Eşim beni sevmiyor

Bende aynı şeyi düşünüyorum ya ve en garibime gidende aynı evde sevgisiz napiyor bu insanlar
Çocuk, başka bişey yapamıyorlar sözüm meclisten dışarı yorumumun konu sahibesiyle uzaktan yakından alakası yok

Size katılıyorum, konu sahibi Murside bu yorumu dikkate alın.

Off hmyraa siz geçen o tür bi konu açmıştınız dimi, çok güldüm yorumunuza

Off hmyraa siz geçen o tür bi konu açmıştınız dimi, çok güldüm yorumunuza
Iyde neyine dalga geçiyosunuz bende onu diyorum açtiğim konudada bahsettiģm ayni şeydi sevdiğim adam güya sevmediģm dediği kızla evlendi ayni evde güya sevmiyorlarya nasıl oluyor ondan bahsediyorum

Hepinize teşekkürler ben aradığım çıkışı buldum sanırım özelden yazan arkadaşa ayrıca teşekkürler icime bir umut dustu bakalım sonuçları paylaşirim bellkiii

Iyde neyine dalga geçiyosunuz bende onu diyorum açtiğim konudada bahsettiģm ayni şeydi sevdiğim adam güya sevmediģm dediği kızla evlendi ayni evde güya sevmiyorlarya nasıl oluyor ondan bahsediyorum

Hayır yanlış anlaşılma olmuş, dalga geçmiyorum ki. Sizin son cümleniz hoşuma gitti, o yüzden güldüm yani.
Pardon son kelimeleriniz :)

Esinizden kendinizi sabretmediginiz için biktirmissiniz.sogumus biraz.artik aglamaniz onu etkilemiyor ve sürekli her sorunda ağladığınız için sizin bu durumunuza kızar olmuş.soylediklerini yanlış anlamissiniz bu arada.sevmiyor değil sizi seviyor ama hadiselere bazı tepkinizi sevmiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…