Eşim beni sevmiyor galiba

Aile baskısı değil ailem bana bıraktı bende güvendim lanet olası şu adama
 
Ailem baskı yapmadı ben kendim istedim
 


Işte sorun tam da bu aşağılık var adamda sırf bu yuzden sen o eziyor kendi ezikliğini kapatmak için.

Çocuk olunca bu gitmez nasılda diye gerçek yüzünü göstermiş.
 
Umursamayin onu, soguk konusun, gozlerinin icine bakmayin mesela, guzel tatli hicbise soylemeyin. Oda tribe giricektir birakin girsin, duymayin gormeyin ayni devam edin. Dayanamayip iyi olmaya calisabilir belki ..
 
Umursamayin onu, soguk konusun, gozlerinin icine bakmayin mesela, guzel tatli hicbise soylemeyin. Oda tribe giricektir birakin girsin, duymayin gormeyin ayni devam edin. Dayanamayip iyi olmaya calisabilir belki ..
Evet olabilir hiç denemedim aslında denerim ama sabretmedim tekrar kendim gittim yanına zaaflarimi biliyor aslinda
 

Insan elde edemediginin delisi, elde ettiginin nankörü olabiliyor.
Esine bakimli olma, guzel yemek yapma demiyorum, yap ama karsiligini gordukce, yaptigina deger verildikce yap. Boyle bu derece kendini ayakalti edersen boyle olmasi cok normal. Dunyanin en guzel, en mukemmel seyi devamli elimizde olsa o bile zamanla siradan gelmeye baslar.
 
Eee yani kendiniz mi sectiniz tanimadiginiz bir adamla gorucu usulu evlenmeyi? Aceleniz neydi? Yasiniz mi gecti daha 21 yasinda daha cocuk sayilabilecek yasta? Elinizde mesleginizde yoktur bu yasta? Neye kime guvendiniz? Aile baskisida yoksa bu yasta bu koca meraki niye? Daha deli dolu yaslarda kendi yasitiniz biriyle belki universitede belki kendinizi gelistirirken cok guzel cok mutlu hayatinizi yasayabilirdiniz..Adam zaten 30+ tek istedigi duzendir. Gecmis olsun.Valla hic acimiyorum genc yasta boyle kocaya merakli kizlara.Once kendinizi gelistirecektiniz ki anlayasiniz bu adamlara süs püs bakım gelmez.
 
Bakın Kuran'da bile var bu Allah'ın yazdığına sen mani olmazsın ben gördüm evet begendim dilim bağlandı bı an da evet dedim sonradan pişman oldum mu evet merak etme hayallerim var ve ben bunları gerçekleştirmeye çalışıyorum üniversiteye hazirlaniyorum
 
Olayın boyutu şiddete doğru gidiyor ama siz yatakta da onu mutlu ediyorsunuz.Edin edin bunların arkalarını arşa deydirin.Çünkü 20 yaşında belanızı arıyordunuz hem kart hem sorunlu adamla evlilik yapıp , çocuk doğurdunuz.
 
Kuranla falan hic bağdaştırmayın şimdi,var olabilir ama akıl var mantık var 20 li yaslarda bir kizcagiz gorucu usulu birine bağlanmayi seçiyorsa hayallerinden o koca icin vazgecmistir zaten.O koca istedigi gibi cikmayinca o hayallere siginir.Neyse umarim siz o hayalleri gerceklestirebilirsiniz,alirsaniz benim size nacizane tavsiyem eger ki siddet varsa buna katlanmayin.Çocugunuz icin bile olsa..Cocuklarin guclu annelere ihtiyaci var.Size hayatta basarilar...Umarim hayalleriniz gercek olur..
 
Saolun
 
Ben 20 li yaslarda bana 30 yasinda talipler ciktiginda ayy olmaz cok buyuk 30 yasinda adam mis diyodum. Hic o kafaya sahip olamadim acikcasi. Bence esinizin her istegini yapiyosunuz dunyayi onune seriyosunuz ya sizi esi degilde artik kölesi gibi falan gormeye baslamis olabilir. Vur kafasina al lokmasini tarzinda biriyseniz oda biraz skilmistir belkide cunku erkekler kendi fikri olan kendi dusunceleri olan ve yon veren kadinlardan hoslanirlar. Hep yonetmek sıkar bi sure sonra. Birde esinizi takip edin tel yazisma vs baska birileri olmasin duygusal anlamda aklini celen vs.
 
21 yasinda 34'luk herifin psikolojik siddetle beraber fiziksel siddete dogru ilerleyen evliliginde hala bu herifi nasil tatmin etsem diye dusunebiliyorsan bravo sana.
Anlamiyorum ki aileleriniz herseyin "koca'dan" mi ibaret oldugunu asiladi sizlere
 
Yapamam bebeğim var

Kac aylik bebeginiz ? Dayak olmasa sabretmeye deger ama bebeginizin dovulen bi annesi olmasina izin vermeyin. Birisine birakip calisabilecekseniz calisin, inanin hayat cok daha guzel olur. Hem kendi ayaklari ustunde duran guclu bi kadin hemde mutlu bi anne olursunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…