldım yine ses edemedim anneme diyemiyorum ve bu yapılanlar anlamsız geliyordu yine okuldan geldim telefonum var ortaokul sondu galiba tel evde dururdu bi baktım tele bbm alt tarafını soymuş resmi ni çekmiş telefonuma çok korktum ben o korkuyla imam hatibe yatiliya gittim sonra bbm annemi üzüyor hasta ediyor kalp tıkanıklığı var annemde titreme tutuyo bayılıyor elden ayaktan düşüyor annmee bakmaz böyle annem hasta olduğunda ilgilenmez annemle anneme birsey olur diye okuldan kendimi attırdım eve geldim 3 sene evdeydim annemin başında açık liseyi bitirdim ama bu süreçte kavga da etsek hep annemle gittim şehire anneme hâla demedim bilmiyor sonra eşimle tanıştık hemen 2 ay içinde sozlendik 7 ay sonra evlendik, bbmin tacizlerinden kurtuldum tek yolum buydu üni kazansam bile göndermezdi diğer ablalarımı göndermediği gibi,

Ne kadar şanslı anneniz işte her erkek böyle olmuyor mesela enistelerim elini sürmezler benim eşim yardım ederdi eniştesi kılıbık ddi ondan sonra elini çekti adam bende çok isterim bana dese sen 2 saat uyu uykusuzsun çocuğa bakim veya birgun kalksın kahvaltı hazırlasın ama yapmıyor bugüne kadar bir defa yaptı

bunu hic anlamiyorum ya sapka da yok ikinci a da yok neden farkli okuyoruz
Çünkü eskiden vardı, tdk sonradan kaldırdı, senede bir değiştiriyorlar işaretleri, telaffuzları 90 dan önce öğrenenler kâle diye bilir, 2000 ler de kaale oldu sonra hepsi kalktı kale oldu. Tdk nın değişikliklerine aklım yetişmiyor artık. Hele inceltmeler kalkınca hepten acayip bir dil oldu, nette aratınca şöyle bir açıklama da çıkıyor, seç beğen al

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-16-22-48-38-665_com.android.chrome.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Yaşadıklarına çok üzüldüm.

Taş olsun böyle babalar.

Yavrum sen böyle bir babadan sonra eşini çok iyi sanıyorsun ancak; sen evliliğinde de mutlu değilsin.

Yaşadıklarınız çok çok üzücü ve travmatik. Ama evliliğiniz de iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…