- 16 Mart 2013
- 767
- 1.808
- 313
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
Rabbım o aileyi sizden kurtarsın.AminMerhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Ben nasıl onun gibi olabilirim. Yazmayacağım diyorum yazıyorum. Bir de o engelledikçe küfür edesim geliyor. En sonunda işin içine saçma sapan olaylar giriyor. Bana tavsiye verin kızlar
Yani sırf ona ulaşmak için anasını kullanmak zorunda kaldım. Hiç sevmediğim insanı.
Yaa biraz konuşsaydık öyle şikayet etseydin. Geçen konudan merak ettiklerim var. Oyunların cevabını alayım bari
Ya dur gitme. Kaynananın hesabını ne diye açtın.Hesabımı kapatın sizde engelleyin.
Bence yok.Bu kızın saçma konularıyla dalga bile geçesim gelmiyor. Sanki zihinsel hasta biriyle dalga geçen zorbalar gibi hissedicem dalga geçersemcidden konu sahibi ruhsal sıkıntıların mı var? Ciddi sosoru
Doktora bu konulardan da bahsedin.Ya ben zaten anksiyete tedavisi görüyorum arkadaşlar merak etmeyin. yani sizinle birşey paylaştıpıma pişman oluyorum. Bana yardımcı olun diye söyledim.
Siz de hayatınızda ilk defa sansasyonel konu gördünüz herhalde fazla heyecan yapıp beni bile alıntıladınızBence yok.
Eş yakında seni boşar.fırıldakHacer33 koymuştum.
Yaa o kadar çok şey yazılmıştı ki evet heyecanlandımSiz de hayatınızda ilk defa sansasyonel konu gördünüz herhalde fazla heyecan yapıp beni bile alıntıladınızsorduğunuz soruları zaten ilk konusunda anlatmıştı konu sahibi sakin olun
Senden öğreneceğim çok şey varBirde mesela eşime her kavgada boş ol diyorum. Allahtan kadınların boşaması olmuyor dün yine boşanma davası açıyordum. Vb.
3. Göz dediğin 6.Çakra olan tepe çakrası mı?Yaptıklarıma 3. gözle baktığımda evlilik insanı olgunlaşmamış bir çocuk gibi olduğumu biliyorum. Bunları kim yapar? Kişilik bozukluğum var, zaten.
Eşinizi de satmayı denediniz mi peki?Merhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Ben nasıl onun gibi olabilirim. Yazmayacağım diyorum yazıyorum. Bir de o engelledikçe küfür edesim geliyor. En sonunda işin içine saçma sapan olaylar giriyor. Bana tavsiye verin kızlar
Yani sırf ona ulaşmak için anasını kullanmak zorunda kaldım. Hiç sevmediğim insanı.
Arayıp sormayın şüphe duyuyorsanız takip edin suç üstü yapın.Ya ne bileyim. Sanki uzağa gidince yabancı oluyoruz. Ben istiyorum araşıp soruşalım. Ben yokken fındıklarmı kırıyor anlamadım.
Allah iyiliğini versin findikkıran nick nerden aklına geldiFındıkkıran(Kocanın ismi)35. Bu hesabı açıp oradan yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?