Eşim beni sevmiyor

Ben seviyorum maalesef
ah ah.. ya kadın sever adam sevmez ya adam sever kadın sevmez. son zamanlarda kk da açılan konular hep böyle, eşimi sevmiyorum, eşim beni sevmiyor, nişanlıma aşık değilim, sevgilim beni sevmiyor ben çok aşığım. ne bu böyle yaa. bunun ortası yok mu kardeşim.

Gerçekten çok alttan aliyorum içimde fırtınalar koparken kalbim kırılmış ezilmişken bile birşey yokmuş gibi davranıyorum çok sağolun
Sen burda ne kadar anlatirsan anlat veya burda ne kadr yorum yapilirsa yapilsin evin icini kmse anlayamaz ..o yuzden kocani kendini yuvani kurtar ..bu tamamen kendini ezdir anlaminda degil tabiki ama fedakarlik yapman gerekiyorsa cekinme yap...hic birsey icin degilse Allah in rizasini gozet ona gore yap

Hep böyle biri olsaydı evet haklisiniz ama önceden biz çok iyiydik ben o günleri çok özlüyorum iletişim problemimiz var evet

şunu bir net öğrenin, erkekler kaybetme korkusu yaşamadığı herşeyiyle kendisine bağlı ve sevgisinden emin oldukları kadınlara karşı gayet kaba ve umursamaz oluyorar.3 aşağı 5 yukarı hepsi böyleler, bakın bu dediğimi ciddiye alın.
süreki ama ben seni çok seviyorum tamam aşkım şöyle aşkım böyle bitanem olursanız o günleri özlemeyi bırakın hatırlayamazsınız bile...
biraz dik durun.ellerinizi kollarınızı adamın üzerinden çekin.bazen o evde değilmiş, odada yokmuş gibi davranın.görün bakın neler olacak...

Hic birsey oldugu yok kesinlikle her erkek te ise yaramiyor ...bazilari iyice uzaklasr bu taktikle

memlekette erkek kalmadı. yaptıkları tek şey kadınların hayatını mahvetmek. biz de bu öküzlerden biri bizimle evlensin diye kırk takla atalım.

onlar bizi hiç sallamazken biz onlar için taktik mi geliştirip durcaz. işi gücü bırakıp şöyle davranayım da o da böyle olsun diye kafa mı yoracağız sürekli . en iyisi hiç düşünmeden yokmuşlar gibi davranmak. ne halleri varsa görsünler.

bu bir taktik değil hayat tarzı olmalı zaten.nasıl davranırsan öye karşılık bulursun mantığı..kendini seviyorum diye manasızca ezdirmek aptallıktır. ayrıca konu sahibine yazdım siz feyz amak zorunda değilsiniz.

burası herkese açık bir platform.yazdıklarınızı herkes okuyor. uyeler istedikleri gibi yorum yapabilir hakaret içermediği sürece. forumun mantığı da budur.eğer siz yorumlara açık değilseniz özel olarak konuşmalısınız.sizden ve konu sahibinden başka kimse görmemeli.

senin psikolojin bozulmuş sanırım, milletten durduk yere alıntı yapıp ters ters yazmak nedir?kafana göre alıntı yapıp polemiğe girilecek bir platform değil burası.polemiksever kişilikler, kibliyorum iyi akşamlar

senin psikolojin bozulmuş sanırım, milletten durduk yere alıntı yapıp ters ters yazmak nedir?kibliyorum iyi akşamlar
biraz önce de söylediğim gibi forum konular hakkında herkesin fikir beyan ettiği, yeri geldiğinde tartıştığı çözüm aradığı bir yer. ikili diyalog ortamı değil. siz bence fazla alıngansınız. sizden yaptığım alıntıda da hiç bir art niyet yoktu. önce kendi psikolojinizi gözden geçirin. hiç tanımadığınız kişilere böyle ithamlarda bulunma hakkınız yok.

Ben anlattıklarınızdan şunu anladım: eşinizi kaybetme korkunuz çok fazla, o bunun çok farkında, sizi sürekli teselli edeceği biri olarak görmek onu çok sinirlendiriyor. Muhtemelen ilk yıllarda üzgün olduğunuzda bir uğraş veriyor ve önemsiyordu, artık bunu bırakmış ve size hoyrat davranıyor. Sizin ondan vazgeçemeyeceğinizi bildiği için bu kadar hoyrat davranması çok olası. Anlıyorum çok seviyor olabilirsiniz ama maalesef eşinizde bir kaybetme korkusu olmadığı sürece bu böyle devam eder. Her şeyden önce bu ilişkide biraz daha güçlü ve sağlam bir duruş kazanmanız gerekiyor yeniden. Önce tekrardan size saygı duymayı öğrensin sonra bu iletişim problemleri için terapiste gidersiniz.

Anlamak icin soruyorum, nasilsa bagrina basiyor diye cok fazla sorun cikararak bezdirmis olabilir misin?
Zirlama demesi filan cok saygisizca, evet..
Ilk 5 sene iyiydi demissin, az bi zaman degil, esini de taniyan bilen sensin, halledilemez gibi gorunmedi bana.. Daha fazla kopmadan bi seyler yapmak lazim sanki..

Hayat ne garip dün bir konu sahibşde eşimi sevmiyorum diyordu

Ben tam olayı anlamadım. Bu duruma nasıl geldiniz? Ev içinde ya da eğer çocuklarınız varsa eşinizin çocuklarıyla arası nasıl? Sizin ev içindeki davranışlarınız nedir? Anladığım kadarıyla ev hanımısın ev dışında uğraştığın başka işler var mı?
Mesela halk eğitim merkezleri ya da kendini geliştirmek için yaptığın bir şeyler. Eşiniz kendini geliştirmeyi seviyor mu? İş hayatında yükseliyor mu ya da iş yemeklerine sık sık çıkıyor mu? İş hayatı nasıl?

Bize biraz evliliğinizden ve eşinizle olan iletişiminizden bahseder misiniz?

Bazi kadinlar karsi tarafi anlamadan dinlemeden dirdira söylenmeye başliyor. sonuc adam kaciyor.
Ey kadinlar toplulugu. Biraz empati kurmayi , karsi taraf ne diyor dinlemeyi, oturup konusmadan önce dusunmeyi ögrenelim. Konusmadan dir dir yapmadan önce sonuclari düsunelim.
Adamlarin istegi nedir, senden beklentisi nedir ögrenelim. Idrak edelim. Idrak edememek, empati kuramamak, dusunmeden konusmak , karsi taraf sozu bitirmeden laf dalasina girmek, bastirmaya calismak maalesef kalp hastaliginin sonuclaridir.

Kisi kendini degistirirse etrafindaki insanlarin degistigini farkeder.

Bende aynı şeyi düşünüyorum ya ve en garibime gidende aynı evde sevgisiz napiyor bu insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…