Eşim beni sevmiyor mu?

Sizin kendi fikirleriniz yok mu? Cinsellige bile esiniz her istediginde tamam okey diyorsunuz? O gun caniniz istemedi nolacak? Evlilik bir uzun macera,farzedin ki hasta olacaksiniz,nolacak o zaman hemen kacacak yaninizdaki adam. Ne istese yapiyor olmaniz marifet degil. Onemli olan sizin kendi fikirleriniz ve kararlariniz bu evliligin neresinde?

Bu güzellikle bu olgun tavırla nereden buluyorsunuz böyle hanzo tipleri.

Bakin kocanız küçük bir Türk erkeği prototipi.
Evlendiği kadını kapatmak,sindirmek,pasifize ister çünkü kimse bakmasın çünkü namus bir tek kendi eşinde bulunan bir olgu ona göre..

Akabinde hemen dekolte giyinen,iddialı,güçlü kadınları takibe alır. Yanlarına dahi yaklaşamayacagi kadınlara dmden yürür. Videolarını izler,evdeki eşle tüm hayatı ve fiziksel ihtiyaçlarını görür(tıpkı bir hayvan gibi)
Dışarıda ağzından salyalar akar elin kadınlara karşı.

Bugun değilse (ki peşine düşseniz o telefondan neler neler çıkar) bile yarin %100 aldatilacaksiniz. O nedenle sakın ama sakın cocuk vs düsünmeyin. Daha şimdiden 67 olan kilonuzu bir şeylere bahane gösteriyorsa hamile kalıp 10-20 kilo alınca annelik catlaklariniz oluşunca yaşayacağınız psikolojik şiddeti düşünemiyorum. Böyle bir capsiza bana vasfi kazandirmayin lütfen

S
Sakın hamile kalayım falan deme. Olan sana ve çocuğuna olur. Bence açıl derim eşin kapanmanı istemiş ben bu duruma karşıyım çok saçma geliyor. Bir de insanlara kendini basit düşürme. Bu kadın için de erkek için de geçerli. Bir süre sonra tepene biniyorlar. Şekil a senin kocanın sana yaptığı gibi. Bırak ne izlerse izlesin.

Yorumunuz için çok teşekkürler, zaten lafı oraya getirttim. Kendine bakmayan biri bunları mi söylüyor diye. Zaten daha da düşünmüyorum çünkü ondan emin değilim.

Haklısınız yorumunuz için çok teşekkürler

Benim de sevgisine olan inancım kalmadı zaten. Yorumunuz için teşekkür ederim

Hayır yok çocuk. Bu hareketleri yüzünden yapmak aklımın ucundan bile geçmiyor.

Erkeklerde bu ciddi anlamda sigara alkol uyuşturucu gibi bi bağımlılık. Aslında ve büyük olasılıkla sizi güzel bulmadığı için değil o söyledikleri. Kendisinin değil sizin kendinizi bu konuda sorumlu hissedip sorumluluğu üzerinden atma çabası.
Bazı erkekler evlendiklerinde bu bağımlılıktan kurtulabiliyo bazıları maalesef ki basaramiyo hatta oradan aldığı hazza o kadar alışmış oluyo ki gerçekte o boyutta bir haz yaşayamıyo. Aşırı abartmış ve gerçek olmayan bişeye kapılıyo yani. Çözümü tabiki aralıklı cinsel pehriz ve kesinlikle onları izlememesi lazım ama bu sizin isteginizle değil maalesef. Eşinizin bu bağımlılıktan kurtulmak istemesiyle olur. Eşinizle açık açık konuşun bu durumu anlatın. Çünkü eşler arasında cinsellik hayatlarının her alanını etkiler. Evet cinsellik olmadan da gayet yaşayabilirsiniz ama hayatınızın hiç bir alanında tam anlamıyla bir mutluluk yasayamazsiniz . Evlilikteki huzur her alanı etkiler. Bunun çözümü için kendi mutluluğunuz için cabalamalisiniz.

Sırf bu yüzden düşünülmüyor zaten
Yani ..dimi...zamaninda bu kendine takmis ya da birileri kendiyle ilgili algisini bozmus onun.icin karsisindakinden.kusursuzluk bekliyor en.ufak birsey de yukarida yazdigim acilari depresiyor ama.farkinda.degil onu icin kisisel.algilama baskasiyla da evlense ayni seyleri yapacak emin ol

Sakın çocuk yapayım deme
Adamın tiniyeti belli aranıyor

Bence bağımlı falan değil bu adam ergen Bi abazan, değişmez

Tam cinnet gecirtmelik bir adam.Sende dişlerinden başla konuşmaya yargılamaya özgüveniyle oyna.Ayyy bu dans edenlere bakion beni de beğenmiyorsun yaaa acaba onlar seni beğenir miydi de bas kahkahayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…