- Konu Sahibi 88kelebek88
sana iki ihtimalden bahsedicem canım 1.si ablanla ilişkisi var ve senin sinirini vesaireni bahane edip seni suçlayarak senden ayrılmak yani senin kendini suçlu hissetmeni saglamak ki bunu erkekler çok yapar.23 yaşındasın ve evlenip boşanmışsın psikolojinin ne durumda oldugunu ve sinirli bi yapıya sahip oldugunu bilerek evlenmiştir seninle.Ve annenle görüşme demesi benim şüphemi bir noktada daha çekti annenle konuşursan eger ablan ve ikisi hakkında bilgi alabilirdin yani annen seni şüphelendirecek şeyler söyleyebilirdi.
2.si ablanla ilişkisi yok.ama seninle boşanmak istiyo.bu duruma anlam veremiyorum çünkü bu kadar basit bir şey boşanma sebebi olamaz tekrar söylüyorum senin nası oldugunu bilerek evlendi sonuçta sinirinide psikolojik durumunuda..bence 1. olasılık ve o durumda da hiç üzülme daha çoook gençsin.
kndisine söyledim zaten onun için mi dükkana beni götürmüyosun onun için mi eniştemle ortak oldun diye saat 8 de mesaj atmış nasıl oldun diye saat 11de mesajı gördü arıyo hemen mesajını yeni gördüm filan diye bana hiç böyle söylemedi bide ben onu aradığımda duymamışgeçen gün üst üst aradım baktım aradığınız kişi şuanda bi başkasıyla görüşüyo diyo benim aradığımı duymadın da başkasının kini mi duydun bazende yine arıyorum böyle yine aradığınız kişi şuanda bir başkasıyla görüşüyo dedi öyle diyince aradığın kişi görüyo senin aradığını aradan yarım saat geçti aramadı ben aradım tekrar onu ve uzun zamandır telefonu titreşimde sadece niye kapattın telefonun sesini diyorum çok çalıyo rahatsız oldum sesinden diyo