merhaba kızlar bende sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum...
1-2 gündür eşim sinirli... ve dün akşam bi patlama noktası yaşadık...yine abuk sbuk şeylerden tartıştık benzaten ona küstüm onu bıraktım ve yatmaya gittim yatak odasına derken telefonum çaldı amcamın oğlu aradı...oda evli işte eğer müsaitseniz sizi pazar akşam oturmaya davet ediyoruz dedi..
eşimlede konuşumuyoruz ay ne diyeceğimi bilemedim..telefonla konuşurken eşimin oldugu odaya gittim hem suratına bakıyorum bişey dicekmi diye yok tepki vermedi...
dedim xxxx abi eşim pazar günü gececi gece 11de işe gidicek oda dediki sabah uyur işte akşamda bize gelirsiniz dedi baktım eşimde tepki vermeyince bende tamam geliriz dedim
oda tamam ben annenlere filanda söylüycem ama önce bi sizinle konuşuyum dedim hadi pazar günü görüşürüz dedi....
teli kapadık eşime baktım hiç bişey ne sordu ne söyledi...
bende yattım ve bu sabah beni işe bırakırken xxx abin ne dedidün akşam telefonda dedi... bende pazar günü bizi oturmaya çağırıyo ama keşke bunu dün akşam sorsaydın dedim...
oda bana sordunmuda kabul ettin ara söyle gelmiyoruz de dedi.... bende sabah sabah beni sinir etme kabul ettim şimdi ne diye gelemeyeceğiz dicem dedim bağırdım çağırdım sonra işte iş yerime geldik ve bende kapıyı vurdum çıktım
oda gitti eve yatmıştır şimdi uyuyodur büyük ihtimalle ama ben sinir küpüyüm resmen ..
ne olacak şimdi kafam almıyo... uyanınca arıcam sen benim hatrım içinde olsa gitmiycekmisin dicem oda büyük ihtimalle cevap vermeden önce bana sorsaydın dicek
bende iyi tamam ben arıcam ve bahane bulucam ama bundan sonra benimle muhattap olma filan dicem
xxx abimede bi bahane buluyum şöyle demeyi düşünüyorum abi eşimin o gün maçı varmış ben tamamen unutmuşum kusura bakmayın lütfen başka zaman geliriz inşallah dicem...
ay kafayı yicem kızlar ya rezilliğe bi bakarmısınız sabahtan beri ağlamaktan başım çatlıyo
Tüm mesajları öyle. Hiçbir yorum yok.
ay inşallah akşam güzel geçer kızlar ya... ama çok lüks şaaşaalı bi barışma olmayacagı kesin
Umarım güzel geçer.
Neden lüks şaaşaalı bir barışma istiyorsunuz?
Siz biraz uçlarda yaşıyorsunuz gibi geldi bana.
Öfkenizi de sevincinizi de normal tutamıyorsunuz..
Ne kadar az beklenti içinde olursanız o kadar az üzülürsünüz
amin inşallah...
orada lüks şaşalı derken başka bişey geçmişti aklımdan ama suan siz böyle dikkat çekince utandım birden..
teşekkür ediyorum yorumunuz içinnn... evet aslında birden çok üzülüp çok mutlu olabiliyorum yapımda var heralde bu malesef
Utanacak birşey yok. Ben de sizin gibiyim. Daha doğrusu gibiydim. Minicik şeyle çok büyük mutluluklar yaşar, ama küçücük birşeyden nem kapıp dünyaları yıkardım.
Zamanla, yaşadıkça törpülendi bu duygularım. Önceliklerim değişti. Yaşama bakışım.
Büyütmeyin hiçbirşeyi.
umarım bende sizin gibi yaşadıkça hiç birşeyi büyütmemeyi öğrenirim..
bugün bana yatpgınız yorumlar için çok teşekkür ediyorum..dirayetimi korumamı,karar vermeden önce en azından 1 dakika düşünmemi sağladı yorumlarınız..burda bana yorum yapan herlese teşekkür ediyorum :)
az önce eşim aradı :) onu gizliden biri aramış oda ben zannedip neden beni gizliden arıyorsun dedi :) bende senin aklın fikrin bende heralde ben seni aramadım hem arayacak olsam gizliyle ugrasmam kocamı açık açık ararım dedimoda güldü bende onu çok sevdiğimi söyledim bende seni seviyorum dedi böylece olay şimdilik tatlıya bağlandı kızlar :)
ayrıca akşama konuşucagımızıda söyledim tamam dedi öyle kapattık :)
Şöye birşey geldi aklıma.
Eşiniz aynen sizi gibi alttan alan taraf olmamak istediği için böyle birşey yapmış olabilir.
Yani gizli numaradan aranmamamış ve bunu bahane etmiş olabilir.
Yani o da sizinle küs kalmayı istemiyor ama ilk adımı da atmak istemiyor olabilir.
esinin yaninda konustun zaten,soylediklerinden anlamasi lazimdi,acip agzini bi laf deseydi,nefret edyorum küsen erkeklerden.
içimdeki melek tam kazanmışken şeytanı ortaya sürme lütfen
günlerce küs kalıoruz diyenlere şaşırıorum biz hayatta küs kalamayız 5 dakka bile çok büyük kavgalar etsekte küsmüoruz iyimi kötümü anlamadım...
Tüm mesajları öyle. Hiçbir yorum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?