- 24 Temmuz 2024
- 250
- 119
- 23
- 24
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
Öncesi de vardır. Kocasını delirtmek için Araplara yönelik hesap açan biri kendileri. Duru durağı yok.
Sahte konu bu fakeMerhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Ben nasıl onun gibi olabilirim. Yazmayacağım diyorum yazıyorum. Bir de o engelledikçe küfür edesim geliyor. En sonunda işin içine saçma sapan olaylar giriyor. Bana tavsiye verin kızlar
Yani sırf ona ulaşmak için anasını kullanmak zorunda kaldım. Hiç sevmediğim insanı.
Böyle insanlar var maalesefSahte konu bu fake
Tedavi ol. Konu açıp durarak edinebileceğin bir kazanım yok.araplara satmadım sadece söyledim ne satşam araplara hepsi dikkat çekmek için
Üyelik iptali yapıp gidebilirsin.Hesabımı kapatın sizde engelleyin.
Var. Israrla doktora gitmemiş sanırım bunun için. Ama çok büyük sıkıntısı var.Bu kızın saçma konularıyla dalga bile geçesim gelmiyor. Sanki zihinsel hasta biriyle dalga geçen zorbalar gibi hissedicem dalga geçersemcidden konu sahibi ruhsal sıkıntıların mı var? Ciddi soru
Kınamak istemiyorum da bazen bu platformda yazılan ilişkileri ağzım açık okuyorum. Nasıl bu yaşa kadar ilerlediniz anlamak mümkün değilMerhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Ben nasıl onun gibi olabilirim. Yazmayacağım diyorum yazıyorum. Bir de o engelledikçe küfür edesim geliyor. En sonunda işin içine saçma sapan olaylar giriyor. Bana tavsiye verin kızlar
Yani sırf ona ulaşmak için anasını kullanmak zorunda kaldım. Hiç sevmediğim insanı.
Çok belli oluyor o yüzden kötü bir şey yazmak istemiyorum. Keşke tedavi olsaVar. Israrla doktora gitmemiş sanırım bunun için. Ama çok büyük sıkıntısı var.
Kız sen kendini araplara satılığa çıkaran değil misin ?Merhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Annesinin adını ne koydunuz onu söyleseniz geçen çok merak etmiştim.Yemin ederim babamdan yazdım engelledi en son kardeşimden yazdım. Girip gördü. Yani düşünün beni değil tüm aile bireylerini engelliyor. Bende sinirlenip annesinin fotosuyla fake hesap açtım. Yani dikkat çekmek için
Merhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?