eşim beni üzdü hemde çok :(

hgsmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.332
231
163
merhaba kızlar bende sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum...

1-2 gündür eşim sinirli... ve dün akşam bi patlama noktası yaşadık...yine abuk sbuk şeylerden tartıştık benzaten ona küstüm onu bıraktım ve yatmaya gittim yatak odasına derken telefonum çaldı amcamın oğlu aradı...oda evli işte eğer müsaitseniz sizi pazar akşam oturmaya davet ediyoruz dedi..

eşimlede konuşumuyoruz ay ne diyeceğimi bilemedim..telefonla konuşurken eşimin oldugu odaya gittim hem suratına bakıyorum bişey dicekmi diye yok tepki vermedi...
dedim xxxx abi eşim pazar günü gececi gece 11de işe gidicek oda dediki sabah uyur işte akşamda bize gelirsiniz dedi baktım eşimde tepki vermeyince bende tamam geliriz dedim

oda tamam ben annenlere filanda söylüycem ama önce bi sizinle konuşuyum dedim hadi pazar günü görüşürüz dedi....

teli kapadık eşime baktım hiç bişey ne sordu ne söyledi...

bende yattım ve bu sabah beni işe bırakırken xxx abin ne dedidün akşam telefonda dedi... bende pazar günü bizi oturmaya çağırıyo ama keşke bunu dün akşam sorsaydın dedim...

oda bana sordunmuda kabul ettin ara söyle gelmiyoruz de dedi.... bende sabah sabah beni sinir etme kabul ettim şimdi ne diye gelemeyeceğiz dicem dedim bağırdım çağırdım sonra işte iş yerime geldik ve bende kapıyı vurdum çıktım

oda gitti eve yatmıştır şimdi uyuyodur büyük ihtimalle ama ben sinir küpüyüm resmen ..

ne olacak şimdi kafam almıyo... uyanınca arıcam sen benim hatrım içinde olsa gitmiycekmisin dicem oda büyük ihtimalle cevap vermeden önce bana sorsaydın dicek

bende iyi tamam ben arıcam ve bahane bulucam ama bundan sonra benimle muhattap olma filan dicem

xxx abimede bi bahane buluyum şöyle demeyi düşünüyorum abi eşimin o gün maçı varmış ben tamamen unutmuşum kusura bakmayın lütfen başka zaman geliriz inşallah dicem...

ay kafayı yicem kızlar ya rezilliğe bi bakarmısınız sabahtan beri ağlamaktan başım çatlıyo

Son düzenleme:
Küs olmakta haklı da olsanız davete katılmayı kabul etmeden önce eşinizin de fikrini almak zorundaydınız.
Aynı şeyin kendinize yapıldığını düşünürseniz eşinize hak verirsiniz.

tamam onu bende kabul ediyorum onun fikrini almalıydım ama o an sinirliydim ve oda tepki vermeyince bi anda ağzımdan çıktı...

şimdi böyle kızgın oldugum içinde özür dilemekte istemiyorum

şimdi ne olacak ne yapıcam hiç bilmiyorum kızlar bana bi akıl verin ne olur

ayrıca şimdi kesin hayır gitmiycez dicek

pazara kadar çok var.bence barışınca gitmeyide kabul eder.bence arayıpta maçı varmış demen ayıp olur hemde karşı taraf anlar eşinin gelmek istemediğini.

Ne zamana kadar böyle küs kalacaksınız ki..
Anladığım kadarıyla ikiniz de çocuk gibisiniz ve karşınızdan bekliyorsunuz.
Özür dilemeyin ama siz hiçbirşey olmamış gibi davranırsanız o da aynen öyle yapacaktır.
Boşuna üzmeyin kendinizi

eşinize sormanız gerekiyordu sormamışsınız adam haklı siz halletmelisiniz ve bence olayı buyutüp kavgayı uzatmanın alemi yok.barışın özür dileyin...özür dilemek sizden bir şey eksiltmez hem bakarsınız o da özür diler.şu gençlik yıllarını insan böyle geçirmemeli bence.:26:

pazara kadar çok var.bence barışınca gitmeyide kabul eder.bence arayıpta maçı varmış demen ayıp olur hemde karşı taraf anlar eşinin gelmek istemediğini.

öylemi diyorsunuz hadi bakalım inşallah öyle olur...tamam maçı varmış demiycem çünkü gereçkten ayıp olur...bakalım barışırsak barışırız barışmazsak o kalır evde ben giderim

ama ben zaten olayları büyüten bi insan değilim..şimdi ben hiç bişey yokmuş gibi davranırsam oda belki öyle davranır ama her zaman olan bu ben üzülünce hep alttan alıyorum ve bişey yokmuş gibi davranıyorum buna alışsında iatemiyorum açıkçası

ya ben özür dilemekten gocunan bi insan değilim tamam diyelim özür diledim bakalım ne olacak bu akşam konuşcaz...

şu gençlik yıllarını inanın bende böyle geçirmek istemiyorum ama bu iki taraflı öyle değilmi

Alttan alın demedim ki ben size.
Hiçbirşey yokmuş gibi davranın.
Mesela yemek hazır deyin.
Eline bir kahve fincan verin.
Ya da birşey sunun ne bileyim.
O zaman o da utanıp aynı şekilde davranacaktır size.

Alttan alın demedim ki ben size.
Hiçbirşey yokmuş gibi davranın.
Mesela yemek hazır deyin.
Eline bir kahve fincan verin.
Ya da birşey sunun ne bileyim.
O zaman o da utanıp aynı şekilde davranacaktır size.

doğru söylüyorsunuz bu şekilde davranırsam oda aynı şekilde davranacaktır buna eminim..

ama ya öyle davranmazsa bu seferde benim tepem atıcak yine daha beter olucaz..

bu dediğinizi kesinlik edenicem..

doğru söylüyorsunuz bu şekilde davranırsam oda aynı şekilde davranacaktır buna eminim..

ama ya öyle davranmazsa bu seferde benim tepem atıcak yine daha beter olucaz..

bu dediğinizi kesinlik edenicem..

Eğer o öyle davranmazsa, sizin de tepeniz atarsa iş kavgaya dönüyür.
Diyelim öyle yaptı siz de umursamayıverirsiniz. Bu kez o mecbur kalır.
Gereksiz yere yıpratmayın evliliğinizi. Bu kadar küçük sorunlarla dikleşir inatlaşırsanız, saygınız tükenir birbirinize.
Tüketmek yerine üretmeye çalışın hem sevginizi, hem saygınızı.

teşekkür ediyorum yorumlarınız için tamam dediklerinizi dikkate alıcam ve suandan itibaren sakinleşmeye çalışıyorum...

birde bu torumaya gitme meselesinide akşam oturup konusyum tamam hata yaptıgımı gitmezsek çok ayıp olacagını söylerim belkide oda yumusar..ama eger gelmezse benim mecburi gitmem lazım çünkü çok ayıp olur

Ben sizin yerinizde olsam hemen söylemezdim.
Davranış değişikliğğinizi oturmaya gitmek için yapıyor şeklinde algılayabilir.
Akrabanızı arayıp, o gün için program değişikliği olabileceğinden bahsedin. Eğer söyleyebilecek kadar yakınsanız işin doğrusunu anlatın.
Zaten eğer bu akşam iyi geçerse, kendi teklif edecektir bence oraya gitmeyi.
Sizi mutlu etmek için.
Yani bu konuyu siz açmayın. Onun açmasını bekleyin.

Forumdaş öncelikle geçmiş olsun, tatsız bir durum yaşanmışsın.
Olan olmuş artık bundan sonrasını güzelleştirmeye bak derim. Öncelikle telefonla konuştuğunda eşine, "bundan sonra benimle muhattap olma" gibi bişeyler sakın söyleme.
Unutma siz birbirini seviyorsunuz. Aşk öyle güçlü bir duydudurkii ufacık bir tatlı söz sizi kendinize getirir.

Benim önerim öncelikle eşinle konuşman( neden küs olduğunuzu bilmiyoruz ama yine konuş onunla) hiçbir sorunu konuşmadan çözemezsiniz. Evlilik paylaşımdır sonuçta. Neyse kafana takılan tatlı dille konuş onunla. Küslük nedenini bi kenara bırakarak(onu da daha sonra çözümlemelisin kesinlikle) akşam telefonda doğrudan ona sormadan böyle bir karar verdiğin için yanlış yapmış olabilceğini ama o an birlikte ziyarete gitmenin ikinize de iyi geleceğini düşündüğünden kabul ettiğini kensinden de böyle bir elektirik aldığını söyleyebilirsin, ya da hatal olduğunu ama bu seferlik onun alttan alarak bu isteğini geri çevirmemesini söyleyerek pazar için ziyarete gitmeyi teklif et. sanki ilk kez akrabanız telefon etmiş de sen de eşine soruyormuşsun gibi yap. Tatlı dille ve anlayışla alt edemeyeceğiniz sorununuz olmamalı - birbirinizi seviyorsunuz unutma...

Offff Canım Benim yaaa okurken güldüm de birazz ortada çok büyük bi sorun yok sanırım
Ufak tefek eşler arası bozuşmalar falan
Sen şimdi üstüne gitme eşinin pazar gününe daha 2 gün var o zamana kadar küs kalacak değilsiniz herhalde

Ayy ama biliyorum böyle eşimle küs olduğumda bende sinir oluyorum kendime de sinir oluyorum sanki hiç barşımayacakmışız gibi

Ama sora barışıyoruz herşey düzeliveriyo sende az bekle zaman geçsin şimdi kızgınlığın yeni akşama kadar rahatlarsın birazz

Unutma Eşlerimiziii Seviyoruzzz Aşığız Herşey Düzelir

sız bu aksam barısın

olur canim böyle seyler erkekler bazan cocuktan beter tamamiyle kadin idare ediyor evi walla..sen git baris..canina yazik üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…