merhaba arkadaşlar...
evet çok üzgünüm...
ya daha çok hiç mi üzmedi ? çok üzdü.
kaç gece ağlayarak uyudum bilmiyorum
ama dün farklıydı...
Bazılarınız beni bilir çok zor evlendik esimle. dün de ilk yildonunumuzdu .
hani esimi de taniyorum bu zamana kadar hiç es gecmemisti uzakta oldugumuz halde bir şekilde kutlardi.
dün ciktim dışarı zaten günlerdir düşünüyordum ne alsam diye . ciktim kemer ve cuzdan seti aldim. artık eve geldigimde ayaklarimin altinin su topladigini gördüm. neyse pastami aldim hediyemi hazirladim bende hazirlandim
akşam adam eve geldi baktim bişey yok. dedim sakladi herhalde yada ne biliyim arabada birakti

baktim ne gelen var ne giden eee dedim bugun neydi falan.
yıldönümüydü ama param yoktu dedi.
tabi ben bir an şöyle

oldum.
neyse bozmadim dedim olsun aşkım senin varlığın bana hediye ...
ama nasil üzgünüm herifi

dovecem gücüm yetse.
diyorum ki icimden kizim bir gun almadi diye başına kakma falan.

.
Allahim adam oturdu eskiya dunyaya hukumdar olmaz izliyor . bide demesin mi hani mandalina getirmiyor musun diye.
ama yok diyorum aglamamam lazim.
ulan ( tövbe tovbe) kutlamadin ,bari bunu izleme başka birşeyler yapalim yok.
zaten emekli herifler gibi yemegini yiyip koltuga kendini attığı gibi uyuyan biri

.
ama nasil üzgünüm kii hayatta parasi olmadigina inanmıyorum . hani bilsem onun adina ne kadar uzulurum ki parasi yok alamadi en iyisi konuyu acmayim derim.
adam daha dün dukkanina sus esyalari aldi gözümün önünde. madem paran yok bugün ki sigarani nasil aldin ?
bir cicek bile alip gelmedi
yıllar sonra evlenmisiz karnimda cocugunu taşıyorum

ilk yıldönümü...
daha ne deyim.
önemsemedi demi ?
unutmasi kesinlikle imkansiz daha araliga girmeden basladim filan gun de yildonumumuz diye hatta bir gun önce de dedim. ben bu adama ne yapiyim. ?
öyle böyle kirilmadim ...