Sizi bu şekilde eleştiriyor ya siz ne diyorsunuz? Kendisi Brad Pitt değildir neticede. Eşini kapatıp, beğenmeyip başka kadınların videolarına bakması çok incitici.Benim de sevgisine olan inancım kalmadı zaten. Yorumunuz için teşekkür ederim
Bu halleri yüzündenCocuk yapma bunıs cok yurumez bence tabı sen zorlamazsan cunku ne yaparsan yap degısmez
Yapmak aklımın ucundan bile geçmiyor kiCocuk yapma bunıs cok yurumez bence tabı sen zorlamazsan cunku ne yaparsan yap degısmez
Sevmez olur muyum ama son zamanlarda yaptıkları beni kendine karşı çok ama çok soğuttuPeki ya siz bu adamı gerçekten seviyor musunuz?
Kusura bakmayın ama tam kızgın tavayla dövülesice..
Kendi yaptırsın beynini, penisini, kalbini..
Pisliğe uyuz oldum.
Zaten düşünmüyorum da herkes tarafından bir baskı var etrafımızda. 2 yıl oldu çocuk ne zaman diye ama benim daha icimde çözemediğim durumlar var maalesefHamile olunca ya da çocuk doğurunca herkesin bir yerleri sarkmıyor ya da kimse komple çirkinleşmiyor. Hiç deforme olmamak değil ama en az hasarla atlatan da var, vücudu çok deforme olan da var bu insanın beden yapısı ile alakalı bir şey. Her hamile kalan veya doğuran çirkinleşiyor algısını çıkartın kafanızdan. Vücudu deforme olanlar da çirkin olmuyor zaten bu bir süreç ve insan içinden insan çıkıyor gayet normal vücudumuzda değişikliklerin olması. Zamanla düzeltilemeyecek şeylerde değil. Ama karaktersiz eşinize karşı siz barbie bebek olsanız da bir şey fark etmeyecek. Onun zihniyeti hep sapık, karakteri de hep bozuk olarak kalacak. O yüzden değil çocuk doğurmak aynı evde yaşayarak zamanınızı bile boşa harcamayın.
Benimde kalacağına dair inancım kalmadı ona karşı bir soğukluk var içimdeçocuk sakın yapma! bi de ne demek kilo ver burnunu yaptır... kilo sağlık sorunudur senin hayatını engelliyordur iyi niyetle belki söylenebilir. o da usulünce... ama estetik kaygı ile böyle konuşan bir adam karşındaki... ona neymiş? sen istersen kilo verirsin zaten. sana kalmış bişi... burnunu yaptır ne demek? ameliyata acıya sen razı isen olur, kocan mutlu olsun diye değil... zaten mutlu da olmayacak. onu yaptırınca da kaşına gözüne saçına takacak. bu kadar şekilci bir adam iyi günde kötü günde yaşlılıkta yanında kalacak mı? ben en çok onu merak ediyorum.
Demez olur muyum en sonunda bana onu dedirtti. Bana bakımsız diyen adama bak dişlerini fırçalamak tan aciz diye hatta bu laf bile ona koydu.Eşler birbirinin dış görünüşü hakkında yorum yapabilir, fikir verebilir, eleştirebilir hatta değişiklik isteyebilir diye düşünüyorum ben. Ama eşinizin yaptığı gibi değil.
Niye çoğu kadın bu muameleye katlanıyor? Sizler niye “ben de şöyle kaslı bir erkek hayal ederdim hep” ya da bir kahkaha patlatıp “haha bunu bana söyleyen de dişini ayda bir fırçalayan ter kokan adam” diyemiyorsunuz?
Bende o baktığın kişiler sana sumugunu bile atmaz diyorum. Gerçekten cok incitici. Kalbim çok kırık ve ona karşı çok ama çok soğuttuSizi bu şekilde eleştiriyor ya siz ne diyorsunuz? Kendisi Brad Pitt değildir neticede. Eşini kapatıp, beğenmeyip başka kadınların videolarına bakması çok incitici.
Öyle yapacağım yorumunuz için teşekkür ederimBundan sonra siz de onun eksik gordugunuz taraflarini yuzune carpin,gorsun nasil oluyormus.
Hayır benim orda demek istedgigim onu ihmal etmediğim halde bu şekilde davranması...Evlenmeden önce başınız açıktı ve sizi öyle beğendi. Siz neden sırf o istedi diye başınızı kapattınız. Çok fazla taviz vermişsiniz. Bazı kadınların hoşuna gidiyor bu durum. Adam kıskanıyor, sahipleniyor sanıyorlar. Zaten tüm dünya da eşlerinin peşinde. Haklılar yani
Hijyen konusunda eşler birbirini uyarabilir. Siz de dişini fircalamadigi için reddedin. Her istediğini yapmayın. Eşinizin cariyesi gibi davranarak onu şımartmışsınız. Sizin göreviniz bu adamı memnun etmek mi?
. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor.
Açıkçası değişmeyeceğini düşünüyorsanız ya kabullenmelisiniz ya bitirmelisiniz yoksa bu süreç sizi çok yıpratır değersizlik hissi kolay baş edilebilen bi duygu değildir. Çaba sarf etmeden bitirmeyi de hiç bir gönül kabul etmez. Şuan sinielisiniz ifkelisiniz ama kendiniz için kendi mutluluğunuz için eşinizin o ergenlikten çıkmasına yardım etmelisinizBence bağımlı falan değil bu adam ergen Bi abazan, değişmez
Ciddi ciddi konuşacaksın kendine çekidüzen ver diyeceksin ne istiyorsun ne bekliyorsun diye soracaksın pıslamayacaksın köşene yoksa daha çok tepene çıkar. 7 senede tanıyamadın mı be canım adam bekarlıktan vukuatlı belli yaniNe yapmalıyım?
Pislik bu hanzolar ya...başta sevmiştir, ama böyle güzel bir kadın ona OK demiş ya, benim iyi giderim var, ben bir haltım, daha kimler benim için ölür diye düşünüyor kuş kadar beyniyle.Sadece sevmıyor degıl saygı da duymuyor.
Hem sevmiyor hem saygısı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?