Eşim beni şaşırttı

Valla ben olsam sevinmek yerine utanırdım ya, kocanızın para isteme tarzı bile itici

Benim eşim böyle bir şey yapsa çok kızarım, çocuğu aileleriniz için mi yaptınız onlara güvenerek mi ? İsterlerse içlerinden geleni yaparlar hediyeye yardıma burun kıvırmak veya zorlamak çok kalitesiz bir davranış.

İnsanlar mecbur mu torun için para biriktirmeye.Usulen herkes maddi olanaklar çerçevesinde torununa hediyesini alır . Kayınvalideler yarışıyor, eşiniz de kendi arkadaşı ile yarışıyor.Cok avam durumlar

Ne annemler ne kayinvalidemler bebege birsey almadi. Herseyi kendimuz aldik

Hayır, korktu ailesi pasif kalacak, geride kalacak, sizin aileniz daha önde ve her şeyin içinde olacak diye. Ondan darlıyor anasını. Yoksa ailesi yine kıymetli merak etmeyin. Sizin aileniz onları ezecek diye korkmuş.

Eşiniz haraç mı kesiyor tavra laflara bak
Sizde bundan memnun oluyorsunuz, beklentim yok deyip beklentiniz dışında tek birşey kastetmiyorsunuz
Eşim annesine böyle bir şey yapsa direk kusarım sonrada boşarım hiç mübalağa etmiyorum böyle arsızlık edepsizlik pişkinlik olmaz ya
Allah önce uydurur sonra buldururmuş tam bulmuşsunuz denginizi
Siz de anne oluyorsunuz o günler hiçgelmeyecek sanıyorsunuz ama aynı cümleleri duyacaksınız şimdiden biriktirmeye başlayın oğlunuz para diye yakanıza yapışmasın gelininiz diline dolamasın sonra

Ne hadsizlik ,siz cocuk yapıyorsanız anneler niye para hazırlıyor.Arkadasiniz ,kocaniz ,siz, hepiniz aynı türmüşsünüz.Imkani varsa cani isterse yapar insan.Benim canim ciğerim çocuğum bana böyle bir sey söylese höst derim.Evlerden ırak. Ben çocuk yapıyorsam onun masrafını ben düşüneceğim, baskasi değil, yazık.

Son düzenleme:
Para isteyince siz değerli mi oldunuz

Bir kızım, bir oğlum var. O günleri görebilirsem elimden geleni fazlasıyla yapacağımdan adım gibi eminim. Ama kız/oğlan/gelin/damat arayıp gevşek gevşek konuşsa gerçekten kızarım. Yapacak insan da yapmayacak insan da bellidir. Belli olanı da dilenmeye gerek yok. İnsan zorda kalmadıkça gururunu ezdirmemeli.

Anasindan gelecek olana guvenip uremeseymis keske kocaniz.Ne sacma bi olay ya,milleti arayip kenara para koydun mu demekBunun nesine sevindiniz

İki çocuk büyüttüm kimseden 5 kuruş ne istedim ne bekledim annem babam fazlasıyla yaptı kayinvalidemler yapmadı yapmak zorunda da değiller çocuk sizin çocuğunuz kimseden para istemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…