Eşim beni sevmiyor mu?

Peki ya siz bu adamı gerçekten seviyor musunuz?

Kusura bakmayın ama tam kızgın tavayla dövülesice..
Kendi yaptırsın beynini, penisini, kalbini..
Pisliğe uyuz oldum.
Sevmez olur muyum ama son zamanlarda yaptıkları beni kendine karşı çok ama çok soğuttu

Zaten düşünmüyorum da herkes tarafından bir baskı var etrafımızda. 2 yıl oldu çocuk ne zaman diye ama benim daha icimde çözemediğim durumlar var maalesef

Benimde kalacağına dair inancım kalmadı ona karşı bir soğukluk var içimde

Demez olur muyum en sonunda bana onu dedirtti. Bana bakımsız diyen adama bak dişlerini fırçalamak tan aciz diye hatta bu laf bile ona koydu.

Evlenmeden önce başınız açıktı ve sizi öyle beğendi. Siz neden sırf o istedi diye başınızı kapattınız. Çok fazla taviz vermişsiniz. Bazı kadınların hoşuna gidiyor bu durum. Adam kıskanıyor, sahipleniyor sanıyorlar. Zaten tüm dünya da eşlerinin peşinde. Haklılar yani

Hijyen konusunda eşler birbirini uyarabilir. Siz de dişini fircalamadigi için reddedin. Her istediğini yapmayın. Eşinizin cariyesi gibi davranarak onu şımartmışsınız. Sizin göreviniz bu adamı memnun etmek mi?

Sizi bu şekilde eleştiriyor ya siz ne diyorsunuz? Kendisi Brad Pitt değildir neticede. Eşini kapatıp, beğenmeyip başka kadınların videolarına bakması çok incitici.
Bende o baktığın kişiler sana sumugunu bile atmaz diyorum. Gerçekten cok incitici. Kalbim çok kırık ve ona karşı çok ama çok soğuttu

Hayır benim orda demek istedgigim onu ihmal etmediğim halde bu şekilde davranması...

Arkadaşım şaka mısın? Sarışın, mavi gözlü, boylu poslu, kıvrımlı bir hatunum diyorsun ve hala şu hanzonun laflarıyla mı ezilip büzülüyorsun?

Sürekli bana estetik önerecek adamı şutlamadan önce iyice bir egosunu ezerdim ben. "Anlaşılan sen benden soğumuşsun, ben de senin gibi sıska, pasaklı öz bakımını bile yapmayan bir adamı hiç arzulamıyorum artık, yol yakınken ayrılalım, ikimizin de yeni bir şansı olsun şu yalan dünyada" diyin.

Bence bağımlı falan değil bu adam ergen Bi abazan, değişmez
Açıkçası değişmeyeceğini düşünüyorsanız ya kabullenmelisiniz ya bitirmelisiniz yoksa bu süreç sizi çok yıpratır değersizlik hissi kolay baş edilebilen bi duygu değildir. Çaba sarf etmeden bitirmeyi de hiç bir gönül kabul etmez. Şuan sinielisiniz ifkelisiniz ama kendiniz için kendi mutluluğunuz için eşinizin o ergenlikten çıkmasına yardım etmelisiniz

Benim eşimin de göbeği var çok baskı yapıyorum spora gitsin diye o da alınıyor mudur acaba. Küsüyo gibi tripleniyo yemek yemiyo

Sadece sevmıyor degıl saygı da duymuyor.
Hem sevmiyor hem saygısı yok.
Pislik bu hanzolar ya...başta sevmiştir, ama böyle güzel bir kadın ona OK demiş ya, benim iyi giderim var, ben bir haltım, daha kimler benim için ölür diye düşünüyor kuş kadar beyniyle.

Hani şu evlenme programlarında çıkan sarı dişli, pis saklı 45+ erkeler var ya, 25 inden büyük kadınlar bana talip olmasın diyen, aynı IQ seviyesinde yaratıklar bunlar hep.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…