- 24 Temmuz 2024
- 250
- 119
- 23
- 24
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
Ergen misiniz?Merhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Ben nasıl onun gibi olabilirim. Yazmayacağım diyorum yazıyorum. Bir de o engelledikçe küfür edesim geliyor. En sonunda işin içine saçma sapan olaylar giriyor. Bana tavsiye verin kızlar
Yani sırf ona ulaşmak için anasını kullanmak zorunda kaldım. Hiç sevmediğim insanı.
Anlamadın demekYa ne bileyim. Sanki uzağa gidince yabancı oluyoruz. Ben istiyorum araşıp soruşalım. Ben yokken fındıklarmı kırıyor anlamadım.
Ya öffff çok mu sıkıldın okullar kapalıyken? Saçma sapan şeylerle gelip duruyosunMerhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Ben nasıl onun gibi olabilirim. Yazmayacağım diyorum yazıyorum. Bir de o engelledikçe küfür edesim geliyor. En sonunda işin içine saçma sapan olaylar giriyor. Bana tavsiye verin kızlar
Yani sırf ona ulaşmak için anasını kullanmak zorunda kaldım. Hiç sevmediğim insanı.
Siz yokken fındıklar mı kırıyor??Ya ne bileyim. Sanki uzağa gidince yabancı oluyoruz. Ben istiyorum araşıp soruşalım. Ben yokken fındıklarmı kırıyor anlamadım.
Tedavi olarak rahatlayabilirsin. Borderlineye benziyor durumun.Merhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Katip annesine gidince sürekli herifi darlıyor mu diyorsun?Tedavi olarak rahatlayabilirsin. Borderlineye benziyor durumun.
Ay o üye mi bu gümbürdedim suanEngellediyse annesinin fotosunu paylaşıp küfür yazdığını nasıl gördü ?
Öncesi de vardır. Kocasını delirtmek için Araplara yönelik hesap açan biri kendileri. Duru durağı yok.Katip annesine gidince sürekli herifi darlıyor mu diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?