Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Artvin çok güzel bı şehir.

Onun dışında bişey bilmiyorum yorumları takip edeceğim

Artvin gerçekten doğayı seven birisi için çok güzel bir yer.
Ama ben metropol severim, avm insanıyım derseniz kocanız haklı olabilir.
Ev bulamamak falan biraz abartı olmuş.
Doğayı severim tabiki eşim çocuğum yanımda olsun yeterki her yere gideri.

Adı üstünde EŞ heryerde birlikte olmanız gerekmiyor mu evlenmeden önce seninle cehenneme gelirimlere ne oldu çok saçma ?

Artvin merkez ise sonuçta bir il, temel gereksinimler mutlaka vardır. Sonuçta bir sürü memur orada çalışıp yaşıyor. Üniversite hastanesi gereken kronik bir rahatsızlığınız yoksa aile olarak bir arada olmanız evliliğiniz için daha hayırlı bence. Ama eşiniz ısrarla sizi götürmek istemiyorsa, ben bundan şüphelenirdim.

Başlıkta yanlışlık olmuş kusura bakmayım tabiki giderim de eşim sıkıntı yapıyor onu bebeğim küçük
Yani benim eşim asla.birakmaz bir yerde.o nereye ben oraya artvinde ne kadar kötü olabilirki biz doğudayız en kötü yeride olsa o götürür evden çıkamasak bile bende giderim.

Artvin in neresine çıktı görev yeri doğalgazli ev olmayan yer neresiymiş merak ettim?

önce çocuk küçük diyordu şimdi virüs çıktı bakalım sonra be olacak bende acaba diyorum ama orda ne şartlarlar çalışıyor bilemiyorum bide şimdi bütün iş onlara ve sağlık çalışanlara düştü fazla üzerinede gitmek istemiyorum. Bende istiyorum tabiki çocuğum eşim yanımda olsun diyor

Eşim demedi doğalgaz Yok diye doğalgazlı ev bulması sıkıntı dedi
Doğalgazlı ev bulması sıkıntılı olan yer neresiymiş öyle sorayım o zaman soruyu şavşat ilçesini biliyorum mesela orada kaloriferli evler vardı 9 yıl öncesi şimdi çoktan doğalgaz gelmiştir diye düşünüyorum. Bi de lojman seçeneği yok mu polisler için vardı mesela şavşatta uzmanlar için var mı bilmiyorum ama. Onun dışında küçük, doğa harikası bir yer. Buyuk hastane olayını da ihtiyaç halinde yakın şehirlerden karşılarsınız(inşallah ihtiyaç olmaz da tabi) eşinizden ayrı kalmak istemiyorsaniz gidilebilir bir yer yani ama neresi olduğu da önemli. Ilçesi mı merkezi mı

Eee siz ondan kilometrelerce uzakta olunca içi nasıl rahat edecekmiş, aileniz yanınızda olsa bile bir yere kadar, o zaman merak etmeyecekmiymiş? Karısını bırakın Artvini güneydoğunun ilçelerine götürüyor insanlar yasak yoksa, coronada görev alıyor dediğinize göre jandarma eşiniz, onların iki tayininden biri şark görevi, ne yapacaksınız, emeki olana kadar ayrı mı yaşayacaksınız?

Artvin merkez dağlık taşlık bir yer canım öyle çok fazla avantajı yok ama sakin huzurlu bir yer yani Doğu değil ki eşiniz korksun da sizi yanına almasın anlamadım bende o kadar kötü yer değil

Uzman derken uzman hekim mi, Özel bi doktor ihtiyacınız yoksa yaşanılmayacak yer değil ayrıca doğal gaz olmaması kalorifer olmayacağı anlamına gelmiyor. Ben güneydoğuda bi ilçede yaşadım bi tane devlet hastanesi vardı hamileliğimi de orada geçirdim evim de kaloriferliydi ilçedeki hastane olmasına tağmen uzman hekimleirn hepsi de vardı hatta 2 -3 tane vardı aynı branş ha ben küçük şehirde yapamam derseniz o ayrı artvinde yaşamadım ama gördüm çok güzel doğayla iç içe bi yer ne kadar kalacak ne kadar süre ayrı kalmayı düşünüyor eşiniz siz nerede kalıyorsunuz

Ben onun ailesının yanındayım yoksa tabiki aklı burda kalırdı bellide buna güveniyor bilemiyorum ama ayrı olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…