- 8 Şubat 2017
- 910
- 1.290
- 113
- Konu Sahibi Hayalet orkide
-
Kimin yanında kalıyorsunuz pekiBakalım izine gelince tekrar konuşacağız Ben bu kısida burda geçirmek istemiyorum. İnsallahda geçirmem dua edin bana sizde lütfen
Evet ya buda kurcalıyor kafamı aslındaSiz eşinizle gidin bence Artvin in diğer bir özelliği de Batum a yakın olmasıdır
O biri benim ve o yerde kaloriferli ev olduğunu da yazdım zaten. Benim sorudaki amacım 'vardir illaki bi ısıtma çeşidi ne yapıyor orada insanlar' anlamına getirmekti ama siz sanırım bi prenses edasıyla aa dogalgazsiz yer olur mu tarzı yazdigimi düşündünüz.Biri doğalgazın olmadığı yer neresi merak ettim gibi birşey yazmış orası burası ama biz burda tabiki ısınıyoruz kaloriferli evler var kömürle ısıtmalı yani. Bizde burda memuruz memur kenti burası çok rahat sıfır sıkıntı görsel harika doğa ile iç içe artvin merkezde deniz yok zaten ha merkez öyle çok iyi değil hep yokuş bebek arabasıyla mümkün değilnyürüyemezsiniz. Ev kiraları merkezde fazladır. Merkez diyorum ama aslında ilçeleri merkezden daha iyi durumda yani buralarda memursanız yaşanır iş yükü yok avm falan yok internetten ev aramayın bulmanız çok zor polis lojmanları kötü ama askeri lojman hakkında fikrim yok
Evet orası öyle, sobalı evde de yaşanır birlikte olmak istedikten sonra. Bu da bi sebep değil benim için en azından öyle ben giderim sobalı eve eşimle, ne olacak her odaya bir ufo takarsın soba yakmak istemezsen elektrik ödersin olur biterTabiki insan beraber yaşamak istedikten sonra sobalida olsa sorun olmaz doğası Yete insana
Ben senin karınım ve bir evladımız var. Bu çocuğu ben tek yapmadım. Benim evladım babasını iki günde bir gorecekse bile beraber olacaklar. Sen mi ev bulacaksın beraber mi arayalım?Bakalım izine gelince tekrar konuşacağız Ben bu kısida burda geçirmek istemiyorum. İnsallahda geçirmem dua edin bana sizde lütfen
KaynanamlarınKimin yanında kalıyorsunuz peki
Şaka yapıyorum tabiki yanlış anlamayın. Bu arada acaba sizin orada zorlanacağınızı düşündüğü için belki kendince fedakarlık bile yaptığını düşünüyor olabilir mi. Ona onunla her şarta katlanabileceğinizi doğayla iç içe yerleri sevdiğinizi onu yalnız bırakmak istemediğinizi falan soylemenizi bekliyordur bence. Gidip orda zorlanırsanız senin yüzünden geldik buraya derseniz diye çekiniyordur belkiEvet ya buda kurcalıyor kafamı aslında
YoooO biri benim ve o yerde kaloriferli ev olduğunu da yazdım zaten. Benim sorudaki amacım 'vardir illaki bi ısıtma çeşidi ne yapıyor orada insanlar' anlamına getirmekti ama siz sanırım bi prenses edasıyla aa dogalgazsiz yer olur mu tarzı yazdigimi düşündünüz.
KV belki iyi biri olabilir ama isterse melek olsun insanın evi gibisi olmaz eşinin tam olarak (tabi sakıncası yoksa) görevi neydiKaynanamların
Ben rizede okudum üniversiteyi artvin i de biraz ordan biliyorum aslında. Iç anadoluda nerede yaşadınız? Evet sataşmalık bir durum da yok zaten ortada sen öyle anlamışsın ben böyle anlamışım klasik şeyler işteYooohalktan biri olarak söylüyorum ben içanadoluda yaşadım hep rizede varsa burda da vardır diye düşünüyordum sınır birbirlerine. Rizede engebelli coğrafi yapısı ama rizede var artvinde yok. O gülerek söylem malesef burda yok bende o ümitle ilk burayı düşünmüştüm duyunca şaşırmıştım anlamındaydı. Bak ne güzel cevap verdim içten doğal sıfır sataşmalı,
Ben rizede okudum üniversiteyi artvin i de biraz ordan biliyorum aslında. Iç anadoluda nerede yaşadınız? Evet sataşmalık bir durum da yok zaten ortada sen öyle anlamışsın ben böyle anlamışım klasik şeyler işte
Kan çekmiş hemşehrim tomarzalayım ben de. Rizede okudum Urfa da görev yapıyorum. Yurdun her yanı bizim Allah sana da kolaylık versin oralardaYazıda tonlama yok ya normal kayseri,
Kan çekmiş hemşehrim tomarzalayım ben de. Rizede okudum Urfa da görev yapıyorum. Yurdun her yanı bizim Allah sana da kolaylık versin oralarda
Yok zannetmiyorum beni bilir çünkü hepsının üstesinden gelirim şu hayatta tek yenilgim eşim ve çocuğumŞaka yapıyorum tabiki yanlış anlamayın. Bu arada acaba sizin orada zorlanacağınızı düşündüğü için belki kendince fedakarlık bile yaptığını düşünüyor olabilir mi. Ona onunla her şarta katlanabileceğinizi doğayla iç içe yerleri sevdiğinizi onu yalnız bırakmak istemediğinizi falan soylemenizi bekliyordur bence. Gidip orda zorlanırsanız senin yüzünden geldik buraya derseniz diye çekiniyordur belki
Eşim suan ordaŞuan korona var zaten türküye de 2 3 aya herşey yoluna girer inşallah. Bu süreçte eşinizin önce gelip ev bulması daha iyi olur çünkü genelde her donemde ev bulmak çok zor tayin dönemlerini kollaması lazım. Burda çalışmak sıkıntısız güzel doğa seviyorsanıx
Yahyalı diyerek bir ek yapayım bendeKan çekmiş hemşehrim tomarzalayım ben de. Rizede okudum Urfa da görev yapıyorum. Yurdun her yanı bizim Allah sana da kolaylık versin oralarda
Sınıf öğretmeniyimAmiin sizin meslek ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?