Eşim beni sevmiyor mu

Gece uyurken korktugumda elimi öpmesi, uzerim açılınca ortmesi, hastayken cayimi corbami ısıtıp yatağa kucağında götürmesi sefkat bunlar. Ama uyanıkken yapsın sevildigimi derinden hissedeyim istiyorum. Bir işten geldiginde veya giderken de opulmek istenmenin, sarılarak film izlemenin dizilerle alakasi yok ki. Beklentilerim o kadar yüksek değil ben de gerçekçi bir insanım.
Canım niye herşeyi eşinden bekliyorsun sen onun için ne yapıyorsun mesela akşam eve geldiği zaman hoş kokular surup güzel bir sofra hazirliyor musun yada film izlerken sen sariliyor musun ise giderken kahvaltı hazırlayıp onu ugurlarken opuyor musun önce bi kendin yap sonra eşinden beklentin olsun he bunları yaptığın halde esin halen aynı o zaman kendini geri çekersin bende ilk sene bunları yaşadım sonra dediklerimi yaptım kendim adım attım ise giderken önce öpmezdi sonra ben öptüm o da öpmeye başladı en son artık ise giderken bile beni dudaklarımdan öpmeden gitmiyor unutunca bile çıkıyor öpüyor öyle gidiyor :) yani herzaman ilk adımı eşinden bekleme çok üzülürsün sen başlat devamını esin getirsin canım :KK66:

Benimkide böyle ben sarılmadan sarılmaz, ilişki dışında pek dokunmaz öpmez.. 'İlgi delisi' olduğumu söylediğinden beri bende pek yaklaşmamaya başladım. Fazla beklenti hayal kırıklığı getiriyor bunu anladım

Ben eşimin dibinden ayrılmam sürekli ben oynarım onunla, böyle alıştırdım ilk baştan beri ki Bahadır evliyiz, şimdi ben yanına oturmasam o gelir sarılır öper falan filan çünkü alıştı o da.
Ayrıca eşiniz o sizin nasıl alışırsanız öyle gider, siz biraz sevgiyle aşkla yaklaşın. Ne demek ilk baştan öyle davranmak istemiyorum? Ne alakası var?

E sen git yanına sen iltifat et, sonra da nerde benim iltifatım de. Sen dokun ne var bunda. Cidden bu işleri bilmiyorsunuz. Adam nasıl anlasın uzaktan senin isteğini

E sen git yanına sen iltifat et, sonra da nerde benim iltifatım de. Sen dokun ne var bunda. Cidden bu işleri bilmiyorsunuz. Adam nasıl anlasın uzaktan senin isteğini

Hic gurur yapmaya gerek yok. Bazen eşim onde ben arkada koşturuyoruz evde. Mincirip sevmek icin pesine duşuyorum. Boyle seyler sevgiyi artiriyor bence. Benim eşim cok sert bir tiptir ama cocuk gibi simarir ben boyle yapinca. Hic bekleme düş peşine :)

Bazı erkekler anlamıyor canım sen alıştıracaksın öğreteceksin ona sevmeyi, ilgiyi, küçük küçük başla madem evleneli aylar olmuş, sonra tuhaf gelebilir bişey mi istiyosun der falan :p ben eşim sabah beni 1 tane öpüp kalksa bile çağrıyorum azcıcık öptün bugün beni 3 tanemi seviyosun falan der nazlanırım, şirinlik yap:KK33: ben evde adama yapışık geziyorum gerçi kendimi sevdirmeyi başardım ama alıştı oda :21:

Hergün eşim işe giderken öperim gönderirim. Oda öper. Sonra balkona çıkar köşeyi dönene kadar beklerdim gözden kaybolana kadar. O yüzden az hasta olmadım :)5 sene yaptım bunu. Her akşam kapıda karşıladım öptüm biraz sarıldım kokusunu içime çektim. Çok özledim dedim. Ve oda alıştı heo öyle yapıyor. Ve benim eşimde hiç romantik dğildir. Ama alıştı. Bence yapmacıklık değil olması gereken o.hatta eve bir ara köpek aldık hayvan bizden alıştı resmen kapıda geçirip sonra balkonda kenardan bize bakıyordu biz köşeyi dönene kadar. :halay:Hatta bir kaç defa uyuya kalmışım kıyamıyor dite kaldırmadı üzüldüm söyledim bir 10 defa falan heralde. Bir daha hep geldi öptü yada kaldırdı. Bence siz alıştırın. Gidin sırnaşın. Erkekler azcık öküz yapcak birşey yok. Neden öpmüyor diyeceğinize gidin sarıln yanına yan yana uzanın koltukta arada. Bunaltmadan onuda. Zamanla oda geliyor merak etmeyin. Siz nasıl davranırsanız öyle geri dönüş oluyor. Erkeklerden ilk adımı beklememek lazım.

Hic gurur yapmaya gerek yok. Bazen eşim onde ben arkada koşturuyoruz evde. Mincirip sevmek icin pesine duşuyorum. Boyle seyler sevgiyi artiriyor bence. Benim eşim cok sert bir tiptir ama cocuk gibi simarir ben boyle yapinca. Hic bekleme düş peşine :)
Bunu bende yapıyorum tek deli benim sanıyordum :) güzel anı, güzel eğlence yöntemi tavsiye ederim. Tebrik ederim bu arada sizide :KK76: :KK15:

Ben de ilgi delisiyim sürekli sevilmek istiyorum
Ben bunu soyle yapiyorum esime diyorum ki bugun beni istedigim gibi sevemedin yapamiyorsun sen bu isi onun da zoruna gidiyor hemen sevmeye calisiyor :))
Siz de her seyi ondan beklemeyin yatakta yüzünü sevin, gozlerini öpün uyurken,sarilin sımsıkı
Sevmek gibisi var mi ya :KK68:

Eşinizle yapılarınız farklı demek ki onun sadece özlediğinde sarılıp öpmek aklına geliyor, siz devamlı temas halinde olmak istiyorsunuz. Söyleyin bunu eşinize sizin ne istediğinizi anlamayabilir, o kendince bunun yeterli olduğunu düşünüyor olabilir, bu sizi sevmediğini göstermez, ki uyurken arkadan sarılmak bile sevgisini gösteriyor bence.
Ben de devamlı öpülmek sarılmak isterim siz gibi, eşim de öyledir benim, ama bazen olmadığında uzatırım yanağımı gülerek öp çabuk derim, sarıl derim, derim yani ya da kendim yaparım. Siz de o kendiliğinden yapmıyorsa böyle böyle alıştırın, isteklerinizi bilsin. O yapmıyorsa siz yapın. Elbet alışır ha hiç temas sevmeyen biriyse bilemem ama zannetmiyorum.
Uyurken sarılması da ozlediginden oluyor işte. Hissediyorum yani çok açık yazmayayim.

Siz eşinize aynısını uyguluyor musunuz?Uygulayıp ona rağmen o da aynı şekilde karşılık vermiyorsa tamam.Ama siz de ilgi göstermeyip bekliyorsanız bu böyle devam eder.Benim eşim de sevgiliyken daha ciddiydi.Evlendik,mecbur ben şekil verecektim :) O yapmadıkça ben ilgilendim ailesinin yanında olsun ilgimi,sevgimi belli ettim.O da bir Zaman sonra karşılığını verdi alıştı böyle davranışlara.
Eğitmek gerekiyor erkekler bizim kadar ince düşünmezler.
Mesela gidip sariliyorum diyelim arkasından dönüp sarmiyor beni. Ya da işten gelince bile öpmüyor .

sürekli mıç mıç olmaktan iyidir emin ol bazen hiç çekilmiyor...
insaniz sonucta ayni anda ayni duygulari yaşamiyoruz itici bile gelebiliyor bazen o sarilmak öpmek...

yada bilmiyorum benim icin böyledir baskasi ihtiyac duyar, ben fazla sikintiya gelemiyorum sanirim...
Hiç olmasaydı da eksiklik hissederdiniz emin olun

Ben de ilgi delisiyim sürekli sevilmek istiyorum
Ben bunu soyle yapiyorum esime diyorum ki bugun beni istedigim gibi sevemedin yapamiyorsun sen bu isi onun da zoruna gidiyor hemen sevmeye calisiyor :))
Siz de her seyi ondan beklemeyin yatakta yüzünü sevin, gozlerini öpün uyurken,sarilin sımsıkı
Sevmek gibisi var mi ya :KK68:
Bazı erkekler anlamıyor canım sen alıştıracaksın öğreteceksin ona sevmeyi, ilgiyi, küçük küçük başla madem evleneli aylar olmuş, sonra tuhaf gelebilir bişey mi istiyosun der falan :p ben eşim sabah beni 1 tane öpüp kalksa bile çağrıyorum azcıcık öptün bugün beni 3 tanemi seviyosun falan der nazlanırım, şirinlik yap:KK33: ben evde adama yapışık geziyorum gerçi kendimi sevdirmeyi başardım ama alıştı oda :21:
Ben de cilveli bi hatun degilim. Naif kibar biriyim. Öyle seyler söylesem güler eşim :KK70:

Son düzenleme:
Esin bence seni seviyor

Sadece durum su

Sevgililikteki o heyecan hararet evlendikten sonra ciftlerin birbirine alismasi sebebiyle sonuyo

Ama kadinsal olarak bu bizim ihtiyacimiz erkekler bunu bilmiyo oturup acikca konusmayi denedin mi hoslanmadigini sadece iliski icin yaklastiginda da ondan sogudugunu soyle ona

Back
X