- 5 Ekim 2018
- 39
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi Fanidunyaamm
-
Aile baskısı değil ailem bana bıraktı bende güvendim lanet olası şu adamaYani simdi sorun aslinda uyusmamazliktan da ziyade bu zamanda bu yas farki ile gorucu usulu evlenen ve sonrasinda bu tur davranislar sergileyen adamin herseyin suphe ederim ben.
Kader derken anlatamayacagin konu mu . Mecbur mu kaldin aile baski vs anlaminda
Simdi sen burda anlatirsin biz sana ayril deriz birak kac deriz diyoruz da ama zaman zaman dengesiz mi surekli mi boyle yapiyor..
Yazik gencecik kucucuk kizlara neler yasatiyolar.
Ailem baskı yapmadı ben kendim istedimYani simdi sorun aslinda uyusmamazliktan da ziyade bu zamanda bu yas farki ile gorucu usulu evlenen ve sonrasinda bu tur davranislar sergileyen adamin herseyin suphe ederim ben.
Kader derken anlatamayacagin konu mu . Mecbur mu kaldin aile baski vs anlaminda
Simdi sen burda anlatirsin biz sana ayril deriz birak kac deriz diyoruz da ama zaman zaman dengesiz mi surekli mi boyle yapiyor..
Yazik gencecik kucucuk kizlara neler yasatiyolar.
Biliyor musunuz ben çevredem deki insanlar eşinin fotoğrafı var mı deyince gösterince sok oluyorlar nasıl bununla evlendin diye ama önemli olan buda değil benim için ben hiç bir zaman güzelliğe bakmadım ama keşke kendi dengimle evlenseymisim
Ben yoruldum artık dün gece ben ağlarken o mışıl mışıl uyuyorduIşte sorun tam da bu aşağılık var adamda sırf bu yuzden sen o eziyor kendi ezikliğini kapatmak için.
Çocuk olunca bu gitmez nasılda diye gerçek yüzünü göstermiş.
Evet olabilir hiç denemedim aslında denerim ama sabretmedim tekrar kendim gittim yanına zaaflarimi biliyor aslindaUmursamayin onu, soguk konusun, gozlerinin icine bakmayin mesela, guzel tatli hicbise soylemeyin. Oda tribe giricektir birakin girsin, duymayin gormeyin ayni devam edin. Dayanamayip iyi olmaya calisabilir belki ..
Yapamam bebeğim varAma siddet varsa hic bisey yapmayin, herseyinizi toplayip kurtarin kendinizi.
Evet bu yüzden beklentileri de fazlalasmaya başladı ve artık çoğu şeyi beğenmemeye başladı eskisi gibi değil zaten eskiden bi ruj hafif bı allık sursem beni operdj severdi ne güzel olmuşsun dersi ama şu anda öyle değil kısa kısa şeylerde giysem suratıma bakmıyor
Bakın Kuran'da bile var bu Allah'ın yazdığına sen mani olmazsın ben gördüm evet begendim dilim bağlandı bı an da evet dedim sonradan pişman oldum mu evet merak etme hayallerim var ve ben bunları gerçekleştirmeye çalışıyorum üniversiteye hazirlaniyorumEee yani kendiniz mi sectiniz tanimadiginiz bir adamla gorucu usulu evlenmeyi? Aceleniz neydi? Yasiniz mi gecti daha 21 yasinda daha cocuk sayilabilecek yasta? Elinizde mesleginizde yoktur bu yasta? Neye kime guvendiniz? Aile baskisida yoksa bu yasta bu koca meraki niye? Daha deli dolu yaslarda kendi yasitiniz biriyle belki universitede belki kendinizi gelistirirken cok guzel cok mutlu hayatinizi yasayabilirdiniz..Adam zaten 30+ tek istedigi duzendir. Gecmis olsun.Valla hic acimiyorum genc yasta boyle kocaya merakli kizlara.Once kendinizi gelistirecektiniz ki anlayasiniz bu adamlara süs püs bakım gelmez.
Yapamam bebeğim var
Sağol cevabın icinYapamam diyorsan oku.
Yasin cok kucuk.
Acikogretim dahi olsa oku, kendini gelistir.
Hayatin ne getirecegi belli olmaz, caresiz kalmamak icin elin is tutmali.
Birde adamin her istedigini yapma.
Kuranla falan hic bağdaştırmayın şimdi,var olabilir ama akıl var mantık var 20 li yaslarda bir kizcagiz gorucu usulu birine bağlanmayi seçiyorsa hayallerinden o koca icin vazgecmistir zaten.O koca istedigi gibi cikmayinca o hayallere siginir.Neyse umarim siz o hayalleri gerceklestirebilirsiniz,alirsaniz benim size nacizane tavsiyem eger ki siddet varsa buna katlanmayin.Çocugunuz icin bile olsa..Cocuklarin guclu annelere ihtiyaci var.Size hayatta basarilar...Umarim hayalleriniz gercek olur..Bakın Kuran'da bile var bu Allah'ın yazdığına sen mani olmazsın ben gördüm evet begendim dilim bağlandı bı an da evet dedim sonradan pişman oldum mu evet merak etme hayallerim var ve ben bunları gerçekleştirmeye çalışıyorum üniversiteye hazirlaniyorum
SaolunKuranla falan hic bağdaştırmayın şimdi,var olabilir ama akıl var mantık var 20 li yaslarda bir kizcagiz gorucu usulu birine bağlanmayi seçiyorsa hayallerinden o koca icin vazgecmistir zaten.O koca istedigi gibi cikmayinca o hayallere siginir.Neyse umarim siz o hayalleri gerceklestirebilirsiniz,alirsaniz benim size nacizane tavsiyem eger ki siddet varsa buna katlanmayin.Çocugunuz icin bile olsa..Cocuklarin guclu annelere ihtiyaci var.Size hayatta basarilar...Umarim hayalleriniz gercek olur..
Yapamam bebeğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?