Bana saçma geliyor benim durumum yoktu hiiiic yoktu ama eşim caliskan biri bakarım dedi yaptım çocuk doğuma yakın kredi çektik devlette doğum yaptım kimseden bir şey istemedim beklemedim kaynanam annem cumhuriyet taktılar kaynanam alışveriş yaptı Allah razı olsun dedim yapmak zorunda değiller ben eşim caliskan bakar diye doğurdum ailesi bakar diye değil beklenti için de olmayınca daha mutlu olursunuzKızlar selam
Hamileyim 4aylık . Dün eşimin arkadaşları ile kahvaltıya gittik şu bana sormadan yapılan kahvaltı neyse eşimin arkadaşının karısı hamileaz kaldı doğuma . Nereden konu açıldı ise adam eşime eee üstad senin annen ile kayınvaliden ne yaptı kenara para atıyorlr mı dedi . Bende bildiğimden annemin kenara para koyduğunu söyledim . Adam valla ben kayınvalideden ve annemden 5er bin aldım dedi eee torun fln dedi ben ses etmedim . Neyse bizimki bu sabah annesini aradı yanimda , ee anne kayınvalide kenara para koymuş sen koydun mu ? Kadının bağırarak sesini duydum eee başlıycam şimdi söyleyip duruyorsun diye ( demekki daha önce de söyledi) valla ben bilmem ailenin tek torunu gelin torun kıymetli . Duyuyorum sesini kayınvalidemin çocuk doğsun gereken yapılır dedi eşimde çocuk doğana kadar eksikler alınacak vs dedi ben sesimi çıkarmadım . Çünkü annem hem eksikleri almak için hem toruna altın fln takacak . Bayramda geleceğiz anne hazırla sen dedi . Eşimin böyle söylemesine şaşırdım açıkçası bi andan da sevindim , beklemiyordum . Kayınvalidelerden bir şey beklemiyorum beklentim yok eskiden beri olmadı bir heves bir şey yapma yok onlarda . Ama karışmayı sevmeyi kendilerininmiş gibi davranmayı seviyorlar bu yüzden hep mesafeliyim . Torun olacağını söyledik bir sevinme kısmı bile olmadı hıı yarım ağızla hayırlı olsun o kadar .. Şaşırmadım böyle davranmalarına bir beklentim yok çünkü istemiyorum da ..
Valla bravo, çok doğru söyledin. Para alan emir de alır.Bence eşinize çocuğun kayınvalidenizin olmadığını söyleyin. Resmen para para diye tutturmuş. Para alan emir de alır. Ona göre eşinizin zorla istediği paraları kabule edin.
Allahim evlerden irak. Boyle evladim olsa kahrolurum.Kızlar selam
Hamileyim 4aylık . Dün eşimin arkadaşları ile kahvaltıya gittik şu bana sormadan yapılan kahvaltı neyse eşimin arkadaşının karısı hamileaz kaldı doğuma . Nereden konu açıldı ise adam eşime eee üstad senin annen ile kayınvaliden ne yaptı kenara para atıyorlr mı dedi . Bende bildiğimden annemin kenara para koyduğunu söyledim . Adam valla ben kayınvalideden ve annemden 5er bin aldım dedi eee torun fln dedi ben ses etmedim . Neyse bizimki bu sabah annesini aradı yanimda , ee anne kayınvalide kenara para koymuş sen koydun mu ? Kadının bağırarak sesini duydum eee başlıycam şimdi söyleyip duruyorsun diye ( demekki daha önce de söyledi) valla ben bilmem ailenin tek torunu gelin torun kıymetli . Duyuyorum sesini kayınvalidemin çocuk doğsun gereken yapılır dedi eşimde çocuk doğana kadar eksikler alınacak vs dedi ben sesimi çıkarmadım . Çünkü annem hem eksikleri almak için hem toruna altın fln takacak . Bayramda geleceğiz anne hazırla sen dedi . Eşimin böyle söylemesine şaşırdım açıkçası bi andan da sevindim , beklemiyordum . Kayınvalidelerden bir şey beklemiyorum beklentim yok eskiden beri olmadı bir heves bir şey yapma yok onlarda . Ama karışmayı sevmeyi kendilerininmiş gibi davranmayı seviyorlar bu yüzden hep mesafeliyim . Torun olacağını söyledik bir sevinme kısmı bile olmadı hıı yarım ağızla hayırlı olsun o kadar .. Şaşırmadım böyle davranmalarına bir beklentim yok çünkü istemiyorum da ..
Her "beklentim yok " Mesajında aslında deli gibi beklediğini belli ediyorsun.Altın kıyafet gelmez yapsalardı düğünümde yaparlardı .. diyorum ya bu yüzden bir beklentim yok . Hiç bir şey almasın yapmasınlar
Çok gereksiz alttan almışsınız kaynınıza ya ne kadar saçma bir davranış şekli. Ayrıca her kavgada babanızın evine mi geçiyorsunuz, o da tuhaf geldi bana.Merhaba kızlar.
Eşimin abisi 8 9 gün önce aradı size geleceğim kalacağım dedi bende tamam abi haber edersin dedim. Hatta eşime de alışveriş yapalım bir seyler hazirliyim dedim.
Iki gun once esime abimi arayacagim ne zaman gelecek diye hazirlik yaparim dedm
Arama haber verir zaten dedi.
Ertesi sabah hamile bi arkadasim aradi moreli de bozuktu disari cikmak istedigini soyledi - esimle esi de arkadas
Bende tamam dedim evi topladim hazirlandim kapidan ciktim disarida abisi aradi 2 3 saate geliyorum diye bende tabi abi buyur gel ben disardayim arkadasimla dedim.
Saat aksam 5 gibi ciktim. Istanbul tragisi vs. 6 gibi arkadasimin yaninda oldum avm ye gittik falan sohbet muhabbet bebege de alisveris yaptik hatta kiz fenalasti kusma krizleri lavabolar derken saat gecti 7.5 gibi gelmis abisi de. Beni aramaya basladilar 8 gibi. Bende durumu anlattim esime tamam dedi. Kahvalti bile etmemistim arkadasta bende bi de yemek yiyelik dedik kalktik. Saat 10 oldu eve gectim hizli gideyim diye taksiyle arkadasi da biraktim kapiya kadar hamile bisey olur diye gozumle goreyim dedim 7 aylik hamile bu arada.
Eve geldim esimin abisi aciz kizim dedi yemek falan da yapmamissin geldim sen yoksun bende abi durum boyle boyle kizda hasta hamile moreli bozuktu posetleri de vardi yardimci oldum bilseydim gelecegini bi gun onceden hazirlik yapardim biliyosun beni dedim zaten arayacaktim esim zaten arar dedi dedim. Bi gun onceden bilgim olsaydi her zamanki gibi hazirlardim dedm kiza da soz vermistim trafik vs anca geldim dedim. Oyle mi olduk simdi dedi guldu. Evli kadin saat 10 da eve mi girer dedi. Bende esimin bilgisi oldugunu soyledim sordumhatta esime de dedim ama anca gelebildim dedim
Bu saatte eve giremez benim esim eve almam dedi bisey demedim gulumsedim yemek hazirliyim abi dedm hemen yok ben yedim dedi 5 6 kere sordum israr ettim hayir gerek yok dedi ( bende disarda yediler
herhalde bana takiliyorlar zannediyorum )
O gece de tartistik esimle farkli bi konudan ben babamin yanina gectim
Sabah da abim erken cikmis gormemis gittigimi.
Babannem de abimi aramis bu cocuklara ne oluyor diye.
Benim evden ciktigimi da bilmiyor abisi
Abim ben erken ciktim demis olir boyle seyler ama demis eve 10 da geldi evli kadin o saatte disarda olmaz yemek hazir degildi ac yattim sorun ac yatmakta degil falan demis daha sonra . Acaba alindi mi anlamiyorum?
Her kavgada babamin evine gitmiyorum odaklanmaniz gereken nokta orasi da degil ayrica ayrinti verdigim konu farkli bir konu . Kimsenin ne yasadigini bilmeden laf soylemek icin yazi yazmayin . Fikir istedigim konu belliydi zatenÇok gereksiz alttan almışsınız kaynınıza ya ne kadar saçma bir davranış şekli. Ayrıca her kavgada babanızın evine mi geçiyorsunuz, o da tuhaf geldi bana.
Alttan aliyorum kimse kirilmasin diye ama bundan sonra buradaki yorumlardan yola cikarak almayacagim herkes bir seyler yasamiski konusuyor sonuc olarak kimse kirilmasin derken kendim kirilmaya niyetim yok dahaÇok gereksiz alttan almışsınız kaynınıza ya ne kadar saçma bir davranış şekli. Ayrıca her kavgada babanızın evine mi geçiyorsunuz, o da tuhaf geldi bana.
Her kavgada babamin evine gitmiyorum odaklanmaniz gereken nokta orasi da degil ayrica ayrinti verdigim konu farkli bir konu . Kimsenin ne yasadigini bilmeden laf soylemek icin yazi yazmayin . Fikir istedigim konu belliydi zaten
Eşimle kavga ettik akşm babamın evine geçtim yazmışınız dünyanın en sıradan şeyi gibi, yazdığınız kadarını biliyor ve ona yorum yapıyorum. Siz öyle normal bişey gibi yazınca bunun sizin normaliniz olduğunu düşündüm, böyle varsaymam doğru olmaz diye de size sordum her kavgada mı böyle yapıyorsunuz çünkü çok normal gözükmüyor diye.Alttan aliyorum kimse kirilmasin diye ama bundan sonra buradaki yorumlardan yola cikarak almayacagim herkes bir seyler yasamiski konusuyor sonuc olarak kimse kirilmasin derken kendim kirilmaya niyetim yok daha
Onu yazmamin sebebi babannemin abisini neden aradigi icindi. sonradan aileme de yakindi cunku telefonda net bir sekilde aciklamaya calistim sadece konuyu anlatirken olaylarin baglanti seklini. Ve benim esimle hic bir sorunum yoktu ta ki aile arkadaslar bidi bidi edene kadar ne kadar uzak dursam da herkes bir agizdan cene yapmaya basladi sakin kaldikca devam ettiler bende sizlerden dgelen yorumlar ile buna dur demeye karar verdim.Eşimle kavga ettik akşm babamın evine geçtim yazmışınız dünyanın en sıradan şeyi gibi, yazdığınız kadarını biliyor ve ona yorum yapıyorum. Siz öyle normal bişey gibi yazınca bunun sizin normaliniz olduğunu düşündüm, böyle varsaymam doğru olmaz diye de size sordum her kavgada mı böyle yapıyorsunuz çünkü çok normal gözükmüyor diye.
Ben sizin mesajı yanlış konuya alıntılamışım galiba bu arada çok pardon yaOnu yazmamin sebebi babannemin abisini neden aradigi icindi. sonradan aileme de yakindi cunku telefonda net bir sekilde aciklamaya calistim sadece konuyu anlatirken olaylarin baglanti seklini. Ve benim esimle hic bir sorunum yoktu ta ki aile arkadaslar bidi bidi edene kadar ne kadar uzak dursam da herkes bir agizdan cene yapmaya basladi sakin kaldikca devam ettiler bende sizlerden dgelen yorumlar ile buna dur demeye karar verdim.
Ya bende diyorum bir tuhaflik varBen sizin mesajı yanlış konuya alıntılamışım galiba bu arada çok pardon yamodlar falan taşıyabiliyorlarsa çok makbule geçer.
Bu kadar anlamsız Bi diyalog ve konu hiç okumadım daha önceKızlar selam
Aynen ben olsam kimseye ihtiyacımız yok biz bebegimiz için her şeyin en güzelini anne babası olarak yaparız derdim kahvaltı masasında.Allah aşkına var beklentiniz.Buraya konu açtığınıza göre var beklentiniz.Satır aralarını okuyabiliyorum.Eşinizin de var.Diyemediniz mi eşinize herkes durumuna göre yapar veya yapmaz diye.Tabi ki siz sessiz kalmayı tercih etmişsiniz.
Peki bu konunun açılma sebebi nedir?Kızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?