- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi Hayalet orkide
-
İstanbul'da mı yaşıyorsunuz? Eşiniz İstanbul'la kıyaslıyordur belki, o yüzden de Artvin'de İstanbul'daki imkanları bulamayacağınızı düşünüp gelmenizi istemiyor olabilir.Eşim demedi doğalgaz Yok diye doğalgazlı ev bulması sıkıntı dedi
GUzman derken uzman hekim mi, Özel bi doktor ihtiyacınız yoksa yaşanılmayacak yer değil ayrıca doğal gaz olmaması kalorifer olmayacağı anlamına gelmiyor. Ben güneydoğuda bi ilçede yaşadım bi tane devlet hastanesi vardı hamileliğimi de orada geçirdim evim de kaloriferliydi ilçedeki hastane olmasına tağmen uzman hekimleirn hepsi de vardı hatta 2 -3 tane vardı aynı branş ha ben küçük şehirde yapamam derseniz o ayrı artvinde yaşamadım ama gördüm çok güzel doğayla iç içe bi yer ne kadar kalacak ne kadar süre ayrı kalmayı düşünüyor eşiniz siz nerede kalıyorsunuz
Artvinde doğalgaz yokkiArtvin in neresine çıktı görev yeri doğalgazli ev olmayan yer neresiymiş merak ettim?
Eşiniz size tam olarak ne dedi? Kendi yorumunuzu yada başkalarından okuyup duyduklarinizi katmadan yazar mısınız
[/QUOT. Suan ortalık karışık nasıl getırıyom sizi ben eve çok geç geliyorum bazen 24 saat nöbet oluyor şu virüs bi bitsin dedi. Bende böyle iyimi geç de olsa hiç değilse evine geleceksin bebeğimiz büyüyor hiç birşeyini göremiyorsun bi çocuk önce baba anne der benim bebeğim dede diyor neden kğnkü babası yanında Yok dedim
E lojman hakkı da varsa neden çekiniyor ki güvenli bir yer orası. Uzman deyince asker olarak algıladım bu arada ben doğru mu ? Kaç yıl görevi peki yani kaç yıl farklı şehirlerde olmanızı göze alıyorMerkez göreve yeni başladı lojman hakkı varmış bilmiyorum kim isterdi eşinden ayrı yaşamaya bebeğini yek başına büyütmeyı
Doğalgaz olmayabilir ama merkezî ısıtma diye bir şey var bu bahane olmamalı sorun burda başlıyorArtvinde doğalgaz yokki
Evet İstanbul canmİstanbul'da mı yaşıyorsunuz? Eşiniz İstanbul'la kıyaslıyordur belki, o yüzden de Artvin'de İstanbul'daki imkanları bulamayacağınızı düşünüp gelmenizi istemiyor olabilir.
Artvin'i bilmiyorum, tamam belki büyük hastaneler yoktur, belki doğalgazlı ev bulmak daha zordur ama siz eşinizden, bebeğiniz babasından ayrı daha zor olur.
Yasak varAnsızın bir ziyaret,süpriz fena olmaz
Artvinde doğalgaz yokki
Ben de bunu sorguladım aslında kömürle ısınan kaloriferli evler oluyor ya 9 yıl önce kaloriferli ev vardı en azından bu çok caydırıcı bir sebep değilDoğalgaz olmayabilir ama merkezî ısıtma diye bir şey var bu bahane olmamalı sorun burda başlıyor
Him doğru ama siz eşinizi pek rahat bırakmayın,yaninada tasininYasak varBide bebeğim var
Lojman hakkı varmı bilmiyorum yanlış yazmısin canm. 3 yıl görevi bellide olmaz diyo beni bunaltma bende istiyorum çocuğum eşim yanımda olsun diyor burayı bilmiyorsun sen ben çocuğumu düşünüyorum diyorE lojman hakkı da varsa neden çekiniyor ki güvenli bir yer orası. Uzman deyince asker olarak algıladım bu arada ben doğru mu ? Kaç yıl görevi peki yani kaç yıl farklı şehirlerde olmanızı göze alıyor
Tabiki insan beraber yaşamak istedikten sonra sobalida olsa sorun olmaz doğası Yete insanaBen de bunu sorguladım aslında kömürle ısınan kaloriferli evler oluyor ya 9 yıl önce kaloriferli ev vardı en azından bu çok caydırıcı bir sebep değil
Biri doğalgazın olmadığı yer neresi merak ettim gibi birşey yazmış orası burası ama biz burda tabiki ısınıyoruz kaloriferli evler var kömürle ısıtmalı yani. Bizde burda memuruz memur kenti burası çok rahat sıfır sıkıntı görsel harika doğa ile iç içe artvin merkezde deniz yok zaten ha merkez öyle çok iyi değil hep yokuş bebek arabasıyla mümkün değilnyürüyemezsiniz. Ev kiraları merkezde fazladır. Merkez diyorum ama aslında ilçeleri merkezden daha iyi durumda yani buralarda memursanız yaşanır iş yükü yok avm falan yok internetten ev aramayın bulmanız çok zor polis lojmanları kötü ama askeri lojman hakkında fikrim yokDoğalgaz olmayabilir ama merkezî ısıtma diye bir şey var bu bahane olmamalı sorun burda başlıyor
Bakalım izine gelince tekrar konuşacağız Ben bu kısida burda geçirmek istemiyorum. İnsallahda geçirmem dua edin bana sizde lütfenÖncelikle ortalık karışıksa herkese karışık. Bu zamanda bile taşınıp yuva kuranlar, başka şehirlere gidenler var. Bu bir bahane değil. Beyefendi sorumluluk istemiyor orda evi otel gibi kullanıp, sizi de ailelerin yanına mı bırakacak. Asla kabul etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?