- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.666
- 448
İstemem yan cebime koy olmuş bu :) Beklentiniz var bence. Lakin eşinizde her ortamda birilerinin gazıyla çalışıyorsa eyvah. Hiç sevmem her konudan etkilenip hemen kendisinde de olsun düşüncesiyle konuşanı. Aileniz takıyı taksın takmasın onlar için mi yaptınız çocuğu?Kızlar selam
Hamileyim 4aylık . Dün eşimin arkadaşları ile kahvaltıya gittik şu bana sormadan yapılan kahvaltı neyse eşimin arkadaşının karısı hamileaz kaldı doğuma . Nereden konu açıldı ise adam eşime eee üstad senin annen ile kayınvaliden ne yaptı kenara para atıyorlr mı dedi . Bende bildiğimden annemin kenara para koyduğunu söyledim . Adam valla ben kayınvalideden ve annemden 5er bin aldım dedi eee torun fln dedi ben ses etmedim . Neyse bizimki bu sabah annesini aradı yanimda , ee anne kayınvalide kenara para koymuş sen koydun mu ? Kadının bağırarak sesini duydum eee başlıycam şimdi söyleyip duruyorsun diye ( demekki daha önce de söyledi) valla ben bilmem ailenin tek torunu gelin torun kıymetli . Duyuyorum sesini kayınvalidemin çocuk doğsun gereken yapılır dedi eşimde çocuk doğana kadar eksikler alınacak vs dedi ben sesimi çıkarmadım . Çünkü annem hem eksikleri almak için hem toruna altın fln takacak . Bayramda geleceğiz anne hazırla sen dedi . Eşimin böyle söylemesine şaşırdım açıkçası bi andan da sevindim , beklemiyordum . Kayınvalidelerden bir şey beklemiyorum beklentim yok eskiden beri olmadı bir heves bir şey yapma yok onlarda . Ama karışmayı sevmeyi kendilerininmiş gibi davranmayı seviyorlar bu yüzden hep mesafeliyim . Torun olacağını söyledik bir sevinme kısmı bile olmadı hıı yarım ağızla hayırlı olsun o kadar .. Şaşırmadım böyle davranmalarına bir beklentim yok çünkü istemiyorum da ..
Ellerinizden öper 1,5 yaşında oğlum var yemin ederim bu tarz konuları bana ders olsun ilerde nasıl davranmamalıyım diye okuyorumŞu yeni nesil evlilerde ne kadar beleşci insanlar artık .
Düğün yaparken KV anne herşeyi karşilayacak ,ev alırken maddi yardımda bulunucak ,torun gelirken yine ,sonra torun doğdumu eeh baksınlar bizde çalisalim .
Hep beklenti hep talep hep istek ...
Herkes kendi hayatını kendi düşünsün .sanki yarın bir gün o KV bakacaksiniz
Eşimin böyle söylemesine şaşırdım açıkçası bi andan da sevindim , beklemiyordum .
Doğru söylemek gerekirse eşim ilk defa böyle söyleniyor ailesine arkadaşından aldığı gazla herhlde . Sevindim değerli olduğumuzu söylemesine açıkçası .
Sizde az değilsiniz mesafeliyim ama istemem yan cebime koyun diyorsunuz..Kızlar selam
Hamileyim 4aylık . Dün eşimin arkadaşları ile kahvaltıya gittik şu bana sormadan yapılan kahvaltı neyse eşimin arkadaşının karısı hamileaz kaldı doğuma . Nereden konu açıldı ise adam eşime eee üstad senin annen ile kayınvaliden ne yaptı kenara para atıyorlr mı dedi . Bende bildiğimden annemin kenara para koyduğunu söyledim . Adam valla ben kayınvalideden ve annemden 5er bin aldım dedi eee torun fln dedi ben ses etmedim . Neyse bizimki bu sabah annesini aradı yanimda , ee anne kayınvalide kenara para koymuş sen koydun mu ? Kadının bağırarak sesini duydum eee başlıycam şimdi söyleyip duruyorsun diye ( demekki daha önce de söyledi) valla ben bilmem ailenin tek torunu gelin torun kıymetli . Duyuyorum sesini kayınvalidemin çocuk doğsun gereken yapılır dedi eşimde çocuk doğana kadar eksikler alınacak vs dedi ben sesimi çıkarmadım . Çünkü annem hem eksikleri almak için hem toruna altın fln takacak . Bayramda geleceğiz anne hazırla sen dedi . Eşimin böyle söylemesine şaşırdım açıkçası bi andan da sevindim , beklemiyordum . Kayınvalidelerden bir şey beklemiyorum beklentim yok eskiden beri olmadı bir heves bir şey yapma yok onlarda . Ama karışmayı sevmeyi kendilerininmiş gibi davranmayı seviyorlar bu yüzden hep mesafeliyim . Torun olacağını söyledik bir sevinme kısmı bile olmadı hıı yarım ağızla hayırlı olsun o kadar .. Şaşırmadım böyle davranmalarına bir beklentim yok çünkü istemiyorum da ..
Vallahi ya.. Bir de kayınvalideye mesafeliymiş de bilmem ne! Doğuracağı çocuğu da kendisine benzetecek baba tarafını saymayan, bir bardak su vermeyen bir tip olacak..İstemem yan cebime koy olmuş bu :) Beklentiniz var bence. Lakin eşinizde her ortamda birilerinin gazıyla çalışıyorsa eyvah. Hiç sevmem her konudan etkilenip hemen kendisinde de olsun düşüncesiyle konuşanı. Aileniz takıyı taksın takmasın onlar için mi yaptınız çocuğu?
Allah'tan bu beklentiniz olmayan haliniz bir de olsaKayınvalidelerden bir şey beklemiyorum beklentim yok
Yapmayacaklarını düşündüğün için beklentin yok, istemediğin için değil.Altın kıyafet gelmez yapsalardı düğünümde yaparlardı .. diyorum ya bu yüzden bir beklentim yok . Hiç bir şey almasın yapmasınlar
Hmmm beklentiniz yok ama esiniz öyle söyleyince yukarida yazmissiniz ses cikartmadim hasumada gitti diye… yani bal gibide beklentiniz var. Bu nasil kafa yapisi ben anlamiyorum. Hamileyim kayinvalidemler para yardimi yapsin altin taksin derdindesiniz. Cocuk yaparken onlarami güvendiniz? Ben kayinvalidenizin yerinde olsam hicbirsey yapmam. Cok cirkin muhabbetler bunlar. Birde yazmissiniz annem altinda takicak diye, yani altinda bekliyorsunuz. Ailelerinizi para vermesi icin zorlicaginiza gidip calisin kendi paranizi kazanin kimseninde para vermesini masraflari karsilamasini bekleyip durmazsiniz calisirsaniz.Ne alakası var bir beklentim yok annem abime yaptığı için sana da yardım edeceğim dedi . Bende ses çıkarmadım . Kayınvalidemler destek olmak ister yada istemez bir beklentim yok çünkü hiç bir zaman olmadı ama görümcem mesela sorar eder ona rağmen yok deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?