Eşim beni sürekli telefondan engelliyor. Tabi Aileme gidince:(

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
250
119
23
24
Merhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Ben nasıl onun gibi olabilirim. Yazmayacağım diyorum yazıyorum. Bir de o engelledikçe küfür edesim geliyor. En sonunda işin içine saçma sapan olaylar giriyor. Bana tavsiye verin kızlar
Yani sırf ona ulaşmak için anasını kullanmak zorunda kaldım. Hiç sevmediğim insanı.

Ergen misiniz?

Gerçekten bir senedir bu sorunu yaşıyorum sanki ailemi kıskanıyor. Kendi ailesine gidince de öyle yapıyor. Benden uzaklaşmak mı istiyor anlamadım

Ya öffff çok mu sıkıldın okullar kapalıyken? Saçma sapan şeylerle gelip duruyosun

Ya ne bileyim. Sanki uzağa gidince yabancı oluyoruz. Ben istiyorum araşıp soruşalım. Ben yokken fındıklarmı kırıyor anlamadım.
Siz yokken fındıklar mı kırıyor??
Kusura bakmayın ama yakıştırmanız bile ilişkinizdeki üslup sorununu ortaya çıkarıyor. Aşırı derecede seviyesiz bir evliliğiniz var.

Tedavi olarak rahatlayabilirsin. Borderlineye benziyor durumun.

Siz neden sürekli fake hesaplarla bir şeyler yapıyorsunuz bi bırakın şu sosyal medyayı da asıl sorun ne oturup yüz yüze konuşun

Nekadar bos gereksiz seylerle ugrasiyorsunuz siz. Esinizde normal degil boyle evlilik olmaz cocukmusunuz cocuksaniz neden evlendiniz??
Esim beni niye engellesin düsündüm düsündüm birsey bulamadim haa engellese zaten ....... !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…