Sakın hamile kalayım falan deme. Olan sana ve çocuğuna olur. Bence açıl derim eşin kapanmanı istemiş ben bu duruma karşıyım çok saçma geliyor. Bir de insanlara kendini basit düşürme. Bu kadın için de erkek için de geçerli. Bir süre sonra tepene biniyorlar. Şekil a senin kocanın sana yaptığı gibi. Bırak ne izlerse izlesin.Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
Yorumunuz için çok teşekkürler, zaten lafı oraya getirttim. Kendine bakmayan biri bunları mi söylüyor diye. Zaten daha da düşünmüyorum çünkü ondan emin değilim.Senin kocan azgın teke kardeşim, senin eksiğinden dolayı değil bu. Burnunu da yaptırmış olsan, memeni de yaptısan bu adam bakar yine. Fantazi mi desem artık ne desem bilemiyorum ama sen kendini suçlama, onun da suçlamasına izin verme. Keşke sende deseydin "sen tipsiz ve bakımsızsın napalım evlendik bi kere ama senden başkasına bakmam yine de" diye. Ya da " o kadar çabaya girip mükemmele yaklaşsam seni napayım ulan.... Biippp " filan gibi şeylerneden onaylar gibi üstünde konuştun ki?
Sonuç olarak ya bu adamı böyle kabul edeceksin ya da basacaksın tekmeyi. Ama emin olmak adına çocuk için uzunca bir süre bekle derim boşanmayacaksan da
Zaten daha da düşünmüyorum çocuk felan yorumunuz için teşekkür ederimSenin koca fena halde çapkın , yanında faaliyete geçirmese iyi . Bence hemen çocuk düşünme .
Haklısınız yorumunuz için çok teşekkürlerKendi pisliğini örtmek için karşı atağa geçiyor ki sindirsin. Biraz tepki versen bağırıp çağırsan iyi olur. Baştan tepki ver ki yanlış olduğunu anlasın. Herkes yapıyor gibi bakmasın olaya. Yoksa öyle devam eder gider.
Benim de sevgisine olan inancım kalmadı zaten. Yorumunuz için teşekkür ederimKatılıyorum, şimdi böyleyse çocuk olduktan sonra herşey çok daha kötü olur. Eşiniz karaktersiz biri maalesef. Eş vasıflarını taşımıyor, sizi de sevmiyor. Üzgünüm ama ortada bir evlilik yok. Herkese boşan demem ama bu adamdan kaçıp kurtulun.
Ne yapmalıyım?Obje olarak davranması çok yanlış sevgi kısmını bilemem ama aklı hep şeyinde olanlardan köşene çekilip beni sevmiyor mu diye ağlarsan daha çok ağlarsın onu söyleyeyim önlemini baştan al
Sırf bu yüzden düşünülmüyor zatenSakin hamile.kalma kuzum ,esin dis gorujus takintili birisi saglikli oldugunu dusunmuyorum kendi fiziksel ozelliklerine bakmadan kardisindakini inceleyen klasik bir psikopat
Hayır yok çocuk. Bu hareketleri yüzünden yapmak aklımın ucundan bile geçmiyor.Ah canım benim eşin başkalarını izleyerek tahrik olan bi sapık.. Onlar önce kapan derler millet senin oranı buranı görmesin sen benim helalimsin millete kendini mi sergilicen derler(Tabiki cahilce ve yerbiyesizce) sonra yoldan geçen bakımlı alımlı kadınlarımızı araba camından kafaları acıyana kadar dikizlerler.. sen duşa girince bişeyler izliyor aklınca sapık.. Öylelerini bırak kendi iğrenç dünyalarında yaşasınlar.. Bu adamdan sana hiç bişey olmaz bilesin.. çocuğun var mı bilmiyorum ama sakın yapma.. Seni sen olduğun için sevemeyen bi adamı hayatında barındırma..
Erkeklerde bu ciddi anlamda sigara alkol uyuşturucu gibi bi bağımlılık. Aslında ve büyük olasılıkla sizi güzel bulmadığı için değil o söyledikleri. Kendisinin değil sizin kendinizi bu konuda sorumlu hissedip sorumluluğu üzerinden atma çabası.Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
Yani ..dimi...zamaninda bu kendine takmis ya da birileri kendiyle ilgili algisini bozmus onun.icin karsisindakinden.kusursuzluk bekliyor en.ufak birsey de yukarida yazdigim acilari depresiyor ama.farkinda.degil onu icin kisisel.algilama baskasiyla da evlense ayni seyleri yapacak emin olSırf bu yüzden düşünülmüyor zaten
+1000000000Çocuk düşünme derim
Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
Bence bağımlı falan değil bu adam ergen Bi abazan, değişmezErkeklerde bu ciddi anlamda sigara alkol uyuşturucu gibi bi bağımlılık. Aslında ve büyük olasılıkla sizi güzel bulmadığı için değil o söyledikleri. Kendisinin değil sizin kendinizi bu konuda sorumlu hissedip sorumluluğu üzerinden atma çabası.
Bazı erkekler evlendiklerinde bu bağımlılıktan kurtulabiliyo bazıları maalesef ki basaramiyo hatta oradan aldığı hazza o kadar alışmış oluyo ki gerçekte o boyutta bir haz yaşayamıyo. Aşırı abartmış ve gerçek olmayan bişeye kapılıyo yani. Çözümü tabiki aralıklı cinsel pehriz ve kesinlikle onları izlememesi lazım ama bu sizin isteginizle değil maalesef. Eşinizin bu bağımlılıktan kurtulmak istemesiyle olur. Eşinizle açık açık konuşun bu durumu anlatın. Çünkü eşler arasında cinsellik hayatlarının her alanını etkiler. Evet cinsellik olmadan da gayet yaşayabilirsiniz ama hayatınızın hiç bir alanında tam anlamıyla bir mutluluk yasayamazsiniz . Evlilikteki huzur her alanı etkiler. Bunun çözümü için kendi mutluluğunuz için cabalamalisiniz.
Tam cinnet gecirtmelik bir adam.Sende dişlerinden başla konuşmaya yargılamaya özgüveniyle oyna.Ayyy bu dans edenlere bakion beni de beğenmiyorsun yaaa acaba onlar seni beğenir miydi de bas kahkahayı...Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?