Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Eşiniz size tam olarak ne dedi? Kendi yorumunuzu yada başkalarından okuyup duyduklarinizi katmadan yazar mısınız

Eşim demedi doğalgaz Yok diye doğalgazlı ev bulması sıkıntı dedi
İstanbul'da mı yaşıyorsunuz? Eşiniz İstanbul'la kıyaslıyordur belki, o yüzden de Artvin'de İstanbul'daki imkanları bulamayacağınızı düşünüp gelmenizi istemiyor olabilir.
Artvin'i bilmiyorum, tamam belki büyük hastaneler yoktur, belki doğalgazlı ev bulmak daha zordur ama siz eşinizden, bebeğiniz babasından ayrı daha zor olur.

G

Merkez göreve yeni başladı lojman hakkı varmış bilmiyorum kim isterdi eşinden ayrı yaşamaya bebeğini yek başına büyütmeyı
E lojman hakkı da varsa neden çekiniyor ki güvenli bir yer orası. Uzman deyince asker olarak algıladım bu arada ben doğru mu ? Kaç yıl görevi peki yani kaç yıl farklı şehirlerde olmanızı göze alıyor

Evet İstanbul canm

Öncelikle ortalık karışıksa herkese karışık. Bu zamanda bile taşınıp yuva kuranlar, başka şehirlere gidenler var. Bu bir bahane değil. Beyefendi sorumluluk istemiyor orda evi otel gibi kullanıp, sizi de ailelerin yanına mı bırakacak. Asla kabul etmeyin

Canım Artvin. İnşallah bize de kısmet olur o tarafta yaşamak.

Merkez dahil tüm ilçelerini biliyorum. Hepsine gittim.

Evet ufak, kartal yuvası gibi zirvede bir şehir. Tarifsiz bir doğası var.

En son bildiğim kadarıyla zaten doğalgaz yok orada ama bu mudur yani kriter? Doğu Karadeniz'de 6 yıl yaşadım doğalgazsız, bir gün bile eksikliğini hissetmedim. Evler merkezi sistem kaloriferli olur genelde.

Hastanesi de gayet yeterli diye biliyorum, bazı ilçelerde hastane vs yok ama il merkezi elbette donanımlı.

Eskiden sahilden iç kesimlere Cankurtaran geçidiyle ulaşılırdı ki kışın tehlikeli oluyordu bazen. Borçka tünelinden sonra o sıkıntı da kalmadı.

Eşiniz sizi yanına almamak için bahane bulmuş üzgünüm.

Ha iklimi serttir ama atla deve de değil, yaşayan bu kadar memur, öğrenci vs var

Lojman hakkı varmı bilmiyorum yanlış yazmısin canm. 3 yıl görevi bellide olmaz diyo beni bunaltma bende istiyorum çocuğum eşim yanımda olsun diyor burayı bilmiyorsun sen ben çocuğumu düşünüyorum diyor

Doğalgaz olmayabilir ama merkezî ısıtma diye bir şey var bu bahane olmamalı sorun burda başlıyor
Biri doğalgazın olmadığı yer neresi merak ettim gibi birşey yazmış orası burası ama biz burda tabiki ısınıyoruz kaloriferli evler var kömürle ısıtmalı yani. Bizde burda memuruz memur kenti burası çok rahat sıfır sıkıntı görsel harika doğa ile iç içe artvin merkezde deniz yok zaten ha merkez öyle çok iyi değil hep yokuş bebek arabasıyla mümkün değilnyürüyemezsiniz. Ev kiraları merkezde fazladır. Merkez diyorum ama aslında ilçeleri merkezden daha iyi durumda yani buralarda memursanız yaşanır iş yükü yok avm falan yok internetten ev aramayın bulmanız çok zor polis lojmanları kötü ama askeri lojman hakkında fikrim yok

Bakalım izine gelince tekrar konuşacağız Ben bu kısida burda geçirmek istemiyorum. İnsallahda geçirmem dua edin bana sizde lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…