Eşim beni şaşırttı

Evet sessiz kaldım sadece eşime annem abime yaptı diye yapıyor dedim düğünde yapmayan bir şey torunununda mı yapacak bu yüzden bi beklentim yok

Ailesi yöne kıymetli olur o sebeple çok sevinmeyin. Eşinizin derdi masraflardan yırtmak,ona göre de konuşacak tabi. 40 küsür yaşındaki adamın annesiyle ne yaptınız, yapacaksınız muhabbeti kötü nereden bakilsa.

Zaten eşime şaşırdım . Söyledim eşime de annem abime yaptığı için yapıyor senin annen yapıyor benim de annem yapsın dedi ses çıkarmadım bende açıkçası
İyi de ne sizin anneniz ne de eşinizin annesi almak zorunda değil. Eşinizin tavrı çok itici. Emrivaki yapıyor şimdiden, siz de onu destekliyorsunuz gibi. Böyle söylerseniz gerçekten alacaksa da artık içinden gelmez ki sinir eder insanı. Ben olsam ağzıyla hediye isteyene zırnık bile almam

Kim kıymetli olursa olsun ben çocuğumu düşünürüm bu saatten sonra eşim için ailesi zaten kıymetli . İlk defa böyle bir çıkışını gördüm şaşırdım

Evet sessiz kaldım sadece eşime annem abime yaptı diye yapıyor dedim düğünde yapmayan bir şey torunununda mı yapacak bu yüzden bi beklentim yok
Ee duyurmuşsunuz eşinize işte.Beklentiniz var ama.Beklentim vardı hayal kırıklığına uğradım deseydiniz daha başka yorumlar alırdınız.

Anneme al demedim babama malum olur diye annem tabiki yapacağım benim sizden başka kimsem yok destek olayım rahat edin dedi abine yaptım sana da yapacağım dedi

Hayal ettim de böyle bir konuşma yapsa eşim kenarda sussun diye çırpınırdım, yok anne hiçbir şey istemeyiz diye bağırırdım herhalde.
Aynen öyle.

Bir şey istemenin rahatsız ediciliğinin yanında daha da önemsediğim bir konu var; kimse evliliğim ya da çocuğum üzerinde söz hakkı olduğunu düşünsün istemem açıkçası. Maddi yardım eden aileler bu beklentilere de girerler muhakkak.

Ee duyurmuşsunuz eşinize işte.Beklentiniz var ama.Beklentim vardı hayal kırıklığına uğradım deseydiniz daha başka yorumlar alırdınız.
Hayal kırıklığına uğrayacak bir durumum yok bir beklentim yok .. eşim annesi ile konuştuktan sonra söyledim annem abime yaptığı için yapıyor dedim ayrımcılık olmasın diye eşimde senin annen yapıyor ise benim ki de yapsın dedi ses çıkarmadım ..

Bence onlara karsi beklentiniz olmasin bundan sonra. Huzurunuz olsun yeter. Eskiden bende insanlar beni biraz düsünüp önemseyip birseyler yapsin diye beklerdim, ama en önemlisi insanin kendi kendine yetip deger vermesi. Mesela dogumdan sonra kendinize veya evladiniza güzel birsey alin anı olarak.

Yok valla maddi yardım hiç görmedim eşimin ailesinden ama maşallah söz hakları hep vardır yeltenirler yönlendirmeye çalışırlar biz ne yaptık ki ne konuşuyoruz demezler açıkçası ..

Bi göbek atladığınız kaldı enn mükemmel koca sizinki, cunku annesine maddi olarak yardımcı olmak zorundasınız demiş, sizin anneniz yapıyor ya, onunkide yapmak zorunda çünkü.
Çocuğu anneler icin mi doğuruyorsunuz? İkiside hiç bisey yapmak zorunda değil, bi zahmet kendinize güvenip yapın çocukları. Sizi mantıklı bir üye olarak hatırlıyorum niyeyse, hiç alakanız yokmuş.

Altın almaları kıyafet almaları normal.Tutupta eşinizin istemesi abes olmuş.

Çıkış yapmamış yalnız, ikinci belki daha fazla seferdir annesinden para,yardım istemiş. Size söylenmiş bir söze karşılık koruma falan yok ortada. Aslinda küçük düşmüş. Birde sesli konuşuyor bu konuyu
Ama siz hiç eşinizden güzel şeyler duymuyor, değerli hissetmiyorsaniz, bir tane gelinin lafı mutlu etmiş olabilir, bilemeyeceğim.
Kim kıymetli olursa olsun ben çocuğumu düşünürüm bu saatten sonra eşim için ailesi zaten kıymetli . İlk defa böyle bir çıkışını gördüm şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…