• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni üzdü...

merhaba arkadaşlar...

evet çok üzgünüm...
ya daha çok hiç mi üzmedi ? çok üzdü.

kaç gece ağlayarak uyudum bilmiyorum

ama dün farklıydı...
Bazılarınız beni bilir çok zor evlendik esimle. dün de ilk yildonunumuzdu .

hani esimi de taniyorum bu zamana kadar hiç es gecmemisti uzakta oldugumuz halde bir şekilde kutlardi.

dün ciktim dışarı zaten günlerdir düşünüyordum ne alsam diye . ciktim kemer ve cuzdan seti aldim. artık eve geldigimde ayaklarimin altinin su topladigini gördüm. neyse pastami aldim hediyemi hazirladim bende hazirlandim

akşam adam eve geldi baktim bişey yok. dedim sakladi herhalde yada ne biliyim arabada birakti:dua:
baktim ne gelen var ne giden eee dedim bugun neydi falan.
yıldönümüydü ama param yoktu dedi.

tabi ben bir an şöyle:işsiz::KK61: oldum.

neyse bozmadim dedim olsun aşkım senin varlığın bana hediye ...
ama nasil üzgünüm herifi :sinirli: dovecem gücüm yetse.

diyorum ki icimden kizim bir gun almadi diye başına kakma falan. :KK51:.

Allahim adam oturdu eskiya dunyaya hukumdar olmaz izliyor . bide demesin mi hani mandalina getirmiyor musun diye. :KK57:

ama yok diyorum aglamamam lazim. :KK17:

ulan ( tövbe tovbe) kutlamadin ,bari bunu izleme başka birşeyler yapalim yok.

zaten emekli herifler gibi yemegini yiyip koltuga kendini attığı gibi uyuyan biri :KK11:.

ama nasil üzgünüm kii hayatta parasi olmadigina inanmıyorum . hani bilsem onun adina ne kadar uzulurum ki parasi yok alamadi en iyisi konuyu acmayim derim.
adam daha dün dukkanina sus esyalari aldi gözümün önünde. madem paran yok bugün ki sigarani nasil aldin ?

bir cicek bile alip gelmedi:KK12:

yıllar sonra evlenmisiz karnimda cocugunu taşıyorum:anne: ilk yıldönümü...

daha ne deyim.
önemsemedi demi ?

unutmasi kesinlikle imkansiz daha araliga girmeden basladim filan gun de yildonumumuz diye hatta bir gun önce de dedim. ben bu adama ne yapiyim. ?:KK61:

öyle böyle kirilmadim ...
Sizde onun dogum gununu kutlamayin. Bisi derse param yoktu dersiniz.

Eşin odun demek ki.. bu seni sevmediği anlamına gelmez, bazıları odundur, çok üstüne gitmeden düzeltmeye çalış.. ben de üzülürdüm çok haklısın ama üstüne fazla gidersen ters tepebilir.. yapıcı olmaya çalıştım:)

Valla özel günü kutlayıp kutlamamasından ziyade eşin cidden sana değer vermediğini hissettiren davranışlar göstermiş. Ben bunu "Ay evlenince erkekler odun oluyo cnm yha" diye normalleştiremiyorum evli değilken yapan adam evliyken de yapabilir. Demek ki evlenmeden önce "tavlanılacak biri" gibi görülüyordum evlendikten sonra "tavladım işim bitti" diye görülüyorum diye düşünürüm ve bunu da yüzüne aynen böyle söylerim. Trip atarak ilişki/evlilik yürütülmez, bu işler doğru iletişimle olur. Söyleyeceksin kırıldığını, harcadığın emeğin karşılığını göremediğini ve kendini değersiz hissettiğini anlatacaksın. Bırak o utansın ve kendini affettirmeye çalışsın. Çaba sarf etmiyorsa da sen onun için hiç değerli olmamışsın demektir.

Her dogum gunu ve evlilik yıldönümümüzde ayni hüsran unutuyor ama sonra beni cikarip kendi kendime hediye aldiriyor

Of ya benim sevgilim de aynen böyle. Evlensem böyle konular açarım herhalde sürekli :KK48:

Doğum günümden önce “doğum günün de yaklaşıyor ne istersin bakalım” dedi. Ben de “ay bişey almana gerek yok canım ahaha” dedim.

Gerçekten bir şey almamış :olamaz:
Umut var bence,sözünüzden çıkmayacak maşallah,belli:dondurma:

Böyle romantik kadınlara bayılıyorum yaa yıldönümü için birşeyler yapıyorsunuz bi ben beceremiyorum galiba bunu :) Böyle şeyleri dert etmeyin normalde size hediye alan size değer veren bi eşiniz varsa stres yapıp üzülmeye gerek yok diye düşünüyorum

Yeterince yontulmamış :D Ne olur sanki birazcık kibar olsalar. Zaten hamilesiniz iğce alınırsınız çok normal üzülmeniz.

arkadaşlar iki gun trip attim.

sonra devam.
ve herif hala bana hediye almadı.:deli:

hala akşamları mandalina istemeye devam ediyor :KK11:

arkadaşlar iki gun trip attim.

sonra devam.
ve herif hala bana hediye almadı.:deli:

hala akşamları mandalina istemeye devam ediyor :KK11:
Kurbağalar hep kurbağaydı,ama prens gibi gören bizlerdik,eşini olduğu gibi kabul et ve onu kurbağa olarak sev:))
İlk evlilik yıldönümümüzde öyle büyük telaşların içindeydikki ben bile unutmuştum.Hatırladığımızda bir çay içtik,geçirdiğimiz bir yılı konuştuk.
Sonraki yıllarda eşim hiç hatırlamadı,hatırlamadığını sonradan farkettim,çünki ben de unutmuştum:D :D

Kurbağalar hep kurbağaydı,ama prens gibi gören bizlerdik,eşini olduğu gibi kabul et ve onu kurbağa olarak sev:))
İlk evlilik yıldönümümüzde öyle büyük telaşların içindeydikki ben bile unutmuştum.Hatırladığımızda bir çay içtik,geçirdiğimiz bir yılı konuştuk.
Sonraki yıllarda eşim hiç hatırlamadı,hatırlamadığını sonradan farkettim,çünki ben de unutmuştum:KK70: :KK70:
valla abla sen de unutmusun kime kizacan ki.

hayır doğum günümde öyle bir jest yapmıştı ki şimdi yapmayınca noluyor lan oldum :deli:

hayır doğum günümde öyle bir jest yapmıştı ki şimdi yapmayınca noluyor lan oldum :deli:

:D
İki üç gün önce aklıma gelir geçer, o kadar,özel gün hassasiyetim yok galiba:))
Ama seninki yapmalıydı evet,madem önemsediğini biliyor ve isteyince yapıyor,yılda bir uğraşsın bir zahmet.

:KK70:
İki üç gün önce aklıma gelir geçer, o kadar,özel gün hassasiyetim yok galiba:))
Ama seninki yapmalıydı evet,madem önemsediğini biliyor ve isteyince yapıyor,yılda bir uğraşsın bir zahmet.
hayır konunun üstünden kaç gün geçti şimdi yine aklıma düştü ben bu herife ne yapsam :bicak:

Back
X