Eşim beni sevmiyor galiba

Şiddet görüyorsunuz ne sebeplerle acaba? sizi sevmesini istiyorsunuz severse şiddet biter mi,? Sevmediği için mi şiddet var.

Şiddet görüyorsunuz ne sebeplerle acaba? sizi sevmesini istiyorsunuz severse şiddet biter mi,? Sevmediği için mi şiddet var.
Valla bı sebep yok ortada nasıl bir ailede büyümüş bilmiyorum sürekli sus pus olmamı istiyor siz olsanız size her türlü lafı saysa oturup bekler mısınız ben yapamam çünkü hadsizlik ediyor ağzına ne gelirse sayıyor

Eşinin psikolojik desteğe ihtiyacı var bence.Herşeyi kavgaya getirmesi şiddet boyutuna getirmesi hiç normal değil. Şiddete asla göz yumma. Eşimle benim aramdada 13 yaş var. Biz severek evlendik. Her noktada uyuşmak mümkün değil zaten.Kardeşinle bile uyuşmaz kafalarınız. Ama herşeyiniz zıtsa problem vardır.Bebek psikolojisini alt üst etmiş eşinin.

Valla 34 yaşında bı adam kendine sahip çıkabilmeli bence bebekle uğraşan benim o değil bende psikoloji kalmadı sayesinde

Hakaret ediyor yani. Dövüyor.. Doğru mu? O zaman sevmesin. Ama siz illa kalacağım bu adamla diyorsanız sessiz kalın. Herşeye tamam deyin sever o zaman

E sizin mantiginiz hasta zaten. Bakımlı olmanız, güzel olmanız, genç olmanız, onun isteklerini yapiyor olmanız.. bunlar eşleri bir arada tutan şeyler değil. Eşleri bir arada tutan tek şey sevgidir. İki taraflı, anlayışlı, şevkat ve karsilikli fedakarlik iceren sevgi. Başka hicbirsey değil.
Belli ki sizde en temel şey eksik. Gençliğinize yazık etmeyin. Uğraşmayın
Size birinin hakaret etmesine el kaldirmasina gururunuzu incitmesine izin vermeyin. Yani siz kendinize değer verin öncelikle. Anne olmadan kadin olmadan önce birey oldugunuzu hatırlayın. Bence yani.

O zamanda

O zamanda ben kadın değilmişim o oyle diyor

Çok yanlış bi tutum bence. Her istediğini kukla gibi yaptırınca mı kadın olacakmışsınız.Ayrıca her daim bakımlı olmak zorunda değilsiniz. Bazen öyle canı sıkkın oluyoki insanın saçını taramaya üşeniyo. Hem kocanız her istediğinizi yapmadığında siz ona bi deyin bakalım sen şimdi koca mı oluyosun diye. Empatiyi öğrensin azıcık.

Yani benimde siz yaşlarda tek derdim üniversiteyi uzatmadan bitirebilmekti.Aklimda sadece vizelerim finallerim vardı.Dikkat ediyorumda kk da eşinden muzdarip konu acanlarin bir çoğu kocasiyla erkenden daha okumasi gereken yaşta evlenip çocuk yapan genç kızlar.Hep kocam beni görmüyor bana uymuyor beni ciddiye almıyor vs. Neden acaba? Konu sahibi yorumuma üzülmeyin lütfen ama bu gencecik yasta neden evlilik hatta neden görücü usulü?

Yani simdi sorun aslinda uyusmamazliktan da ziyade bu zamanda bu yas farki ile gorucu usulu evlenen ve sonrasinda bu tur davranislar sergileyen adamin herseyin suphe ederim ben.
Kader derken anlatamayacagin konu mu . Mecbur mu kaldin aile baski vs anlaminda
Simdi sen burda anlatirsin biz sana ayril deriz birak kac deriz diyoruz da ama zaman zaman dengesiz mi surekli mi boyle yapiyor..
Yazik gencecik kucucuk kizlara neler yasatiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…