Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin koca gibi olsa bütün kocalar :))))Ben bu ornekteki koca gibiyim malesef. Oncelikle sunu soyleyeyim bizimki uvey evlat kaynakli cok sorunlu bir evlilik. Dolayısıyla bunlari kimseyi kötü hissettirmek için yazmıyorum. Esim de sizin gibi boyle gunlere cok onem verir. Haftalar oncesinden hazırlık yapar. Cok özel hediyeler alir. Yemekler hazirlar. Günlük hayatta da cok romantik ve ilgili. Bense hem yetistirilme tarzi hem karakter olarak sevgisini kolay ifade edebilen biri degilim. Ailemdeki herkes de benim gibi. Mumlar cicekler romantik mesajlar falan komik gelir. Ozel gunlerde aldigim hediyeler de cok pratiktir. Kiyafet canta gibi ihtiyaci olan seyleri alirim. O ise mesela ben yazmayi sevdigimden baska ülkeden eski daktilo getirtir falan. Dolayısıyla ben esinizi anlayabiliyorum. Kesinlikle sizi sizden daha az seviyor degil. Sadece sevgisini ifade etme yontemi farkli. Sizin beklentileriniz de onun uzerinde daha büyük baski olusturuyor. Belki alacagi hediye ya da yapacagi surpriz sizi tatmin etmeyecek diye korkup hepten vazgeciyor. Belki gercekten organizasyon yetenegi yok ki ben oyleyim biraz. Belki bilincaltinda boyle seyler onu utandiriyor. Pek cok neden olabilir ama sevgi azlığı degildir sebep. Siz beklenti ucine girmeden olduğunuz gibi devam edin ve mutlu edin, mutlu olun.
Okurken kendi hikayemi okudum sanki ilk yıl dönümü unuttu ya da öyle davrandı. Surat yaptım anlasın diye oralı bile olmamıştı en sonunda patladım bugün evlilik yıldönümümüz farkında değil misin diye. Bizim düğün memleketler farklı olunca iki yerde üç gün ara ile yapılmıştı ki nikahta benim memleketimde kıyılmıştı ama eşim su üstüne çıkmak için kendi memleketinde olan düğün önemli ben o zamanı baz alırım dedi. Neyse ilk yıl ilk Doğum günü ilk sevgililer günü hepsi birer hayalkırıklığı oldu zamanla çözdüm olayı eğer kendinden bir şey beklediğimi hissederse asla ama asla oralı olmuyor kılını bile kıpırdatmıyor ama tersi olursa sürprizler yapıyor öyle ki iş yerime gelen çiçekler alınan tek taş yüzük kolye ve daha bir sürü şey, şık bir otelin restaurantında hazırlanmış masa hapsi zamanla oldu şimdi: Ha son bir kaç yıldır eşimin Doğum günününde Face den Doğum günün kutlu olsun aşkım yazıyorum o kadar bir şey söyleyecek olursa da önceden yaptıklarıma say diyorummerhaba arkadaşlar...
evet çok üzgünüm...
ya daha çok hiç mi üzmedi ? çok üzdü.
kaç gece ağlayarak uyudum bilmiyorum
ama dün farklıydı...
Bazılarınız beni bilir çok zor evlendik esimle. dün de ilk yildonunumuzdu .
hani esimi de taniyorum bu zamana kadar hiç es gecmemisti uzakta oldugumuz halde bir şekilde kutlardi.
dün ciktim dışarı zaten günlerdir düşünüyordum ne alsam diye . ciktim kemer ve cuzdan seti aldim. artık eve geldigimde ayaklarimin altinin su topladigini gördüm. neyse pastami aldim hediyemi hazirladim bende hazirlandim
akşam adam eve geldi baktim bişey yok. dedim sakladi herhalde yada ne biliyim arabada birakti
baktim ne gelen var ne giden eee dedim bugun neydi falan.
yıldönümüydü ama param yoktu dedi.
tabi ben bir an şöyleoldum.
neyse bozmadim dedim olsun aşkım senin varlığın bana hediye ...
ama nasil üzgünüm herifidovecem gücüm yetse.
diyorum ki icimden kizim bir gun almadi diye başına kakma falan..
Allahim adam oturdu eskiya dunyaya hukumdar olmaz izliyor . bide demesin mi hani mandalina getirmiyor musun diye.
ama yok diyorum aglamamam lazim.
ulan ( tövbe tovbe) kutlamadin ,bari bunu izleme başka birşeyler yapalim yok.
zaten emekli herifler gibi yemegini yiyip koltuga kendini attığı gibi uyuyan biri.
ama nasil üzgünüm kii hayatta parasi olmadigina inanmıyorum . hani bilsem onun adina ne kadar uzulurum ki parasi yok alamadi en iyisi konuyu acmayim derim.
adam daha dün dukkanina sus esyalari aldi gözümün önünde. madem paran yok bugün ki sigarani nasil aldin ?
bir cicek bile alip gelmedi
yıllar sonra evlenmisiz karnimda cocugunu taşıyorumilk yıldönümü...
daha ne deyim.
önemsemedi demi ?
unutmasi kesinlikle imkansiz daha araliga girmeden basladim filan gun de yildonumumuz diye hatta bir gun önce de dedim. ben bu adama ne yapiyim. ?
öyle böyle kirilmadim ...
bazi kocalar duyarsiz oluyor bu konuda,pek onemsemiyorlar para bahane bence.zorla ysptiramazsiniz zaten icinden gelmesi lazimmerhaba arkadaşlar...
evet çok üzgünüm...
ama dün farklıydı...
hani esimi de taniyorum bu zamana kadar hiç es gecmemisti uzakta oldugumuz halde bir şekilde kutlardi.
dün ciktim dışarı zaten günlerdir düşünüyordum ne alsam diye . ciktim kemer ve cuzdan seti aldim. artık eve geldigimde ayaklarimin altinin su topladigini gördüm. neyse pastami aldim hediyemi hazirladim bende hazirlandim
akşam adam eve geldi baktim bişey yok. dedim sakladi herhalde yada ne biliyim arabada birakti
Allahim adam oturdu eskiya dunyaya hukumdar olmaz izliyor . bide demesin mi hani mandalina getirmiyor musun diye.
zaten emekli herifler gibi yemegini yiyip koltuga kendini attığı gibi uyuyan biri.
ama nasil üzgünüm kii hayatta parasi olmadigina inanmıyorum . hani bilsem onun adina ne kadar uzulurum ki parasi yok alamadi en iyisi konuyu acmayim derim.
adam daha dün dukkanina sus esyalari aldi gözümün önünde. madem paran yok bugün ki sigarani nasil aldin ?
daha ne deyim.
önemsemedi demi ?
unutmasi kesinlikle imkansiz daha araliga girmeden basladim filan gun de yildonumumuz diye hatta bir gun önce de dedim. ben bu adama ne yapiyim. ?
Sizin koca gibi olsa bütün kocalar :))))
Çok ince düşünceliymiş valla...[/QUOTE
Benim kocamin da ofke kontrolu gibi cok daha buyuk sorunlari var. Yani aslinda kimse mukemmel degil. Hicbir iliski kusursuz degil..
Kiyamam ne cok uzulmussunn benimde basima gelmisti 2 kucuk bebegim oldugu halde zar zor disari cickip hediyesini almistim guzel bi sofra hazirlamistim kendim hazirlanmistim bi geldi aman tanrim bombosss meger unutmus defalarca ozur diledi senin esinin yaptigi ayip olmus biraz pirlanta falan beklemiyordunuz sanirimmerhaba arkadaşlar...
evet çok üzgünüm...
ama dün farklıydı...
daha ne deyim.
önemsemedi demi ?
Ben bu ornekteki koca gibiyim malesef. Oncelikle sunu soyleyeyim bizimki uvey evlat kaynakli cok sorunlu bir evlilik. Dolayısıyla bunlari kimseyi kötü hissettirmek için yazmıyorum. Esim de sizin gibi boyle gunlere cok onem verir. Haftalar oncesinden hazırlık yapar. Cok özel hediyeler alir. Yemekler hazirlar. Günlük hayatta da cok romantik ve ilgili. Bense hem yetistirilme tarzi hem karakter olarak sevgisini kolay ifade edebilen biri degilim. Ailemdeki herkes de benim gibi. Mumlar cicekler romantik mesajlar falan komik gelir. Ozel gunlerde aldigim hediyeler de cok pratiktir. Kiyafet canta gibi ihtiyaci olan seyleri alirim. O ise mesela ben yazmayi sevdigimden baska ülkeden eski daktilo getirtir falan. Dolayısıyla ben esinizi anlayabiliyorum. Kesinlikle sizi sizden daha az seviyor degil. Sadece sevgisini ifade etme yontemi farkli. Sizin beklentileriniz de onun uzerinde daha büyük baski olusturuyor. Belki alacagi hediye ya da yapacagi surpriz sizi tatmin etmeyecek diye korkup hepten vazgeciyor. Belki gercekten organizasyon yetenegi yok ki ben oyleyim biraz. Belki bilincaltinda boyle seyler onu utandiriyor. Pek cok neden olabilir ama sevgi azlığı degildir sebep. Siz beklenti ucine girmeden olduğunuz gibi devam edin ve mutlu edin, mutlu olun.