Eşim beni şaşırttı

Eşim böyle bir şey istese utanirdim,benden anneme böyle bir konuşma yapmamı istese sertçe red ederdim Ne kadar ayıp,birileri baksın ,para versin diye çocuk dogurmuyoruz.Esimle beni ezdirmedigi, hakkımı koruduğu,hiç kimseye muhtaç etmediği sevip, saydığı için gurur duyuyorum.Para istemesi soğuturdu.

İki çocuk doğurdum.Her iki tarafında ne bakım zahmetine soktum nede maddi masrafa
Çok şükür eşimle durumumuz var.
Onlar başımızdan eksik olmasın yeter.
insanları zora sokuo zorla birşeyler aldirilmasina seviniyor hale gelen toplum.
Sırf sağa sola bizimkilerde şunu yaptı demek için yapılan baskıdan birşey değil.

Hayır anlatamıyorum . Abime yaptı bana da yapacak babama malum olsun istemiş dedim belki annenin parası yok belki düşüncesi başka bir şey dedim
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız beklentiye girmeyin.Bence böyle maddi konuların konuşulması son derece çiğ bir davranış.

En mükemmel koca keşke benimki olsa inanın göbek atardım bunu da saklamazdım hiç bir şeyi sağlamadığım gibi .. daha dün eşimin eksik yönü için konu açtım .. benm ilk çocuğum ben Hayatıma kimsenin karışmasını istemem sırf bu yüzden her şeyimi kendim yaparım ona rağmen eşimin ailesi karışma haddini hep buldular bunun maddi yardım flnla alakası yok genel huyları böyle .. Annem kendi yapmak istedi kendi vermek istedi

Yok valla maddi yardım hiç görmedim eşimin ailesinden ama maşallah söz hakları hep vardır yeltenirler yönlendirmeye çalışırlar biz ne yaptık ki ne konuşuyoruz demezler açıkçası ..
Siz umursamazsınız ve kendinizi minnet altında hissetmezsiniz ama.

Gerekirse benim kimseden beklentim yok, kimsenin de benden olmasın der çıkarsınız işin içinden.

Annene kv ye güvenerek mi yaptınız çocuğu ?
Kimse size para vermek zorunda değil , hala sizin kafada parazit gibi ailesine para diye yapışanların nesli ne zaman tükenecek acaba!

Haraç kesmiş eşiniz resmen çocuk yapıp bakabilecekseniz eksiklerini de kendiniz alabilirsiniz. Kimseden beklentiniz olmasın. Yapmak isteyen gönlünden gelerek yapsın

Son düzenleme:
Zaten eşime şaşırdım . Söyledim eşime de annem abime yaptığı için yapıyor senin annen yapıyor benim de annem yapsın dedi ses çıkarmadım bende açıkçası
Eşinizin annesine söyleme sebebi sonrasında acaba “benim annemler bunu bunu yaptı sizinkiler hiçbir şey yapmadı” diyeceğinizden korktuğu için olabilir mi?

Eşinizin annesine söyleme sebebi sonrasında acaba “benim annemler bunu bunu yaptı sizinkiler hiçbir şey yapmadı” diyeceğinizden korktuğu için olabilir mi?
Kendisi de eşine benim annemler şunu yapacak diye söylemiş.Aslında bence duyurmuş.

Resmen zorla kadına bir şeyler yaptırıyorsunuzBen olsam sırf böyle zorbalık olduğu için galiba yapmazdım.Huyum kurusun

Bir de beklentiniz olsa neler yapacaksinız demekki. Bakamayacağiniz cocugu dogurmayin kocaniz siz ve kocanizi arkadası arsız

Depresif Penguen yani söylemeye ne gerek var?Zaten çocuk doğunca yaparlardı,eşide görürdü.
Eeee şekerim o zaman karşı tarafın ailesinin kulağına kar suyu kaçmamış olurdu. Böyle şeyler bende direk ters teper mesela benden bir şey beklenirse asla yapmam.
Kimseye güvenip bir düzen de kurmam benim kafam almıyor bu konuları.

Şunu kayınvalide yapsa oğlunu gaza getiriyor,dolduruyor derdi herkes.Bilemiyorum ben eşimi ailesine karşı doldurmayı da doğru bulmuyorum.

Şunu kayınvalide yapsa oğlunu gaza getiriyor,dolduruyor derdi herkes.Bilemiyorum ben eşimi ailesine karşı doldurmayı da doğru bulmuyorum.
Ya benim kafa yapım biraz farklı, ben bu kadar akraba da olmak istemiyorum kimsenin ailesiyle. Şimdi bu düşüncelerim tuhaf gelebilir ama ben kimseden bir şey beklemeyim kimse de benim hayatıma müdahil olmasın kafasındayım ben.
Hiç kimsenin ailesiyle yüz göz olmak istemem ki onlar da benden bu yüzü bulup benim hayatıma dahil olmasın ya da sınırlı dahil olsun.
Akrabacılık bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…