• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni terk etti :(

sana iki ihtimalden bahsedicem canım 1.si ablanla ilişkisi var ve senin sinirini vesaireni bahane edip seni suçlayarak senden ayrılmak yani senin kendini suçlu hissetmeni saglamak ki bunu erkekler çok yapar.23 yaşındasın ve evlenip boşanmışsın psikolojinin ne durumda oldugunu ve sinirli bi yapıya sahip oldugunu bilerek evlenmiştir seninle.Ve annenle görüşme demesi benim şüphemi bir noktada daha çekti annenle konuşursan eger ablan ve ikisi hakkında bilgi alabilirdin yani annen seni şüphelendirecek şeyler söyleyebilirdi.

2.si ablanla ilişkisi yok.ama seninle boşanmak istiyo.bu duruma anlam veremiyorum çünkü bu kadar basit bir şey boşanma sebebi olamaz tekrar söylüyorum senin nası oldugunu bilerek evlendi sonuçta sinirinide psikolojik durumunuda..bence 1. olasılık ve o durumda da hiç üzülme daha çoook gençsin.

kndisine söyledim zaten onun için mi dükkana beni götürmüyosun onun için mi eniştemle ortak oldun diye saat 8 de mesaj atmış nasıl oldun diye saat 11de mesajı gördü arıyo hemen mesajını yeni gördüm filan diye bana hiç böyle söylemedi bide ben onu aradığımda duymamışgeçen gün üst üst aradım baktım aradığınız kişi şuanda bi başkasıyla görüşüyo diyo benim aradığımı duymadın da başkasının kini mi duydun bazende yine arıyorum böyle yine aradığınız kişi şuanda bir başkasıyla görüşüyo dedi öyle diyince aradığın kişi görüyo senin aradığını aradan yarım saat geçti aramadı ben aradım tekrar onu ve uzun zamandır telefonu titreşimde sadece niye kapattın telefonun sesini diyorum çok çalıyo rahatsız oldum sesinden diyo

kndisine söyledim zaten onun için mi dükkana beni götürmüyosun onun için mi eniştemle ortak oldun diye saat 8 de mesaj atmış nasıl oldun diye saat 11de mesajı gördü arıyo hemen mesajını yeni gördüm filan diye bana hiç böyle söylemedi bide ben onu aradığımda duymamışgeçen gün üst üst aradım baktım aradığınız kişi şuanda bi başkasıyla görüşüyo diyo benim aradığımı duymadın da başkasının kini mi duydun bazende yine arıyorum böyle yine aradığınız kişi şuanda bir başkasıyla görüşüyo dedi öyle diyince aradığın kişi görüyo senin aradığını aradan yarım saat geçti aramadı ben aradım tekrar onu ve uzun zamandır telefonu titreşimde sadece niye kapattın telefonun sesini diyorum çok çalıyo rahatsız oldum sesinden diyo

sen bunları söyleyincede paranoyak olursun ama geneldede dogru çıkar ki bak bu hareketleride öyle gösteriyo.keşke başka kişiyle görüşüyo dedigi anda ablanıda arasaydın bakalım onunla mı konuşuyo.hadi bakalım hayırlısı sakın kendini üzme sakin ol git doktora sana sakinleştirici ilaç versin ve intihara meyilli oldugunu anlat.sakın sakinliğini bozma pişman et onları.ve bu olayı çöz üstü kapanmasın siz boşanınca ablanla mutlu olucagınımı zannediyo sanki.

eve gelicek misin dedim hayır dedi sonra anahtarı şuraya bırak belki gelirim ve dedi ne yapıyım sizc

birakip gidemeyecegin adamla niye hayatini zehir ediyosun sen bakayim
ayrica da neden birakip gidecekmissin haa..
yok oyle yagma
otur evinde bekle sakinlessin ortalik
bide seninmi esinin mi ikinci evliligi

kusura bakmayın sözcüklerime özenle seçmeye gayret ederek söyleyeceğim. ablanızla olan dargınlığınızın nedenlerinizi ayrıntılarla anlatmadan direkt bu konu içine katmışsınız,bir nevi ablanızı suçluyorsunuz bu kötü gidişattan gibi geldi bana. ben olayları bilmediğimden ablanızla eşinize birşey deyip günahlarını alamam. lakin eğer sizde bi yargıda bulunacaksanız bin kez düşünün öyle söyleyin. bu iftiraya girer. hele ki öz ablaya atılacak iftira. Allah korusun.

Eğer ortada birşey yoksa ve eşinize bununla ilgili düşüncelerinizi sözle ima ettiyseniz ben eşinizin yerinde olsam çok kırılırdım. nitekim itham ettiğiniz şey bence ahlaksızlık. tamam her abla kardeşin yanında olmalı diye düşünebilirsiniz fakat dikkat edilmesi gereken burda iki şey var. birincisi sadece ablan değil enişten de senle konuşmuyor.ikincisi bence en önemli ayrıntının gözden kaçırılmasını istemem. siz dediniz ki annem gene kıskançlık yapıyorsundur tarzı biş cümle kurdunuz bu da şunu gösteriyo ki sizin ablanıza karşı duygularınızı annenizde biliyo yani olay biraz karı-koca durumundan çıkmış anne bile sizin eşinizi neyle itham ettiğini biliyor. bu bir eşe ağır gelir çok hem de.

Benim görüsüm su, herkes hayatta hata yapabilir.
yasin daha 23 yasindasin, egitim yap meslegin olsun, kendini ilk önce tani ve kendini güclendir sonra yine evlenirsin ve cocuklarinii yaparsin ama bence senin icinde cok büyük mutsuzluklarin var bunuda baskalarina yükleyemezsin.
Sacma sapan, tutarsiz hallerini gören bir erkek seninle cocuk yapmayi istermi?
Cünkü cocuk büyütmek öyle herseyi kolay sandigin gibi degil, emek isteyen birsey...güclülük isteyen birsey...öyle hap iceyim, camasir suyu iceyim kendimi öldüreyim ama bir yandanda cocuk yapayim. bu ne büyük celiski.
Cocuck yapmak icin, güclü, bilincli ve mutlu bir anne olman lazim.....Allah yardimcin olsun.

Sinir krizine sokacak kadar buyuk laf etmis olmali.. Tek tarafli bakma ama hata kimseyde o anlar hatasini susmak bazen en buyuk cevaptir bunu basarabilmek onemli..
Ama kufur vs gibi seyler varsa siddet varsa tabiki susmuycaksin :31:

farzet eşinle 2 ay önce kavga etmişsin ablanda seni değil eşini haklı görmüş ve senle konuşmuyo ama eşinle konuşuyo eşin hasta oldu ve ablan eşini bi gün içinde 3-4 kere arıyo mesaj atıyo ama hala senle konuşmuyo ve eve gelmeye kalkıyo eşini alıp en son saat 8de mesaj atıyo ve eşin arayıp mesaj atmışsın duymadım filan diyo doğal olarak kızmaz mısın sonra ben dedim ki ya onla konuşmucaksın ya da benle baktım konuşmuyo sonra ben yatıyorum iyi geceler dedim sonra sen burda mı yatıcaksın dedim bilmiyorum dedi odaya çıktım sigara içicektim çakmak unutmuşum geri döndüm dedim ki ya sen onla konuşmucaksın bi daha ya da ben eşyalarımı toplayıp gidiyorum dedim tamam ara anneni gelsin alsın seni dedi ondan sonra olan oldu zaten

Peki esinin kacinci evliligi canim ? Cocugu felan varmi ?

onunda ikinci evliliği 2 tane çocuğu var ama benim yok çocuklar annede kalıyo

Kim haklı kim haksıza girmiycem ama siz psikolojik olarak iyi değilsiniz.

Kendinize ve eşinize zarar verebilirsiniz.
Doktora gitmişsiniz ilaçlarınızı neden kullanmıyıorsunuz?
Teşhis de almışsınız.
Manik depresif durum kolay bir durum değildir hem sizin hem de çevreniz için .

Onu bunu dedi yi bırakın ve bir an önce bir an önce tedaviye başlatın.
Annenizden yardım alın öncelikle ve hemen tedaviye başlayın.

Şu durumunuzda eşiniz dönse bile 2 gün sonra tekrar bu aşamaya gelirsiniz ayrıca eşiniz hastalığınızı ve ilaçları kullanmadığınızı belirtirse sizi kolaylıkla boşayabilir .

Onun dönmesini bekleyeceğinize bir an önce annenizi arayın ve yardım alın,hemen........

ben kendime hep zarar veriyorum zaten annemi aradım boşuna kıskançlık yapıyosun ablan duymasın kıyameti koparır diyo

kusura bakmayın sözcüklerime özenle seçmeye gayret ederek söyleyeceğim. ablanızla olan dargınlığınızın nedenlerinizi ayrıntılarla anlatmadan direkt bu konu içine katmışsınız,bir nevi ablanızı suçluyorsunuz bu kötü gidişattan gibi geldi bana. ben olayları bilmediğimden ablanızla eşinize birşey deyip günahlarını alamam. lakin eğer sizde bi yargıda bulunacaksanız bin kez düşünün öyle söyleyin. bu iftiraya girer. hele ki öz ablaya atılacak iftira. Allah korusun.

Eğer ortada birşey yoksa ve eşinize bununla ilgili düşüncelerinizi sözle ima ettiyseniz ben eşinizin yerinde olsam çok kırılırdım. nitekim itham ettiğiniz şey bence ahlaksızlık. tamam her abla kardeşin yanında olmalı diye düşünebilirsiniz fakat dikkat edilmesi gereken burda iki şey var. birincisi sadece ablan değil enişten de senle konuşmuyor.ikincisi bence en önemli ayrıntının gözden kaçırılmasını istemem. siz dediniz ki annem gene kıskançlık yapıyorsundur tarzı biş cümle kurdunuz bu da şunu gösteriyo ki sizin ablanıza karşı duygularınızı annenizde biliyo yani olay biraz karı-koca durumundan çıkmış anne bile sizin eşinizi neyle itham ettiğini biliyor. bu bir eşe ağır gelir çok hem de.

bi enişte baldızıyla neden mesajlaşır ki ? çok saçma hastadır ararsın geçmiş olsun dersin olay biter.ama neden bu mesajlaşmalar vs ler ?

üzüldüm ya akrep burcu erkeği dediğinden zor döner seviyorsa döneceği kesinde sevmiyorsa bırakıp gider yani..Dediğim dedik olurlar..Ablanızla neden küssünüz eşinizle arasında birşey olacağını ben dusunmuyorum acıkcası.onlar anlattığınız kadarıyla ortak olmuslar iş konusunda ve yüzyüze baktıkları icin iyi anlasmak zorundalar.Bu yuzden ablanız ve enistenizle iyi geciniyor olabilir

birakip gidemeyecegin adamla niye hayatini zehir ediyosun sen bakayim
ayrica da neden birakip gidecekmissin haa..
yok oyle yagma
otur evinde bekle sakinlessin ortalik
bide seninmi esinin mi ikinci evliligi

ikimizinde ikinci evliliği

bi enişte baldızıyla neden mesajlaşır ki ? çok saçma hastadır ararsın geçmiş olsun dersin olay biter.ama neden bu mesajlaşmalar vs ler ?

bende onu diyorum işte bikere geçmiş olsun dersin nasılsın iyi misin dersin tamam durmadan durmadan olucak iş mi bide benle konuşmuyo

üzüldüm ya akrep burcu erkeği dediğinden zor döner seviyorsa döneceği kesinde sevmiyorsa bırakıp gider yani..Dediğim dedik olurlar..Ablanızla neden küssünüz eşinizle arasında birşey olacağını ben dusunmuyorum acıkcası.onlar anlattığınız kadarıyla ortak olmuslar iş konusunda ve yüzyüze baktıkları icin iyi anlasmak zorundalar.Bu yuzden ablanız ve enistenizle iyi geciniyor olabilir

biz 2 ay önce kavga etmştik bunlarda araya girdi biz kaçarak evlendik ilk kaçtığım zamanlar bi arkadaşım var onun evine gittik zannetmişler daha doğrusu eşim götürmüş onları resmen onlarla dalga geçmiş yok yatağın altında mı yok gardolapta yok asansör durdu ışık yandı diyip koşup kandırmış bunları ilk zamanlar kötüydü eşim bir sürü şey söylüyolardı özllikle eniştem yok bizi utandırdı kimsenin yüzüne bakamaz olduk dedi sonra eşimin dükkanında işe girdi sonra ortak oldular sonra biz kavga ettik onun tarafını tuttular sonradan mı iyi oldu eşim hani utanıyodu başı önünde geziyodu

onun ne işi var ki durmadan orda otursun çocuklarına baksın ben niye dükkana gidemiyorum 2 aydır ama o hep orda ben niye hiç eniştemle telefonda konuşmamışım kardeşinin eşi hasta olsa eşi mi aranır yoksa kardeş mi aranır ne oldu eşin nasıl oldu diye sorulmazmı

Konunun sebebini anlatmadığın için tam anlayamıyorum. Diyorsun ki eşimle tartıştık vs. ablam kardeşini koruması gerekirken eşimin yanında oldu.. İyi de haksız olduğuna inandığı birşeyde neden seni savunsun.. Belki alana göre gerçekten haksızdın sen?! Buna rağmen kardeş deyip seni mi savunmalı.. Benim eniştelme ablam da kavga eder mesela, ama ben eniştemi savunurum hep. Çünkü ablam zor birisi benim gözümde enişteme eziyet ediyor gibi görünüyor mesela. Böyle birşey olamaz mı. Bence sende sadece manik depresiflik yok.. Daha düzgün bir doktora git. Olayları detaylandırmadan da suçlar gibi yorumlar yapma. Kardeş , Kardeş olduğu için her zaman körü körüne kardeşini savunmak zorunda değil..

farzet eşinle 2 ay önce kavga etmişsin ablanda seni değil eşini haklı görmüş ve senle konuşmuyo ama eşinle konuşuyo eşin hasta oldu ve ablan eşini bi gün içinde 3-4 kere arıyo mesaj atıyo ama hala senle konuşmuyo ve eve gelmeye kalkıyo eşini alıp en son saat 8de mesaj atıyo ve eşin arayıp mesaj atmışsın duymadım filan diyo doğal olarak kızmaz mısın sonra ben dedim ki ya onla konuşmucaksın ya da benle baktım konuşmuyo sonra ben yatıyorum iyi geceler dedim sonra sen burda mı yatıcaksın dedim bilmiyorum dedi odaya çıktım sigara içicektim çakmak unutmuşum geri döndüm dedim ki ya sen onla konuşmucaksın bi daha ya da ben eşyalarımı toplayıp gidiyorum dedim tamam ara anneni gelsin alsın seni dedi ondan sonra olan oldu zaten

onunda ikinci evliliği 2 tane çocuğu var ama benim yok çocuklar annede kalıyo

ben kendime hep zarar veriyorum zaten annemi aradım boşuna kıskançlık yapıyosun ablan duymasın kıyameti koparır diyo

Canim eger bir suphen varsa bile direk esine bunu belirtmen yanlis.. Emin olmadan gozunle gormeden karar veremezsin ki. Esyalarimi toplayip gidiyorum demen yanlis kizma ama. Cunki ortada kanitin yok hakli olduguna ispatin yok. Belki aranizi duzeltmek icin aramistir ablan. Seni aramamasinin sebebi ne peki aranizda birsey gecmis de olabilir..
Cok bunlatmis cok ustune gitmis olmalisin. Her seferinde ben gidiyorum diyosan eger sen hatalisin. Biraz sabret bakalim ölç tart bazi seyleri. Ablan hakkinda bu tarz seyler dusunmen hic hos degil. Ilerde basina bisey gelse ablan annenmi cok yanar yoksa esinmi? Senin sinirlerin bozulmus psikolojik destek almani oneririm. Sen vesveselerle yasiyosun at kafandan kotu dusunceleri dua et namaz kil.. InsAllah hersey gonlunce olur..

onun ne işi var ki durmadan orda otursun çocuklarına baksın ben niye dükkana gidemiyorum 2 aydır ama o hep orda ben niye hiç eniştemle telefonda konuşmamışım kardeşinin eşi hasta olsa eşi mi aranır yoksa kardeş mi aranır ne oldu eşin nasıl oldu diye sorulmazmı

Valla canım,dükkana her gittiğinde olay çıkarıyorsan,gitmeni o yüzden istemiyor olabilir.

Ablan konusundaki şüphelerin bana pek gerçekçi gelmedi.
Ablanı bir şekilde kırıp darıltmış olabilirsin.
Eşini,seni sormak için arıyor olabilir.

Konunun sebebini anlatmadığın için tam anlayamıyorum. Diyorsun ki eşimle tartıştık vs. ablam kardeşini koruması gerekirken eşimin yanında oldu.. İyi de haksız olduğuna inandığı birşeyde neden seni savunsun.. Belki alana göre gerçekten haksızdın sen?! Buna rağmen kardeş deyip seni mi savunmalı.. Benim eniştelme ablam da kavga eder mesela, ama ben eniştemi savunurum hep. Çünkü ablam zor birisi benim gözümde enişteme eziyet ediyor gibi görünüyor mesela. Böyle birşey olamaz mı. Bence sende sadece manik depresiflik yok.. Daha düzgün bir doktora git. Olayları detaylandırmadan da suçlar gibi yorumlar yapma. Kardeş , Kardeş olduğu için her zaman körü körüne kardeşini savunmak zorunda değil..

neden o zaman kavga çıktı biliyo musun votka içmiştik hadi dedi tekila da içelim yok dedim ben çokkötüyüm içmicem yok yok iç dedi bide üstüne tekila içtik baya sarhoş oldum yani sonra ben yanlışlıkla bunun eski eşini aradım telefonda kapattım sandım kapatmamışım onun sesi telefonda gelince kavga çıktı niye arıyosun filan dedi yanlışlıkla oldu filan dedim ama anlamadı

Valla canım,dükkana her gittiğinde olay çıkarıyorsan,gitmeni o yüzden istemiyor olabilir.

Ablan konusundaki şüphelerin bana pek gerçekçi gelmedi.
Ablanı bir şekilde kırıp darıltmış olabilirsin.
Eşini,seni sormak için arıyor olabilir.

ya bide eniştemle eşim bi ara oturup beni çekiştiriyolarmış birbirlerine kötülemişler hep

İşte ben bunu anlamıyorum arkadas... Neden eşinizi dunyanın merkezi haline getirip bu kadar yüceltiyosunuz ...Annemle konusma dedi konusmadım diyorsunuz ya anne bu nasıl eşiniz istemedi diye konusmamazlık yaparsınız? Siz eşinize onsuzda yasayabileceginizi gösterin bakın ondan sonra nasıl el ustunde tutulacaksınız... Ama herşeyden önce İNTİHAR dusuncesini aklınızdan cıkartın kendi iyiliginiz içinn:40::40:

Senden önemli hiçbirşey yok bunu sakın unutma, kendine zarar vermeye çalışman sinir krizlerin seni zayıf gösterir.İlk önce biraz zaman ver kendine, arayıp mesaj atmayı kes, eğer yapıyorsan tabi.Evi asla terk etme, çok ayrılmak istiyorsa alır seni annenin evine bırakır onlarada bir açıklama yaparsınız.Senin ablan senle konuşmuyorken eşinle konuşamaz, senden önce tanıyormuydu ablan eşini seninle tanıdı ..Senin eşin olduğu için tanıyor seni bilmeyen insan eşini mi biliyor..Sana yardımcı olmak için mi eşinle konuşuyoröyle olsa sana yapma etme der.Bence ablanı ara ve konuş güzellikle ne olursa olsun sen benim kanımsın ablamsın bugünlerde sana ihtiyacım var falan de biraz ağzını ara ve ablanı kendine yakın tut birşey varsa daha rahat anlarsın..Eşinede ezdirmeden sııcak ve sakin konuş, empati kurmasını iste ve mutlaka aile terapistine gidin.

Sen ve etrafindakiler hic normal degilsiniz.
Acilen yardima ihtiyaciniz var ama nasil, orasini bende bilmiyorum. Allah yardimciniz olsun...
Vay be neler var su dünyada...:53:

Senden önemli hiçbirşey yok bunu sakın unutma, kendine zarar vermeye çalışman sinir krizlerin seni zayıf gösterir.İlk önce biraz zaman ver kendine, arayıp mesaj atmayı kes, eğer yapıyorsan tabi.Evi asla terk etme, çok ayrılmak istiyorsa alır seni annenin evine bırakır onlarada bir açıklama yaparsınız.Senin ablan senle konuşmuyorken eşinle konuşamaz, senden önce tanıyormuydu ablan eşini seninle tanıdı ..Senin eşin olduğu için tanıyor seni bilmeyen insan eşini mi biliyor..Sana yardımcı olmak için mi eşinle konuşuyoröyle olsa sana yapma etme der.Bence ablanı ara ve konuş güzellikle ne olursa olsun sen benim kanımsın ablamsın bugünlerde sana ihtiyacım var falan de biraz ağzını ara ve ablanı kendine yakın tut birşey varsa daha rahat anlarsın..Eşinede ezdirmeden sııcak ve sakin konuş, empati kurmasını iste ve mutlaka aile terapistine gidin.

benle konuşmadığı ilk zamanlar büyüğümdür ablamdır dedim 2 tane özür mesajı gönderdim dediğin gibi yazdım insan yerine koyupta cevap bile vermedi

Back
X