pazara kadar çok var.bence barışınca gitmeyide kabul eder.bence arayıpta maçı varmış demen ayıp olur hemde karşı taraf anlar eşinin gelmek istemediğini.
Ne zamana kadar böyle küs kalacaksınız ki..
Anladığım kadarıyla ikiniz de çocuk gibisiniz ve karşınızdan bekliyorsunuz.
Özür dilemeyin ama siz hiçbirşey olmamış gibi davranırsanız o da aynen öyle yapacaktır.
Boşuna üzmeyin kendinizi
eşinize sormanız gerekiyordu sormamışsınız adam haklı siz halletmelisiniz ve bence olayı buyutüp kavgayı uzatmanın alemi yok.barışın özür dileyin...özür dilemek sizden bir şey eksiltmez hem bakarsınız o da özür diler.şu gençlik yıllarını insan böyle geçirmemeli bence.:26:
Alttan alın demedim ki ben size.
Hiçbirşey yokmuş gibi davranın.
Mesela yemek hazır deyin.
Eline bir kahve fincan verin.
Ya da birşey sunun ne bileyim.
O zaman o da utanıp aynı şekilde davranacaktır size.
doğru söylüyorsunuz bu şekilde davranırsam oda aynı şekilde davranacaktır buna eminim..
ama ya öyle davranmazsa bu seferde benim tepem atıcak yine daha beter olucaz..
bu dediğinizi kesinlik edenicem..
Eğer o öyle davranmazsa, sizin de tepeniz atarsa iş kavgaya dönüyür.
Diyelim öyle yaptı siz de umursamayıverirsiniz. Bu kez o mecbur kalır.
Gereksiz yere yıpratmayın evliliğinizi. Bu kadar küçük sorunlarla dikleşir inatlaşırsanız, saygınız tükenir birbirinize.
Tüketmek yerine üretmeye çalışın hem sevginizi, hem saygınızı.
teşekkür ediyorum yorumlarınız için tamam dediklerinizi dikkate alıcam ve suandan itibaren sakinleşmeye çalışıyorum...
birde bu torumaya gitme meselesinide akşam oturup konusyum tamam hata yaptıgımı gitmezsek çok ayıp olacagını söylerim belkide oda yumusar..ama eger gelmezse benim mecburi gitmem lazım çünkü çok ayıp olur
....................
cok dikkatimi cekti.bircok topikte yorum yapmissiniz aynen bu sekilde........................... diye..nedir bu anlamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?