- Konu Sahibi 88kelebek88
-
haddim degil belki ama benim aklıma direk ablanla ilişkisi olabileceği geldi.neler okuyoruz burda kız kardeşler enişteleriyle kaçıyor.bu adamda seni bu kadar silebildigine göre ablanla konuşmak ugruna bana öyle geldi.
23 yasindasin.
Ilk evliligini 18 yasina yaptin.
buda senin ikinci evliligin ve 9 aylik evlimisiniz?
Biraz kafam karistida??? Dogrumu anlamisim, beni düzeltin yoksa.
bu eşinle ne zaman evlendin canım
23 temmuz 2011 de
eski konulşarına baktım da önce hamilemiyim diye sorarken sonra gelin ayakkabısı,gelinlik,damatlık konuları açmışsın
evet kaçarak evledim ben gelinlik giymedim bi ara alıcaktık kaldı sonra
kızlar moralim çok bozuk dün eşimle kavga ettik uyandığımda evde yoktu bırakıp gitmiş benialyansını filanda almamış ne yapıcam bilmiyorum
ahhh canım ya,bak işte kaçmanın sonuçlarını yaşıyorsun
Dur be canim neden o kadar uzuldun bu kadar kolaymis cekip gitmek terketmek.? Evlilik cocuk oyuncagimi sevgililer gibi terk edicek seni. Eger gercekten boyle biriyse evliligin sorumlulugunu bastan almamis demektir. Iyi o zaman sen de cekip git babanin evine oldu olacak.
Esiyle kavga etmeyenmi var neden boyle oluyo niye anlasamiyoruz bilemiyorum. Sen sahipsizmisin de korkuyosun ortada kaldim diye. Sakin ol ofkeyle kalkan zararla oturur. Sen niye sinir krizi gecirdin hem ? Acaba cokmu ustune gittin bunalttin erkekler bunaltilmaya gelmiyor bacim ya.. Kendi haline birak ustune gitme duzelirsiniz insAllah. Oyle kolaymi bi anda birakmak
23 yaş,bana göre ilk evlilik için bile erken.
Sen 2. sini yaşıyorsun.Eşinle birbirinizi çok iyi tanımadan evlendiğinizi düşünüyorum.
Psikolojik sorunların varken keşke tekrar evlenmeseydin.
Eşin kaç yaşında ?
o öyle söyleyince benimde aklıma geldi hani ben senin karındım insan karısını bi anda siler mi ben senin için herşeyi yaptım şunla konuşma dedin konuşmadım sen onu bana tercih ediyosun filan bir sürü laf söyledim sonra telefonunu yere attım hattını kırdım heh ara bakalım şimdi arayabiliyo musun onu dedim
Canim kizma bana ama dcok cocukca ve tutarsiz davranislarin var.
Keske öyle erken evlenmeseydin, daha hayati tanimadan, egitimini, meslegini yapmadan, calismadan böyle evliliklere karisirsan üstesinden gelmek zor, zaten hayat cok zor.
Keske hayatinda agirligini egitimine verseydin.
kesin ev hanimisin ve simdide cocuk istiyorsun ama ben senin gelecegini pek parlak görmüyorum.
Bir insan bu hayatta kisiligi oturmamissa, etrafindakilerde bikar ve gider.
Sinir krizine sokacak kadar buyuk laf etmis olmali.. Tek tarafli bakma ama hata kimseyde o anlar hatasini susmak bazen en buyuk cevaptir bunu basarabilmek onemli..çok seviyorum onu söylediği tek kelime beni sinir krizine soktu
evet 14 haziran 2011 de tanıştık 23 temmuz 2011 de evlendik kendisi benden 10 yaş büyük 33 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?